21 نکته برای عکاسی آرشیوی (عکاسی استوک)

عکاسی آرشیوی

عکاسی آرشیوی ( Stock photography ) به عکس‌هایی گفته می‌شود که کاربردها و مصارف خاصی دارند و هدف عکاس تهیه یک بانک عکس است تا با دسترسی آسان در اختیار فیلم‌سازان، ناشران، گرافیست‌ها و سایرین قرار بگیرد.

عکس‌های آرشیوی باعث می‌شوند تا در وقت و هزینه استفاده کننده، صرفه‌جویی زیادی شود و دیگر نیازی به استخدام یک عکاس نباشد. معمولا عکس‌های آرشیوی بنا بر نیاز مخاطبان در بانک‌های عکس دسته‌بندی شده و دسترسی به تصاویر در هر بانک متفاوت است؛ هر عکسی می‌تواند در مجموعه یک بانک عکس قرار بگیرد، از عکس‌های خبری گرفته تا عکس‌هایی که موضوع خاصی را تصویرسازی می‌کنند.

عکاسان آرشیوی بسیار شبیه به افراد یک تیم یا یک گروه هستند، بسیاری از آنها به شهرت یا درآمد یک ستاره موسیقی راک نمی‌رسند، اما معمولا درآمد خوبی دارند و کار خود را دوست دارند، به همین دلیل از کاری که انجام می‌دهند و درآمدشان لذت می‌برند. البته شرایط درآمد عکاسی آرشیوی در هر کشور متفاوت است و شاید در ایران آنقدرها پر رونق نباشد.

شاید مطالعه این مقاله نیز برای شما جالب باشد
5 نکته برای عکاسی خیابانی بهتر

بی شک یکی از دلایل مهم کساد بازار عکاسی آرشیوی یا عکاسی استوک ، عدم رعایت قانون کپی رایت در کشورمان است. اما هنوز هم سایت‌ها و بنگاه‌های اینترنتی وجود دارند که می‌توانید عکس‌هایتان را برای فروش در آنها آپلود کنید. این سایت‌ها را با کمی جستجو در اینترنت می‌توانید پیدا کنید.

ثبت عکس‌هایی برای فروش در این وبسایت‌ها هدف نهایی بسیاری از عکاسان آرشیوی است و عکس‌هایشان را برای کسب درآمد ثبت می‌کنند. در واقع کسب درآمد از این راه باعث می‌شود سبک عکاسی آرشیوی را صرفا به عنوان یک سبک تفریحی نگاه نکنید، بلکه برای پیشرفت در آن تلاش کنید و سعی کنید مهارت‌های خود را افزایش دهید.

عکاسی آرشیوی
© Kevin Landwer-Johan

در طول سالها، صنعت عکاسی دیجیتال با تغییرات زیادی روبرو شده است. در گذشته، به احتمال زیاد کسب درآمد از طریق عکاسی ساده‌تر بود و عکاسان درآمدهای معقولی داشتند. اما بازار عکاسی آرشیوی بسیار کوچک بود و افراد یا مکان‌های کمی برای به فروش گذاشتن آثار وجود داشتند.

رویکرد کلی عکاسی در بهترین حالت باید با یک نگرش سالم و بدون انتظارات بزرگ همراه باشد. شما ممکن است هدفتان در عکاسی یاد گرفتن مبانی مختلف باشد یا پیشرفت کردن یک یا چند ژانر خاص، حتی ممکن است عکاسی را صرفا برای کسب درآمد انتخاب کرده باشید. هیچگاه از هدف خود دور نشوید و سعی کنید در مسیری که به هدفتان منتهی می‌شود قدم برداشته و پیشرفت کنید.

در ادامه این مقاله 21 نکته درباره عکاسی آرشیوی را برایتان گردآوری کرده‌ام تا با مطالعه این موارد از آنها در این سبک عکاسی استفاده کنید. بی شک نکات این مقاله برای افرادی که می‌خواهند به تازگی وارد بازار عکاسی آرشیوی شوند، مفید خواهد بود. پس با من همراه باشید.

