تعمیرات تخصصی لپ تاپ

اطلاعات بیشتر

مراحل انجام کار

1

ثبت درخواست

درخواست خود را به صورت آنلاین در سایت ثبت نمایید و یا با شماره تماس 02177616617 داخلی 5 تماس بگیرید.
2

بررسی و برآورد هزینه

دستگاه شما توسط کارشناس بازدید، عیب یابی و هزینه تعمیر اعلام می شود.
3

تعمیر کالا

دستگاه شما توسط کارشناسان تعمیر می شود.
4

ارسال کالا

دستگاه برای شما ارسال خواهد شد.

سوالات متداول

1 علت روشن نشدن لپ تاپ چیست؟

عوامل مختلفی می‌تواند سبب روشن نشدن لپ تاپ شود. این عوامل ممکن است ناشی از بروز مشکل در سخت ‌افزار لپ تاپ بوده و یا به دلیل اختلالات نرم‌ افزاری صورت گیرد. در برخی موارد مشکل از شارژر و کابل آن است که تعویض آن‌ها مشکل را برطرف می‌سازد. از دیگر دلایل روشن نشدن لپ تاپ خرابی مادربرد بوده که باید توسط افراد متخصص عیب‌یابی و تعمیر شود.

 

2 در صورت آب ریختن روی لپ تاپ چه اقداماتی باید انجام داد؟

در صورتی که روی لپ تاپ آب ریخته شود باید یک سری مراقبت‌های اولیه انجام شده تا از نفوذ آب به لپ تاپ جلوگیری شود و پس از آن لازم به تعمیر تخصصی لپ تاپ است. از جمله اقدامات اولیه که باید توسط کاربر انجام شود می‌توان به خاموش کردن لپ تاپ، جدا کردن باتری، جدا کردن کابل‌های متصل به لپ تاپ مثل ماوس، هارد اکسترنال یا آداپتور و قرار دادن لپ تاپ در معرض هوای آزاد اشاره کرد. توجه کنید که از قرار دادن لپ تاپ در مقابل نور خورشید و یا استفاده از باد سشوار برای خشک کردن آن خودداری کنید.

3 چرا لپ تاپ بوت نمی‌شود؟

منظور از بوت نشدن لپ تاپ روشن شدن سیستم عامل دستگاه است. این مشکل می‌تواند ناشی از اختلالات نرم افزاری یا سخت افزاری باشد و ممکن است به صورت نشان دادن صفحه آبی، روشن شدن و قطع ناگهانی لپ تاپ قبل از بالا آمدن سیستم عامل و یا روشن شدن کلی لپ تاپ نشان داده شود. عیب‌یابی و رفع مشکل باید توسط متخصص صورت گیرد.

 

4 چرا مانیتور لپ تاپ کم نور می‌شود؟

کم نور شدن نمایشگر لپ تاپ می‌تواند ناشی از وجود باگ در ویندوز و یا اختلال در عملکرد درایور کارت گرافیک باشد. برای رفع مشکل در ابتدا باید سیستم ریستارت شود. اگر مشکل برطرف نشد باید درایوها دوباره نصب شده و ویندوز آپدیت شود.

5 چرا صدای لپ تاپ قطع می‌شود؟

قطع شدن صدای لپ تاپ می‌تواند ناشی از عوامل مختلفی باشد. اگر پس از اتصال هدفون یا هندزفری به لپ تاپ صدا قطع شود ممکن است در تنظیمات صدا اختلال ایجاد شده و یا هدفون یا هندزفری دچار مشکل شده باشد. البته گاهی نیز خرابی مادربرد، خرابی کارت صدا، اختلال در عملکرد بلوتوث و خرابی جک صوتی علت قطع صدای لپ تاپ است. در صورتی که مشکل سخت افزاری نباشد، استفاده از آنتی ویروس، حذف و نصب مجدد درایو صدا، نصب دوباره ویندوز و بررسی تنظیمات می‌تواند مشکل را حل کند.

