راهنمای خرید میکروفون بویا
برای تجربه صدای شفاف و واضح در زمان ضبط انواع محتواهای صوتی و تصویری، میکروفون مهمترین نقش را بازی میکند. اما با وجود برندهای مختلف این وسیله در بازار، گاهی انتخاب میکروفون مورد نظر شبیه به پیدا کردن سوزن در انبار کاه است! در این میان برندهایی همچون بویا BOYA با تولیدات حرفهای خود مسیر انتخاب شما را روشن کردهاند. با این حال برای خرید میکروفن بویا بد نیست کمی بیشتر درباره این برند اطلاعات داشته باشید. پس ادامه متن را از دست ندهید!
برند بویا BOYA
بویا برندی چینی است که از سال 2007 به شکل رسمی فعالیت خود را در شهر شنزن آغاز کرد. اما محصولاتی که این برند تولید میکند هیچ شباهتی به تصور ما از محصولات چینی ندارد. هرچند با توجه به ارز این کشور محصولات بویا قیمت مقرونبهصرفهای برای ایرانیان خواهد داشت. این برند در زمینه تولید میکروفون و به تازگی انواع هدفون فعالیت میکند. تولیدات بویا در کنار کیفیت بالا، قیمتی منصفانه دارند. به همین دلیل بسیاری از افراد برای شروع تولید محتوا به سراغ این برند میروند.
انواع میکروفون بویا
بسیاری از افراد بویا را متخصص تولید انواع میکروفونها میدانند. البته با وجود تنوعی که در محصولات این برند به چشم میخورد، این جمله بی راه هم نیست! کمپانی بویا برای تمام مخاطبان خود محصولی تولید کرده است. میکروفن بویا از نمونههای ساده یقهای که به انواع گوشیهای تلفن همراه متصل میشوند شروع شده و تا حرفهایترین میکروفونها برای صدابرداری را شامل میشود. انواع میکروفون یقهای، میکروفون شات گان، میکروفونهای بیسیم هاش اف،میکروفونهای استودیویی و میکروفونهایی برای ضبط استریو در میان تولیدات این برند دیده میشود.
پرفروش ترین میکروفن های بویا
میکروفن بویا مدل BY M1 BOYA
میکروفن بی سیم بویا BOYA BY-XM6-S1
میکروفن بی سیم بویا BOYA BY-XM6-S2
میکروفن بیسیم Rode Wireless GO II
میکروفن بیسیم Rode Wireless GO
موقع خرید میکروفون حواست به چه چیزهایی باشه؟
برای خرید میکروفون بویا با چالشی مواجه نخواهید شد. چراکه تنوع بالای این برند پاسخگوی تمام نیازهاست. اما قبل از خرید باید متوجه شوید کدام میکروفون دقیقاً همان چیزی است که برای انجام پروژه خود به آن نیاز دارید. پس قبل از خرید موارد زیر را براساس نیاز خود یادداشت کنید تا بهترین میکروفونهای بویا را انتخاب کنید.
میکروفون کاندنسر یا داینامیک؟
اولین سوالی که باید پاسخ دهید انتخاب از میان میکروفونهای کاندنسر و داینامیک است. اگر بخواهیم خیلی ساده به این سوال جواب دهیم باید بگوییم میکروفونهای کاندنسر کارایی گستردهتری دارند و در دریافت جزئیات صدا دقیقتر هستند. در مقابل میکروفونهای داینامیک برای ضبط صداهای بلند کاربرد دارند. به همین دلیل در اجراهای زنده یا ضبط آلات موسیقی مثل درامز بهتر عمل میکنند.
الگوی قطبی در انواع میکروفون بویا
الگوی قطبی همان شکل دریافت سیگنالهای صوتی در میکروفون است که با توجه به هدف شما، اهمیت بسیاری دارد. الگوهای قطبی را در 3 دسته کلی کاردیوئید، اومنیدیرکشنال و بایدیرکشنال قرار میدهند. کاردیوئید بیشتر حجم صدا را فقط از جلوی خود ضبط میکند. Bi-Directional صدا را از دو جهت و Omnidirectional صدا را به شکل یکسان از تمام جهات دریافت میکند. به عنوان مثال الگوی کاردیوئید در ضبط وکال، بایدیرکشنال در مصاحبه دو نفره و اومنیدیرکشنال برای ضبط محیطی استفاده میشود.
بازه فرکانسی، حساسیت و امپدانس
بازه فرکانسی با دو عدد با واحد هرتز نشان داده میشود که بیانگر توانایی دریافت صداهای زیر تا بم است. حساسیت میکروفون توانایی آن را برای تبدیل امواج نشان میدهد؛ البته بالا بودن حساسیت برای ضبط در برخی موقعیتها گزینه مناسبی نیست. امپدانس میکروفون هرچه پایینتر باشد احتمال نیاز به تقویتکنندههای صدا کمتر خواهد بود.
نسبت سیگنال به نویز یا نویز داخلی
در نهایت برای خرید میکروفن بویا باید به مقدار نویز داخلی یا نسبت سیگنال به نویز توجه داشت تا در زمان ضبط صدا با نویزهای تولید شده توسط میکروفون مواجه نشوید. هرچه این عدد کمتر باشد، خلوص و شفافیت صدا بهتر خواهد بود.
در بازار ایران کدام میکروفون را تهیه کنیم؟
در بازار ایران با وجود محدودیتهای حاکم، تقریباً اکثر تجهیزات صدابرداری بویا BOYA ، مورد عرضه قرار میگیرند. فروشگاه معتبر دیدنگار، به عنوان نمایندگی بویا در ایران با عرضه انواع مدلهای میکروفونهای رومیزی، شاتگان و یقهای، اعتماد خاصی را بین صدابرداران و مشتریان ایجاد کرده است. این شرکت کلیه تجهیزات صدابرداری بویا را به صورت اوریژینال با گارانتی و همینطور در اسرع وقت (یکروزه) در اختیار مشتریان قرار میدهد.
آموزش شناسایی اصل بودن محصولات Boya