1- عکاسی آرشیوی را به چشم یک کسب و کار نگاه کنید

هر چه کسب و کار گسترده‌تر و بیشتری داشته باشید و هر چه بیشتر با عوامل مختلف روبرو شوید، موفقیت و به تبع آن درآمد بیشتری خواهید داشت. کسب و کار کوچک و فعالیت‌های ناپیوسته، موفقیت بسیار کمتری را نیز به همراه خواهد داشت. اگر این چیزی است که شما به عنوان یک عکاس می‌خواهید، هیچ اشکالی وجود ندارد.

اما اگر به دنبال پول سازی و کسب درآمدی عالی از راه عکاسی آرشیوی هستید، به فکر راه اندازی یک کسب و کار از ابتدا باشید. یک طرح پیشنهادی در ذهن خود آماده کنید و سعی کنید تا وقتی که به نتیجه مطلوبی نرسیده‌اید، شغل و درآمد قبلی خود را حفظ کنید. سعی کنید بر روی عملی کردن ایده‌هایتان تمرکز کنید.

اما اگر هیچ تصویری در مورد کسب درآمد از طریق عکاسی آرشیوی در ذهن خود ندارید، باز هم اشکالی ندارد، هنوز خیلی از مقصد دور نیستید. شاید اصلا قصد نداشته باشید که عکاسی را به عنوان شغل تمام وقت و یا منبع درآمد اصلی خود تعیین کنید. در هر صورت سعی کنید یک نگرش اقتصادی در ذهن خود داشته باشید.

عکاسی منظره
© Kevin Landwer-Johan

2- جایگاه خود را مشخص کنید

یکی از بزرگترین چالش‌هایی که با آن روبرو هستید این است که جایگاهی برای خودتان در دنیای عکاسی آرشیوی یا استوک دست و پا کنید. بازار این ژانر بشدت اشباع شده است و این می‌تواند کار شما را سخت کند. ممکن است خریداران نیز در انتخاب یک اثر به علت تعدد آن به مشکل بخورند.

اما اینکه شما بتوانید در ابتدا جایگاه خود را مشخص کنید و روی آن تمرکز کنید بسیار مهم است و در این راه به شما کمک خواهد کرد. سعس کنید یک یا چند سبک مورد علاقه‌تان را مشخص کنید و در آن بخش فعالیت کنید. تمرکز داشتن بر روی یک مبحث به جای چند مبحث باعث می‌شود کیفیت کارتان نیز بالاتر برود. همچنین می‌توانید به جای عکس‌های مستقل و تکی، به دنبال ساخت مجموعه‌های عکس باشید.

عکاسی پرتره
© Kevin Landwer-Johan

3- همراه گرافیست‌ها بروز بمانید !

بسیاری از طراحان و گرافیست‌ها عکس‌های استوک یا آرشیوی را خریده و از آن در کار خود استفاده می‌کنند. سعی کنید روند آنها را دنبال کرده و کار خود را مطابق با خواسته‌های روز آنها بروز کنید و تطبیق دهید. در واقع به سبک‌ها، رنگ‌ها، عکس‌ها و چیزهایی که گرافیست‌ها در کارشان نیاز دارند نگاه کنید و سعی کنید همان‌ها را آماده کنید.

شاید مطالعه این مقاله نیز برای شما جالب باشد
5 تکنیک استفاده از تنظیمات اتوماتیک دوربین

این موضوع را از طریق روزنامه‌ها، مجله‌ها، تلویزیون یا هر چیز دیگری که گرافیست‌ها در آن نقشی دارند دنبال کنید. سعی کنید با توجه به نیاز آنها عکاسی کنید، در غیر این صورت عکستان فروش خوبی نخواهد داشت. همچنین می‌توانید عکاسانی را که دوست دارید دنبال کنید و از کارهایشان الهام بگیرید و در آثار خود از آنها استفاده کنید.

عکاسی آرشیوی استوک
© Kevin Landwer-Johan

4- ببینید چه اتفاقی در حال رخ دادن است

چرخی در وبسایت‌های فروش تصاویر آرشیوی بزنید و ببینید که چه اتفاقاتی در حال رخ دادن است. به عکس‌هایی که فروش بیشتری داشته‌اند دقت کنید و به این فکر کنید که چرا انقدر محبوبند. چه چیزی باعث شده فروش آنها انقدر بالا برود؟ عکاس آنها از چه ترفندهایی استفاده کرده است؟ اصلا مردم چرا چنین عکسی را انقدر خریده‌اند؟ چگونه می‌توان این سبک را ارتقا بخشید و عکس‌هایی بهتر ثبت کرد؟

روند بازار عکس‌های آرشیوی رو به تغییر است و هر روز گرافیست‌ها به چیزهای جدیدتری نیاز دارند. به این فکر باشید که تصاویر قدیمی را به روز کنید و از این اتفاق نهایت سود را ببرید.