 

6 کدام یک از قطعات لپ تاپ قابلیت ارتقا دارد؟

در بین قطعات به کار رفته در لپ تاپ، هارد و رم از قابلیت ارتقا برخوردار بوده که تعویض آن‌ها می‌تواند تا حد زیادی بر بالا بردن کیفیت لپ تاپ تاثیر گذار باشد.

 

 

7 چرا در هنگام روشن کردن لپ تاپ نمایشگر آبی شده و لپ تاپ ریستارت می‌شود؟

علت نشان دادن صفحه آبی قبل از بالا آمدن سیستم عامل نشان‌دهنده وجود مشکلات نرم افزاری یا سخت افزاری است. برای بررسی مشکلات سخت افزاری باید به قسمت Device Manager وارد شده تا قطعات مشکل‌ساز شناسایی شود. در صورتی که مشکل سخت افزاری وجود نداشته باشد، نصب آنتی ویروس، آپدیت کردن بایوس و ریستارت کردن ویندوز می‌تواند مشکل را برطرف کند.

8 علت داغی بیش از اندازه بدنه لپ تاپ چیست؟

داغ شدن لپ تاپ نشان‌دهنده وجود مشکل در تهویه هوا می‌باشد. این تهویه نامناسب ممکن است ناشی از خراب شدن فن، گرفتگی شیارهای تهویه هوا و یا عدم گردگیری قسمت‌های مختلف لپ تاپ باشد. گاهی نیز اجرای همزمان چند نرم افزار، استفاده از آنتی ویروس‌های سنگین، وجود بد افزارها و… می‌تواند منجر به داغ شدن بیش از اندازه بدنه لپ تاپ شود. بهتر است برای عیب‌یابی و رفع مشکل، لپ تاپ را به مراکز تخصصی تعمیر لپ تاپ ارجاع داد.

 

9 بلوتوث لپ تاپ چگونه فعال می‌شود؟

در ابتدا باید درایور بلوتوث نصب شده و سپس با ورود به قسمت Action Center گزینه All Settings انتخاب شود. سپس با مراجعه به قسمت Device بر روی گزینه بلوتوث کلیک کرد و وضعیت آن را روی حالت ON قرار دهید.

10 چرا سرعت لپ تاپ کند می‌شود؟

از جمله شایع‌ترین دلایل کند شدن سرعت لپ تاپ اجرای همزمان چند برنامه، پایین بودن مقدار رم، وجود ویروس و بد افزار و یا پراکندگی داده‌ها بر روی هارد دیسک است. با برطرف کردن هر یک از این عوامل می‌توان مشکل کندی سرعت لپ تاپ را برطرف کرد.

 

11 علت صدا دادن لپ تاپ چیست؟

قطعات مکانیکی لپ تاپ شامل هارد نوت بوک و فن بوده که در حالت عادی صدای بسیار اندکی دارند. اما زمانی که این صدای اندک به صدای تق تق بلند تبدیل می‌شود می‌تواند نشان دهنده آسیب دیدن هارد و یا فن لپ تاپ باشد. در صورت مواجه شدن با چنین صدایی در وهله اول از اطلاعات هارد بکاپ بگیرید و سپس لپ تاپ را برای عیب‌یابی و تعمیر به مراکز تخصصی تعمیر لپ تاپ ارجاع دهید.

12 روش صحیح تمیز کردن لپ تاپ چیست؟

همانطور که می‌دانید تمیز کردن مداوم لپ تاپ می‌تواند تاثیر مثبتی بر جلوگیری از خرابی قطعات آن داشته باشد. بدنه کیبورد، هواکش‌ها، نمایشگر و پورت‌های لپ تاپ باید به صورت مداوم تمیز شود. اما جهت تمیز کردن آن‌ها باید به برخی نکات توجه شود. توجه کنید که آب مقطر یا اسپری پاک‌کننده LCD را مستقیم روی آن نپاشید و از یک دستمال نرم و بدون پرز استفاده کنید. تمیز کردن بدنه را نیز به صورت دورانی و بدون اعمال فشار زیاد انجام دهید. همچنین برای گردگیری قسمت زیرین کیبورد و شیارهای بدنه از اسپری‌های هوای فشرده استفاده کنید. البته استفاده از این اسپری‌ها نیازمند تخصص بوده و بهتر است در مراکز تعمیر لپ تاپ انجام شود.

 

13 علت کار نکردن تاچ‌ پد چیست؟

کار نکردن تاچ ‌پد می‌تواند ناشی از به هم ریختن تنظیمات ماوس و یا فعال نبودن تاچ‌ پد باشد. گاهی نیز ممکن است در اثر هنگ کردن سیستم، مشکلات مربوط به درایو و یا خرابی تجهیزات جانبی به وجود آید.

14 علت کار نکردن کیبورد چیست؟

عوامل مختلف نرم افزاری و سخت افزاری می‌تواند عملکرد کیبورد را با اختلال مواجه کند. گاهی شکستن کلیدها و یا قطع شدن اتصالات کیبورد سبب از کار افتادن آن شده و گاهی نیز گیر کردن چیزی در زیر صفحه کلید مانع از عملکرد آن می‌شود. گاهی نیز عوامل نرم افزاری مثل به هم خوردن تنظیمات، قدیمی بودن درایو، ویروسی شدن دستگاه، اشتباه در تنظیمات بایوس و… سبب از کار افتادن کیبورد می‌گردد.

 

15 چرا لپ تاپ خاموش نمی‌شود؟

در برخی موارد ممکن است پس از انتخاب گزینه Shut Down و خاموش کردن لپ تاپ، همچنان صدای فن به گوش برسد. این امر ممکن است به دلیل فعال بودن برخی از قابلیت‌های سیستم یا به هم خوردن تنظیمات آن باشد. گاهی نیز خرابی فن می‌تواند سبب بروز این مشکل شود. اگر با فشار دادن دکمه پاور نیز دستگاه خاموش نشد، لازم است لپ تاپ را به تعمیرکار متخصص ارجاع دهید.

 

16 چرا لپ تاپ به اینترنت وصل نمی‌شود؟

در بسیاری از موارد به دلیل خرابی مودم و یا قطعی شبکه، اتصال صورت نمی‌گیرد. اما در برخی موارد مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری لپ تاپ مانع اتصال آن به اینترنت می‌گردد. از جمله این مشکلات می‌توان به مشکل درایور، آداپتور شبکه، فعال بودن فایروال‌ها، اختلال در کارت شبکه و… اشاره کرد.

17 آیا ویروس‌ها می‌توانند سبب بروز مشکلات سخت افزاری شوند؟

بله در برخی موارد ویروس‌ها می‌توانند سبب کار کردن بی‌وقفه پردازنده مرکزی شده و به دنبال آن دمای پردازنده و کارت گرافیک را افزایش دهند. این دمای بالا می‌تواند سبب آسیب دیدن قطعات مختلف لپ تاپ شده و در تصویر مشکل ایجاد کند.

 

18 نوسانات برق چه تاثیری بر روی لپ تاپ دارد؟

در برخی موارد نوسانات برق و یا تغییرات ولتاژ می‌تواند سبب خاموش شدن ناگهانی لپ تاپ شده به صورتی که لپ تاپ دیگر روشن نشود. در چنین مواردی ممکن است یکی از دیودها سوخته باشد و یا یکی از چیپ‌های لپ تاپ از بین رفته باشد. برای جلوگیری از این امر باید از دستگاه‌های محافظ برق استاندارد استفاده شود.