عکاسی آرشیوی طبیعت
© Kevin Landwer-Johan

5- هدف اصلی بازار است !

سعی کنید بازار کاری را به خوبی بشناسید و نیازهای مردم را بسنجید. مردم آنچه را خریداری می‌کنند که نیاز دارند، و شاید این نیاز هیچ ارتباطی به مسائل فنی یا مفهومی نداشته باشد. بهتر است به دنبال شکاف‌ها بگردید و آنها را پر کنید، چرا که در این صورت احتمال موفقیتتان بیشتر خواهد بود.

همچنین سعی کنید در مورد بازار کاری سبک مورد علاقه خودتان نیز تحقیق کرده و اطلاعات کسب کنید. آن سبک را مطالعه کنید و تصاویری که بیشتر توسط مردم پسندیده می‌شوند را ثبت کنید. همچنین سعی کنید خودتان را به یک شیوه محدود نکنید. ممکن است در حین ثبت یک عکس، ایده‌های بهتری به ذهنتان برسد. پس دائما تمرین و آزمایش کنید تا بهترین عکس‌ها را بگیرید.

عکاسی آرشیوی از جمعیت
© Kevin Landwer-Johan

6- بهترین‌ها را بررسی کنید

عکاسان برتر سبک آرشیو را پیدا کرده و به کارهای آنها نگاه کنید و فکر کنید که چگونه می‌توانید بهتر از آنها باشید. به این فکر کنید آنها چگونه پیش رفتند تا یک شرکت موفق ساختند و درآمد زیادی کسب می‌کنند؟

اگر بتوانید عکاسانی را پیدا کنید که مطابق سلیقه و ژانر مورد علاقه شما عکاسی کنند، بسیار بهتر است. به دنبال سیر تکامل و الگوها در کار آنها و خود باشید و دائما خودتان را با بهترین‌ها مقایسه کنید تا ایده‌های تازه بدست آورید، اما سعی کنید به هیچ وجه کپی نکنید. مطمئن شوید تنها الهام گرفتید و عکسی که ثبت کردید کاملا با ایده‌های ذهنی خودتان است.

عکاسی آرشیوی
© Kevin Landwer-Johan

7- تکنیک‌هایتان را افزایش دهید

داشتن عکس‌هایی در رزومه کاری که از نظر فنی بهتر باشند، به این معنی است که احتمالا تصاویر شما توسط افراد و یا آزانس‌های فروش عکس بیشتری پسندیده خواهد شد. ظاهرا استانداردها نسبت به گذشته کاهش یافته و سطح کیفی کارها در سالهای گذشته پایین آمده است، اما این هنوز هم بهانه خوبی برای فراموش کردن مسائل فنی در عکاسی آرشیوی نیست. سعی کنید بهترین عکسی که می‌توانید را ثبت کنید، که هم از نظر فنی کامل و زیبا باشد و هم از نظر هنری.

قطعا پیشرفت تکنولوژی دوربین‌های جدید در بالا رفتن کیفیت عکس‌ها موثر خواهد بود. امروزه نه تنها دوربین‌های دیجیتال حرفه‌ای، بلکه حتی دوربین گوشی‌های هوشمند نیز آنقدر پیشرفته شده‌اند که به راحتی می‌توانید با آنها عکس‌هایی با کیفیت بالا بگیرید. همیشه سعی کنید عکس‌هایی بگیرید که دارای استانداردهای لازم باشند تا فروش بیشتری را تجربه کنند.

شاید مطالعه این مقاله نیز برای شما جالب باشد
8 نکته برای استفاده از استودیو عکاسی همراه

سعی کنید همچنین علاوه بر دوربین، از لوازم جانبی دیگر مثل جهت‌دهنده‌های نوری یا منابع تولید نور نیز استفاده کنید. تکنیک‌های ویرایش عکس در فتوشاپ و لایت روم نیز در ارتقا سطح کیفی عکاسی شما بشدت مفید خواهند بود.