تعمیرات لپ تاپ

امروزه به واسطه دیجیتالی شدن بسیاری از امور استفاده از لپ تاپ‌ها بسیار گسترش یافته است. همانطور که می‌دانید لپ تاپ‌ها دستگاه‌های بسیار حساسی هستند که از قطعات ریز و درشت مختلفی تشکیل شده‌اند. استفاده مکرر و طولانی مدت از لپ تاپ و یا عدم رعایت نکات ایمنی در هنگام استفاده از آن می‌تواند سبب بروز مشکلاتی در لپ تاپ شده و این دستگاه حساس را نیازمند تعمیر کند. از آن‌جایی که لپ تاپ‌ها دستگاه‌های بسیار پیچیده‌ای هستند باید تعمیر لپ تاپ و رفع مشکل آن‌ها توسط افراد متخصص انجام شود. در غیر این صورت ممکن است آسیب وارد شده به لپ تاپ بیشتر شده و یا سایر قطعات لپ تاپ نیز آسیب ببیند.

در این متن قصد داریم تا مشکلات رایج لپ تاپ‌ها را بررسی کرده و شیوه‌های تعمیرات لپ تاپ را نیز بیان کنیم. در انتها نیز به برخی از سوالات متداول در رابطه با لپ تاپ‌ها پاسخ می‌دهیم. با ما همراه باشید.

مشکلات رایج لپ تاپ‌ها و رفع این مشکلات

همانطور که گفته شد عیب‌یابی و رفع مشکل لپ تاپ‌ها باید توسط افراد متخصص انجام شود. مشکلات مربوط به لپ تاپ‌ها می‌تواند نرم افزاری یا سخت افزاری باشد که رفع هر یک از مشکلات تکنسین متخصص خود را نیاز دارد. از جمله رایج‌ترین مشکلاتی که برای لپ تاپ‌ها در گذر زمان به وجود می‌آید می‌توان به مشکلات مربوط به تصویر، مشکلات هارد دیسک، مشکلات نمایشگر، مشکلات مربوط به رم، مشکلات مربوط به کیبورد، مشکلات کارت گرافیک، خرابی باتری، خرابی فن، خرابی اسپیکرها، اشکال در لولای لپ تاپ، شکستگی بدنه، مشکلات مربوط به مادربرد و… اشاره کرد.

در ادامه برخی از این مشکلات رایج را بررسی کرده و شیوه‌های عیب‌یابی و تعمیر آن‌ها را نیز بیان می‌کنیم. البته پیش از پرداختن به این موارد لازم است دوباره تذکر داده شود که عیب‌یابی، تعمیر و یا تعویض قطعات لپ تاپ باید توسط افراد متخصص و در مراکز تخصصی تعمیر لپ تاپ صورت گیرد.

مشکل هنگ کردن لپ تاپ

یکی از رایج‌ترین مشکلاتی که در گذر زمان برای لپ تاپ‌ها به وجود می‌آید، هنگ کردن آن است. هنگ کردن لپ تاپ می‌تواند ناشی از مشکلات نرم افزاری بوده و یا به دلیل اختلال در عملکرد سخت افزار لپ تاپ به وجود آید. در صورتی که با مشکل هنگ لپ تاپ مواجه شدید در ابتدا باید به لپ تاپ فرصت دهید تا شاید با گذر زمان عملکرد آن بهبود یافته و به حالت عادی برگردد. سپس لازم است برنامه‌های هنگ کرده را بسته و اقدام به راه‌اندازی مجدد لپ تاپ کنید. همچنین هنگ کردن لپ تاپ ممکن است با بررسی قفل شدن لپ تاپ با فشردن دکمه Caps Lock برطرف گردد. در صورتی که هیچ یک از این موارد جوابگو نبود، احتمال وجود یک مشکل نرم افزاری جدی و یا یک مشکل سخت افزاری وجود داشته که عیب‌یابی و تعمیر آن باید توسط افراد متخصص در تعمیرگاه دیدنگار انجام شود.

مشکل داغ شدن بیش از اندازه لپ تاپ

همانطور که می‌دانید قطعات داخلی لپ تاپ در هنگام اجرای نرم افزارها و پردازش‌های سنگین گرمای زیادی تولید می‌کنند که این گرما باید توسط فن‌های تعبیه شده در لپ تاپ و همچنین شیارهای تعبیه شده در بدنه کنترل شود. در برخی موارد ممکن است است متوجه شوید که لپ تاپ بیش از اندازه داغ شده است. در چنین مواردی ممکن است مشکل ناشی از وجود بد افزار و دیگر مشکلات نرم افزاری بوده و یا در فن لپ تاپ اشکالی ایجاد شده باشد. تمیز کردن مداوم فن لپ تاپ و سایر قطعات آن می‌تواند تا حد زیادی مشکل داغ شدن بیش از اندازه لپ تاپ را برطرف کند. گاهی نیز علت افزایش دمای لپ تاپ، مسدود شدن شیارهای تعبیه شده در بدنه بوده که گردگیری آن‌ها می‌تواند مشکل را برطرف سازد.

همچنین در مواقعی که لپ تاپ روی سطح ناهمواری مثل تخت قرار داده شود، عبور هوا به درستی اتفاق نیفتاده و سبب داغ شدن بیش از اندازه لپ تاپ می‌گردد. از دیگر دلایل داغ شدن لپ تاپ می‌توان به اجرای همزمان چند نرم‌ افزار سنگین اشاره کرد. همچنین نرم افزارهایی که در پس زمینه لپ تاپ در حال اجرا هستند نیز می‌توانند سبب افزایش دمای آن گردند. در نتیجه بررسی لپ تاپ برای نبود بد افزارها و همچنین بستن برنامه‌های غیر ضروری می‌تواند تا حد زیادی دمای لپ تاپ را کاهش دهد. در صورتی که هیچ یک از این موارد کارساز نبود، به احتمال زیاد مشکل مربوط به فن لپ تاپ بوده و عیب‌یابی و تعمیر و یا تعویض آن باید توسط افراد متخصص تعمیر لپ تاپ انجام شود.

رفع مشکل آب خوردگی

از جمله مواردی که آسیب زیادی به لپ تاپ‌ها وارد می‌کند نفوذ آب به داخل لپ تاپ و قطعات داخلی آن می‌باشد. در صورت بروز چنین مشکلی لازم است لپ تاپ در اسرع وقت به مراکز تخصصی تعمیر لپ تاپ انتقال داده شود تا عیب‌یابی، بررسی شدت خرابی‌ها و تعمیر لپ تاپ هر چه زودتر آغاز شود. برای لپ تاپ آب خورده در ابتدای امر باید لپ تاپ باز شده و مادربرد و دیگر قطعات آن از رسوبات و مایعات بر جای مانده پاک شود. این امر از بروز اتصال کوتاه جلوگیری می‌کند. سپس باید با استفاده از کنترل ولتاژ، قطعات آسیب دیده تشخیص داده شده و تعمیر لپ تاپ آغاز گردد. لپ تاپی که در اثر آب خوردگی دچار مشکل شده معمولاً نسبت به سایر تعمیرات به زمان بیشتری نیاز دارد.

مشکل صدا نداشتن لپ تاپ

صدا نداشتن لپ تاپ می‌تواند دلایل زیادی داشته باشد که برخی از این دلایل مربوط به نرم ‌افزار و تنظیمات لپ تاپ بوده و در برخی موارد ممکن است به سبب آسیب دیدن قطعات مربوط به پخش صدا از جمله اسپیکرها صورت گیرد. در ابتدای امر کاربر باید از نصب بودن صحیح درایور صدای لپ تاپ و سالم بودن بایوس اطمینان حاصل کند. پس از این امر نوبت به بررسی جک هدفون و همچنین بررسی ارتباط جک با مادربرد بوده که این امر باید توسط افراد متخصص صورت گیرد. پس از عیب‌یابی مشکل با تعویض پل جنوبی مربوط به صدا و یا تعویض Sound IC برطرف می‌گردد. در موارد حاد نیز ممکن است نیاز به تعویض کامل اسپیکرهای لپ تاپ باشد.