عکاسی لنداسکیپ
© Kevin Landwer-Johan

8- از نور زیادی استفاده کنید

یکی از قوانین کلی عکاسی آرشیوی که طی دوره‌های مختلف دستخوش تغییر زیادی نشده است، استفاده از نور فراوان در عکس است. تصاویر روشن و با وضوح بالا اغلب حس مثبتی را به بیننده منتقل می‌کنند. تبلیغ‌کننده‌ها و گرافیست‌ها نیز از این عکس‌ها استقبال می‌کنند و آن‌ها را بیشتر در کارهای خود استفاده می‌کنند.

سعی کنید برای هر موضوعی از بیشترین نوری که امکان دارد استفاده کنید، مخصوصا وقتی سوژه تاریک است. این کار جذابیت سوژه و عکس را دو چندان می‌کند. معمولا در بین عکس‌های آرشیوی تنوع زیادی وجود دارد و عکس‌های تیره نیز محبوبیت نسبتا خوبی دارند، اما عکس‌هایی که نور زیادی داشته و روشن هستند، بیشتر فروش می‌روند.

عکاسی از اشیاء بی جان
© Kevin Landwer-Johan

9- مطمئن شوید که تصاویرتان شارپ هستند

یکی دیگر از نکاتی که خریداران در هنگام خرید عکس توجه زیادی به آن دارند، مبحث شارپنس است. معمولا عکس‌هایی که بیشتر شارپ هستند فروش بهتری نیز دارند. واضح بودن سوژه برای کاربران بسیار مهم است. شاید تصاویری با عمق میدان کم در هنر عکاسی جایگاه بسیار بالایی داشته باشند، اما در عکاسی آرشیوی عکس‌هایی بیشتر استقبال می‌شوند که وضوح کامل برای تمام بخش‌ها را دارا هستند.

اما اگر می‌خواهید بسته به سوژه مورد نظر از عمق میدان کم استفاده کنید، حتما دقت داشته باشید که فوکوس به درستی بر روی سوژه انجام شده باشد. عکس‌های شما باید سوژه‌های مشخصی داشته باشند که هم از لحاظ نور، هم از لحاظ ترکیب بندی و هم از لحاظ شارپنس در بهترین وضعیت ممکن باشند.

دقت داشته باشید که ایجاد شارپنس بیشتر در مرحله پس پردازش ممکن است بخشی از کیفیت عکس را از بین برده یا به عکس نویز بدهد. پس به مرحله پس پردازش اکتفا نکنید و سعی کنید با تغییر فوکوس و عمق میدان، شارپنس سوژه را بالا ببرید.

عکاسی سیلوئت
© Kevin Landwer-Johan

10- فضای خالی در عکستان ایجاد کنید

عکس‌های آرشیوی یا استوک معمولا در آگهی‌ها یا جاهایی استفاده می‌شوند که نوشته دارند و کمتر از آنها به صورت یک عکس مستقل استفاده می‌شود. ایجاد بعضی فضاهای خالی یا منفی در عکس می‌تواند آن را برای کار طراحان و گرافیستان مناسب‌تر سازد.

شاید مطالعه این مقاله نیز برای شما جالب باشد
فضای منفی در عکاسی | تکنیکی کاربردی

با ترکیب‌بندی‌های مختلف امتحان کنید، شاید ترکیبی را یافتید که فضای خالی بیشتری را در اطراف سوژه شما به وجود می‌آورد. طراحان استقبال بیشتری از این عکس‌ها دارند و بی شک عکستان فروش بهتری را تجربه خواهد کرد.

عکاسی از ساحل
© Kevin Landwer-Johan

11- یک مجموعه عکس ثبت کنید

هر گاه به دنبال ثبت تصاویر آرشیوی از سوژه‌های مختلف بودید، سعی کنید آن را از زوایای مختلف و به شکل‌های مختلف ثبت کنید و به جای ارائه یک عکس مستقل، یک مجموعه عکس از آن سوژه را ارائه دهید. در واقع هر سوژه‌ای ممکن است در زوایای مختلف کاربردهای متفاوتی داشته باشد و این برای فروش بیشتر بهتر است. چرا که طیف گسترده‌تری از نیاز طراحان در زمینه‌های مختلف را در بر می‌گیرد.