مشکلات مربوط به LCD

از جمله رایج‌ترین و مهم‌ترین مشکلاتی که ممکن است برای لپ تاپ‌ها به وجود بیاید می‌توان به آسیب دیدن نمایشگر لپ تاپ اشاره کرد. در صورتی که لپ تاپ روشن می‌شود و صدای فن نیز شنیده می‌شود اما تصویری روی لپ تاپ نمایش داده نمی‌شود به احتمال زیاد نمایشگر دچار آسیب شده و عیب‌یابی و تعمیر آن باید توسط افراد متخصص انجام شود. در بسیاری از موارد مشکل LCD با تعمیر یا تعویض قطعه کوچکی از آن برطرف می‌شود. البته گاهی شدت آسیب وارد شده به نمایشگر به اندازه‌ای بوده که نیاز به تعویض کامل LCD لپ تاپ است. لازم به ذکر است که تعویض LCD لپ تاپ جزو پرهزینه‌ترین تعمیرات مربوط به لپ تاپ بشمار می‌آید. نکته‌ای که باید به آن توجه شود این است که مشکلات مربوط به نمایشگر باید حتماً توسط افراد متخصص و در محیطی کاملا تمیز و بدون آلودگی صورت گیرد تا از آسیب‌های بعدی به نمایشگر جلوگیری شود.

مشکلات مربوط به باتری و شارژر

استفاده طولانی مدت از لپ تاپ می‌تواند بر عملکرد باتری آن تاثیرات منفی بگذارد. در صورتی که باتری لپ تاپ دچار مشکل شود، عملیات شارژ به درستی صورت نمی‌گیرد. مشکلات مربوط به باتری ممکن است شامل شارژ نشدن باتری، دیر شارژ شدن باتری و یا اتمام خیلی سریع شارژ باتری شود. عیب‌یابی و رفع مشکل باتری لپ تاپ باید توسط افراد متخصص صورت گیرد. در برخی موارد نیاز به تعمیر یا تعویض سخت افزاری باتری نبوده و تنها با کنترل برخی تنظیمات می‌توان مشکل را برطرف ساخت.

به عنوان مثال یکی از بهترین روش‌هایی که می‌تواند مشکلات مربوط به باتری را برطرف سازد، کالیبره کردن باتری است. برای کالیبره کردن باتری باید موارد زیر به ترتیب انجام شود.

  • رفتن به منوی Control Panel
  • رفتن به بخش Hardware and Sound
  • رفتن به بخش Power Options
  • انتخاب Change Plan Settings
  • انتخاب Change advanced power settings
  • انتخاب گزینه باتری
  • باز کردن بخش‌های Critical battery actionو Critical battery level
  • قرار دادن گزینه‌هایOn battery و Plugged In بر روی Hibernate
  • قرار دادن گزینه‌های موجود در Critical battery levelبر روی 5% و 7%

پس از انجام این تنظیمات باید با دستگاه کار شود تا شارژ آن تمام شده و لپ تاپ به صورت خودکار خاموش شود. سپس با شارژ کردن 100 درصدی لپ تاپ می‌توان تا حد زیادی مشکل آن را برطرف ساخت. در برخی موارد مشکلات مربوط به شارژ نشدن باتری به دلیل اختلال در عملکرد شارژر لپ تاپ است که برای اطمینان از این امر باید تست آداپتور انجام شود. با تست آداپتور تعمیرکاران از سلامت مدارها اطمینان حاصل کرده و متوجه می‌شوند که علت عملکرد نادرست شارژر چیست. در برخی موارد تعمیرات جزئی مشکل را برطرف کرده و گاهی نیز نیاز به تعویض کامل شارژر است.

مشکلات مربوط به قاب

قاب لپ تاپ قسمتی است که نمایشگر در آن قرار می‌گیرد. این بخش بسیار حساس بوده و ممکن است در اثر عواملی مثل وارد شدن ضربه یا فشار دچار شکستگی، ترک و آسیب‌های دیگر شود. از آن‌جایی که قاب لپ تاپ بسیار حساس است، تعمیر و یا تعویض آن باید توسط افراد متخصص انجام شود. در برخی موارد استفاده از چسب‌های مخصوص مشکل را برطرف ساخته و در صورتی که آسیب شدید‌تر باشد نیاز به تعویض کامل قاب است. در برخی موارد نیز مشکلات مربوط به قاب لپ تاپ ممکن است ناشی از لولاهای آن باشد که به دلیل شکستگی یا شل شدن عملکرد صحیح خود را از دست داده‌اند. در چنین مواردی نیاز به تعویض لولاها بود تا از قرارگیری نمایشگر در معرض آسیب جلوگیری شود.

مشکلات مربوط به کیبورد

از دیگر مشکلاتی که ممکن است برای لپ تاپ پیش بیاید هنگ کردن کیبورد و یا جابه‌جا تایپ کردن آن است. این اتفاق در اثر وجود مشکل در یکی از بخش‌های داخلی کیبورد صورت گرفته که متناسب با نوع آسیب و شدت آن نیاز به تعمیر و یا تعویض کلی کیبورد است. متخصصان بررسی‌های لازم را انجام داده و در صورتی که مدارها و دکمه‌ها سالم باشند، تنها با گردگیری بخش‌های مختلف کیبورد، مشکل آن را برطرف می‌سازند. اما در برخی موارد ممکن است کلیدها و یا بخش‌های داخلی کیبورد دچار آسیب شده باشد که در چنین مواردی نیاز به تعویض قطعات است.

مشکلات مربوط به فلت لپ تاپ

یکی از مشکلاتی که سبب بروز اضطراب و دلهره زیادی در کاربر می‌شود، مشکلات مربوط به فلت لپ تاپ است. در صورتی که فلت لپ تاپ آسیب ببیند، ممکن است صفحه نمایش در عین روشن بودن لپ تاپ سیاه و تاریک شود و یا نمایشگر پس از چند بار چشمک زدن سیاه و سفید، تیره گردد. گاهی نیز ممکن است خطوط راه راه عمودی و افقی روی نمایشگر لپ تاپ ایجاد شود. این مشکلات با بررسی، عیب‌یابی، تعمیر و یا تعویض فلت لپ تاپ برطرف شده که باید توسط افراد متخصص انجام شود.

مشکلات مربوط به مادربرد

مادربرد لپ تاپ را می‌توان یکی از مهم‌ترین قطعات داخلی آن در نظر گرفت که در صورت آسیب دیدن ممکن است عملکرد لپ تاپ را به طور کلی مختل کرده و یا سبب افت عملکرد دستگاه شود. خرابی مادربرد می‌تواند سبب از کار افتادن دستگاه و روشن نشدن آن شود. گاهی نیز سبب می‌شود تا پس از روشن کردن لپ تاپ، نمایشگر دستگاه روشن نشود. در برخی موارد نیز نمایشگر روشن شده اما تصویر درهم و یا ناقص است. از دیگر مواردی که نشان می‌دهد مادربرد لپ تاپ دچار آسیب شده این است که لپ‌ تاپ در صورت اتصال به برق به درستی کار کرده اما نمی‌تواند باتری را شارژ کند. تمامی این موارد باید توسط افراد متخصص بررسی شده تا قطعه آسیب دیده شناسایی و تعمیرات لپ تاپ یا تعویض آن صورت گیرد.

مشکلات مربوط به کارت شبکه

کارت شبکه قطعه‌ای بوده که اتصال لپ تاپ به اینترنت را امکان‌پذیر می‌کند. عمده مشکلاتی که برای کارت شبکه لپ تاپ به وجود می‌آید ناشی از خطا در اتصال و یا وجود ایراد در سیستم عامل دستگاه است. این موارد عمدتاً با کنترل تنظیمات لپ تاپ برطرف می‌شود. در صورتی که مشکل حل نشد باید لپ تاپ برای عیب‌یابی به مراکز تخصصی تعمیر لپ تاپ برده شده تا در صورت نیاز کارت شبکه تعویض گردد.