نه تنها زاویه، بلکه به تمامی جنبه‌های یک سوژه نگاه کنید. حتی در مورد چگونگی و نحوه ثبت آن. این باعث می‌شود گزینه‌های استفاده بیشتری داشته باشد و مورد استقبال بهتری قرار بگیرد.

عکاسی آرشیوی پرتره
© Kevin Landwer-Johan

12- تعداد کارهایتان را افزایش دهید

بهتر است عکس‌های بیشتری را ثبت کرده و آپلود کنید. در واقع تعداد عکس‌های بیشتر برابر با پوشش طیف گسترده‌تری از نیازهای کاربران و در نهایت فروش بیشتر عکس‌ها است.

می‌توانید بر روی مفاهیم یا مضامین مختلف کار کنید و از یک موضوع، یک مجموعه عکس کامل تهیه کنید. یا حتی مجموعه‌ای از عکس‌ها که با هم ارتباط موضوعی دارند را گردآوری کرده و در قالب یک آلبوم آن را آپلود کنید. در واقع هر چه نیازهای بیشتری را پوشش دهید، فروش بیشتری نیز خواهید داشت.

عکاسی آرشیوی حیات وحش
© Kevin Landwer-Johan

13- خودتان وارد عمل شوید !

اگر اجازه دسترسی به یک مکان مشخص مثل یک بیمارستان را ندارید، به فکر عکاسی از آن نیز نباشید. سعی کنید از مکان‌هایی برای عکاسی استفاده کنید که به طور عمومی برای همه قابل استفاده است. همچنین توجه کنید که ممنوعیت عکاسی نیز برای آن محل اعمال نشده باشد.

اما بهترین ایده این است که از لوازم مختلف در استودیوی خانگی خودتان عکاسی کنید. برای اینکار به یک استروب نیاز دارید و یک جعبه مخصوص عکاسی از محصولات که خودتان نیز می‌توانید به سادگی بسازید. این سبک از عکاسی آرشیوی هیچ مشکلی ندارد و به آسانی قابل اجرا است. همچنین توجه داشته باشید که از سوژه‌هایی عکاسی کنید که هزینه کمتری برایتان داشته و سود حاصل از فروش آن بیشتر باشد.

عکاسی از اشیاء بی جان آرشیوی
© Kevin Landwer-Johan

14- سبک خود را توسعه دهید

به طور کلی طول می‌کشد تا یک سبک را به طور کامل و فنی توسعه دهید. اگر یک فکر یا ایده خوب و یک هدف منظم داشته باشید، مسیر برایتان هموارتر خواهد شد و می‌توانید پیشرفت بهتری را تجربه کنید. در نهایت بهتر است یک سبک اختصاصی داشته باشید یا یک سبک مشخص را ارتقا دهید.

خودتان را به یک سبک مشخص محدود نکنید و سعی کنید کاری کنید که آثارتان از آثار باقی عکاسان متمایز باشد. فراموش نکنید که کاربران به دنبال آثار متفاوت و عالی هستند، واگرنه از آثار تکراری نمونه‌های زیادی وجود دارد که قطعا هیچکدام فروش خوبی ندارند. پس بهتر است به خواسته کاربران توجه کنید و با توجه به آن، سبک خود را داشته باشید و بهترین عکس‌های ممکن را ثبت کنید.

عکاسی از مردم
© Kevin Landwer-Johan

15- فرآیند پس پردازش

یکی از مواردی که در عکاسی آرشیوی و به طور کلی در تمام ژانرهای عکاسی مهم است، مرحله پس پردازش یا ویرایش تصویر است. یکی از مواردی که می‌توانید در مرحله پس پردازش به عکس خود اضافه کنید، احساسات و عمق است. ویرایش همچنین به توسعه یک سبک نیز کمک شایانی خواهد کرد.