تعمیر لپ تاپ لنوو

عیب‌یابی و تعمیر لپ تاپ‌های لنوو باید در نمایندگی‌های رسمی این برند و توسط افراد متخصص انجام شود. این امر سبب می‌شود تا عیب‌یابی به درستی صورت گرفته و در صورت نیاز به تعویض قطعات از قطعات اورجینال و باکیفیت در لپ تاپ استفاده شود. از جمله خدمات تعمیراتی که نمایندگی‌های لپ تاپ لنوو در اختیار کاربران قرار می‌دهند، می‌توان به رفع مشکلات مربوط به کارت گرافیک، تعمیر و تعویض LCD لپ تاپ، تعمیر مشکلات مربوط به صفحه نمایش، تعمیرات مربوط به کیبورد و تاچ‌ پد، تعویض کیبورد، مشکلات مربوط به کارت شبکه، تعمیر مادربرد، تعمیر فلت لپ تاپ، تعمیرات مربوط به فن و… اشاره کرد. هزینه تعمیر لپ تاپ‌های لنوو نیز متناسب با شدت خرابی‌ها و نیاز به تعویض قطعات متغیر خواهد بود.

تعمیر لپ تاپ دل

تعمیرات لپ تاپ‌های دل باید در نمایندگی‌های تخصصی تعمیرات لپ تاپ دل صورت گیرد. این مراکز از تکنسین‌های مجرب و متخصصی بهره می‌برد که با ساز و کار لپ تاپ‌های دل آشنا هستند و می‌توانند عیب‌یابی لپ تاپ را در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام دهند. همچنین تعمیر لپ تاپ به صورت تخصصی و صحیح صورت گرفته و در صورت نیاز به تعویض قطعات نیز از قطعات اصلی برند دل در دستگاه استفاده می‌شود.

تعمیرات لپ تاپ دل در نمایندگی‌های تخصصی آن با توجه به نرم افزاری یا سخت افزاری بودن مشکل، توسط افراد مجرب در آن حیطه انجام می‌گردد. از جمله خدماتی که نمایندگی‌های تعمیر لپ تاپ دل ارائه می‌دهند می‌توان به ارتقا لپ تاپ، تعمیرات مادربرد، تعمیر شارژر، تعمیر یا تعویض قاب لپ تاپ، تعمیرات فن، تعمیر چیپ گرافیک لپ تاپ، ارتقا هارد، رفع مشکل وصل نشدن لپ تاپ به اینترنت، تعمیر یا تعویض LCD، تعمیرات تاچ‌پد و کیبورد، بازیابی اطلاعات و… اشاره کرد.

تعمیر لپ تاپ HP

نمایندگی‌های لپ تاپ HP وظیفه تعمیرات لپ تاپ‌ها را نیز بر عهده می‌گیرند. در این نمایندگی‌ها لپ تاپ‌ها عیب‌یابی شده و متناسب با نوع مشکل نرم افزاری و سخت افزاری، به بخش تخصصی ارجاع داده می‌شود. همچنین پس از اتمام تعمیرات، دستگاه تست می‌شود تا در صورت وجود مشکل پیش از تحویل آن به کاربر، مشکل برطرف شود. مراجعه به مراکز تخصصی تعمیر لپ تاپ‌های HP سبب می‌شود تا تعمیرات توسط افراد متخصص و وارد به ساز و کار لپ تاپ‌های HP صورت گرفته و در صورت نیاز به تعویض قطعات، از قطعات اصلی و اورجینال HP در لپ تاپ استفاده شود.

از جمله خدماتی که در نمایندگی‌های تعمیر لپ تاپ HP ارائه می‌شود می‌توان تعمیر پاور لپ تاپ، تعمیرات کارت گرافیک، تعمیر مادربرد، تعمیرات تاچ‌پد و کیبورد، تعمیر لولاهای لپ تاپ، رفع مشکلات مربوط به باتری و شارژر و… را نام برد. خدمات نرم افزاری این نمایندگی‌ها نیز شامل نصب برنامه‌های پایه، نصب ویندوز، نصب آنتی ویروس اورجینال HP و… می‌شود.