شاید مطالعه این مقاله نیز برای شما جالب باشد
آموزش ویرایش عکس در فتوشاپ برای عکاسان

تنظیمات از پیش تعیین شده‌ای نیز برای ویرایش در نظر گرفته شده‌اند که کار را ساده‌تر می‌کنند. اما استفاده از قالب‌های ویرایشی آماده نیز، باعث تکراری شدن کار می‌شود، پس سعی کنید با استفاده از خلاقیت خودتان عکس‌ها را ویرایش کنید.

عکاسی پرتره
© Kevin Landwer-Johan

16- سایت‌هایی را برای آپلود عکسهایتان مشخص کنید

اگر وقت دارید، ایده بسیار خوبی است که تصاویر خود را به بیش از یک یا دو وبسایت فروش عکس بفرستید. در واقع هر چه تعداد فروشنده‌های عکس شما بیشتر باشند، فروش بهتری را تجربه خواهید کرد.

وقتی به تازگی عکاسی آرشیوی را شروع می‌کنید، این می‌تواند زمان زیادی را صرف کند. با آپلود کردن عکستان روی بیش از یک وبسایت، می‌توانید آمار را نیز بهتر کنترل کنید و ببینید که کدام عکس‌ها در کدام وبسایت‌ها فروش بهتری دارند. به آمار عکس‌های خود نه تنها برای فروش، بلکه برای آنالیز کارهای خودتان نیز نگاه کنید. به این صورت که ببینید کدام سبک کاریتان را مردم بیشتر دوست دارند.

با تشخیص سلیقه مردم، می‌توانید ببینید که کدام عکس‌هایتان از نظر اقتصادی صرفه بیشتری دارند و کدام یک ارزش چندانی ندارند. می‌توانید این عکس‌ها را در سایت‌های کمتری آپلود کنید یا به طور کلی آن‌ها را فراموش کنید.

عکاسی آرشیوی
© Kevin Landwer-Johan

17- برای صرفه جویی در وقت، با یک وبسایت قرارداد امضا کنید

اگر زمان شما محدود است یا حوصله گشت و گذار برای آپلود عکس‌هایتان در تمام سایت‌ها را ندارید، بهتر است با یک وبسایت مشخص قراردادی امضا کنید و کارهایتان را تنها در آنجا آپلود کنید.

برخی از وبسایت‌ها از اینکه درصدی از سود شما به آنها تعلق می‌گیرد، انگیزه خواهند گرفت و ممکن است بیشتر از قبل از شما استقبال کنند. در واقع با این کار شما درصدی از فروش خود را به آن وبسایت خواهید داد، در عوض تضمین فروش بیشتری را خواهید گرفت و مسئولیت تبلیغ کارهای شما به عهده آن وبسایت خواهد بود.

عکاسی پرتره رئال
© Kevin Landwer-Johan

18- درباره مسائل مربوط به قانون کپی رایت اطلاعات بیشتری کسب کنید

درک کپی رایت به شما کمک خواهد کرد که چه عکسی را بگیرید و از ثبت چه عکس‌هایی اجتناب کنید. به طور کلی دو قانون یا دو مجوز برای عکاسی آرشیوی وضع شده است که البته ممکن است در ایران خیلی کمتر به آنها اهمیت داده بشود، اما این قوانین جهانی هستند و باید آنها را رعایت کنید.

دسته اول مجوز‌های تجاری هستند که حق نسخه‌برداری از عکس را محدود می‌کنند و اجازه استفاده از آثار به هر کسی داده نمی‌شود. دسته دوم مجوزهای تحریریه هستند که محدودیتی در استفاده از آثار وضع نمی‌کنند، اما شرایط استفاده محدودتری دارند.

اما هر عکس باید دارای یک نشانه یا نماد باشد،

  • یک علامت تجاری،
  • طراحی شده توسط شخص دیگری،
  • یک نام تجاری ثبت شده،
  • شناخته شده بین مردم.

این در واقع به این معنی است که برای فروش عکستان در هر وبسایت یا آزانس فروش عکسی، می‌بایست یکی از نمادهای بالا را داشته باشید تا عکستان مورد تایید باشد. هر کدام از این علائم تجاری به شما اجازه نسخه‌برداری خواهند داد و این بخاطر قانون کپی رایت است.

عکاسی از هواپیما
© Kevin Landwer-Johan

19- استفاده از فرم‌های انتشار مدل

می‌توانید از فرم‌های آزمایشی انتشار مدل استفاده کنید تا اجازه نسخه برداری داشته باشید. در واقع این نیز برای مجوز فروش عکستان است و یک نوع مجوز تجاری محسوب می‌شود. در واقع داشتن این فرم خیال کاربران را نیز از بابت خرید یک اثر راحت می‌کند.

شاید مطالعه این مقاله نیز برای شما جالب باشد
چگونه از سایه و کنتراست در عکاسی برای ایجاد تصاویر دراماتیک استفاده کنیم؟

این فرم‌ها در بیشتر سایت‌های فروش عکس‌های آرشیوی وجود دارد و می‌توانید هنگام آپلود آثارتان از آن استفاده کنید.

عکاسی پرتره متفاوت
© Kevin Landwer-Johan

20- انتخاب یک کلیدواژه مناسب ضروری‌ترین کار است !

انتخاب یک کلمه کلیدی مناسب و خوب برای عکس شما کاملا ضروری است. اگر کلمات کلیدی مناسبی را برای عکستان اضافه نکنید، هیچ نقطه‌ای برای آپلود کردن عکس‌ها وجود ندارد. بدون آن‌ها، عکس‌ها هرگز دیده نخواهند شد و به این صورت فروش شما به صفر خواهد رسید.

مهمترین کار در آپلود یک عکس برای فروش همین است و باید وقت زیادی را برای تحقیق در مورد چگونگی انتخاب یک کلمه کلیدی مناسب برای عکستان صرف کنید. عکس‌های خود را بیش از حد زیاد نکنید، فقط اطلاعات کافی در مورد آن‌ها داشته باشید تا آن‌ها در نتایج جستجو ظاهر شوند.

عکاسی انتزاعی آرشیوی
© Kevin Landwer-Johan

21- آهسته اما به صورت مداوم عکس‌هایتان را آپلود کنید

آپلود چند عکس در روز به شما کمک می‌کند تا به روز بمانید و کارهایتان دیده شود. معمولا وبسایت‌های فروش عکس‌های آرشیوی، بیشتر آثار عکاسانی را نمایش می‌دهند که به صورت مداوم عکس آپلود می‌کنند و این به تعداد عکس در هر بار آپلود ربطی ندارد. معمولا آثار این عکاسان بالاتر از سایر نتایج دیده می‌شوند.

اگر فقط گاهی آپلود کنید، مطمئن باشید که بسیاری از آن‌ها را نخواهید فروخت. اگر یک جلسه عکاسی طولانی و بزرگ داشته‌اید و تصاویر زیادی ثبت کرده‌اید، وقتی آن‌ها را آپلود می‌کنید، در نتایج جستجو بیشتر پخش می‌شوند. هنگامی که شما شروع به پردازش آن‌ها می‌کنید، آن‌ها را در دسته‌های مختلف آپلود کنید تا اینکه تمام پروژه کامل شود.

عکاسی آرشیوی تبلیغاتی

نتیجه‌گیری

آزمایش برای فهمیدن اینکه کدام یک از عکس‌های شما بهترین را می‌فروشد، ضروری است. رویکردهای مختلفی را با استفاده از نکاتی که در اینجا ذکر کردم، امتحان کنید و ببینید چه چیزی برای شما کارساز است.

عکاسی آرشیوی یا عکاسی استوک یک برنامه اقتصادی با سود بسیار زیاد و فوق‌العاده سریع نیست! هم زمان‌بر است و هم کارهای سخت زیادی را می‌طلبد تا مسیر موفقیت را طی کنید. هر چه بیشتر بر اساس سلیقه و نیازهای مردم کار کنید و در مرحله پس پردازش و همچنین آنالیز عکس عملکرد بهتری داشته باشید، و همچنین هر چه بهتر عکستان را در سایت‌های مختلف به فروش بگذارید، فروش بهتری را تجربه خواهید کرد.

آیا تا بحال تجربه عکاسی آرشیوی را داشته‌اید؟ آیا عکس‌هایتان را برای فروش در این سایت‌ها قرار داده‌اید؟ نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید. همچنین در صورت وجود پرسش، آن را در بخش نظرات اعلام کنید تا پاسخ دهم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1
شروع به تایپ کردن برای دیدن پستهایی که دنبال آن هستید.