بهترین میکروفون‌ بی سیم 2021

میکروفون بی سیم

میکروفون بی سیمدر دنیای فناوری عموماً با تجهیزاتی روبرو هستیم که به دو صورت راه‌اندازی می‌شوند؛ و کاربر با این پرسش مواجه است: مدل سیم دار مناسب است یا بدون سیم؟ وقتی صحبت از میکروفون بی‌ سیم به میان است، فردی را می‌توان در نظر آورد که قصد دارد صدا را از منبع مشخصی با کیفیتِ مطلوب بازتولید کرده و در عین حال به صورت آزادانه قدم بزند. دومین هدفی که از میکروفون‌های بی‌ سیم می‌توان انتظار داشت پنهان شدن تجهیزات صدابرداری است؛ که در مورد میکروفون‌های بی‌سیم یقه‌ای صدق می‌کند. آنچه که اساس هر انتخابی است، کاربردِ مورد انتظار از آن دستگاه است.

ممکن است شما هم از آن دسته افراد باشید که از پیچیدن سیم‌های اضافی به دست و پای‌تان متنفر باشید و یا به هر دلیلی از طرفداران میکروفون‌های بی سیم باشید؛ و به دنبال میکروفون بی سیم! اما اگر مثل ما شیفته تکنولوژی‌های روز هستید و می‌خواهید از شناخت بهترین میکروفون‌های بی سیم دنیا در سال 2021 سر در بیاورید، این مقاله برای شماست. همراه ما باشید تا وارد دنیای برترین میکروفون‌های روز شوید.

میکروفون بی‌ سیم گاهی یک ضرورت است

میکروفون بی سیممیکروفون‌های بی‌ سیم نه یک انتخاب که گاهاً یک ضرورت به شمار می‌آیند. در چنین شرایطی هر انتخاب نادرستی کیفیت کاری را دچار افت می‌کند و یا حتی غیرممکن می‌سازد. شرایطی را در نظر بگیرید که در یک سالن بزرگ تئاتر قرار است از چندین بازیگر صدا را ضبط کنید. قطعاً وجود سیم یا هرگونه تجهیزات اضافی مانع از یک اجرای مطلوب است. هیچ برتری بین مدل‌های مختلف نیست. هر شرایطی نیازمند تجهیزاتی است که کار را به بهترین نحو ممکن پیش ببرد. در کنار کیفیتی که دل مخاطب را به دست می‌آورد،‌ سهولت انجام کار و صرفِ زمان کمتر برای تولیدکنندگان حائز اهمیت است. البته بودجه همیشه و در همه حال نقش اول را ایفا می‌کند و تمام این موارد تحت فرمانِ جیبِ تهیه‌کننده است.

میکروفون

به جز کیفیت صدا چه انتظاری از میکروفون بی‌ سیم داشته باشیم؟

میکروفون بی سیممی‌خواهیم بدانیم چه فاکتورهایی برای انتخاب میکروفون بی‌ سیم تعیین‌کننده هستند. به طور قطع و بدون ذره‌ای شک کیفیتِ صدا اولین چیزی است که از یک میکروفون انتظار داریم، اما چه فاکتورهای تعیین‌کننده دیگری تحت چه شرایطی اهمیت پیدا می‌کنند؟

مقاومت و استحکام قابل اطمینان بدنه

وقتی صحبت از یک میکروفون بی‌ سیم به میان است و قصد دارید با آن به اجرای لایو بپردازید، تور برگزار کنید و مدام با آن در سفر باشید، قطعاً استحکام بدنه حائز اهمیت خواهد بود. هیچ‌کس از صرف هزینه برای خریدی کم-دوام، رضایت خاطر نخواهد داشت. افراد ترجیح می‌دهند با وسواس کمتری از تجهیزات خود استفاده کنند. خرابی در اثر ضربه یا حمل و نقل یکی از خطراتی است که هر وسیلۀ الکترونیکی را تهدید می‌کند.

بازهم استحکام،‌ این بار استحکام اتصال فرستنده

میکروفون بی سیمهمانطور که مشخص است آنچه که ما از یک میکروفون بی‌ سیم انتظار داریم همراهی مداوم آن با سوژه مورد نظر است. در واقع قصد داریم تا از یک منبع صوتی مشخص صدا را بازتولید کنیم. زمانی که از میکروفون بی‌ سیم یقه‌ای استفاده می‌کنیم باید حین جابه‌جایی‌ مکرر از جایگاهی که به آن ثابت شده، جدا نشود. کنده شدن فرستنده در میکروفون‌های بی‌ سیم یک اتفاق معمول است. اگر سوژه قرار است مدام حرکت داشته باشد،‌ حتماً به این نکته اساسی توجه کنید و دنبال مستحکم‌ترها بروید.

وزن و اندازه

میکروفون بی سیماز آن‌جایی که ما به دنبال تحرک یا پنهان کردن میکروفون هستیم بهتر است مواردی را انتخاب کنیم که وزن سبک و اندازۀ کوچکی دارند. با کوچک‌تر شدن تجهیزاتی از این دست، در صورت عدم رعایت نکات فنی در تولید، معمولاً از کیفیت آن‌ها کم می‌شود. به همین خاطر اگر کاری که انجام می‌دهیم در سطح حرفه‌ای است؛ بهتر است سراغ بهترین‌ها را بگیریم.

قبل از اینکه با چند میکروفون بی‌ سیم حرفه‌ای آشنا شویم فراموش نکنید که بهترین‌ها همیشه گران‌ترین‌ها نیستند. بهترین‌ها آن‌هایی هستند که نیاز کاربر را با سطح کیفی بسیار مطلوبی به سرانجام می‌رسانند. کار با آن‌ها راحت است و کیفیت بدنۀ‌ مستحکمی دارند. پیش به سوی بهترین‌ها!

میکروفون بی سیم

پرچم‌داران 2021!

میکروفون بی سیمهرچه میکروفون نام‌آشناتر باشد، در صورت بروز مشکلات احتمالی خیلی سریع‌تر و راحت‌تر می‌توان آن عیب را اصلاح کرد. حالا بعد از مختصری بررسی دربارۀ‌ کم و کیف میکروفون‌های بی‌ سیم می‌خواهیم به برخی از بهترین‌ها اشاره‌ای بکنیم که چنین خصوصیاتی در طراحی و ساخت آ‌ن‌ها رعایت شده است.

میکروفن بویا BOYA یکی از برندهای معتبر در تولید انواع میکروفون است. باید توجه داشته باشیم که میکروفون‌های بی‌ سیم به طور کلی در دو مدل دستی handheld و یقه‌ای lavalier به کاربر عرضه می‌شوند که هرکدام کاربرد خاص خود را دارند.

میکروفون

میکروفون بی‌ سیم بویا مدل BY-WM4 Pro-K4

این میکروفون از دو بخش تشکیل شده است. گیرنده که به دستگاه مورد نظر شما نظیر گوشی‌ِ هوشمند یا لپ‌تاپ متصل می‌شود و فرستنده که به سوژه متصل می‌شود. همانطور که گفتیم وزن فرستنده transmitter حائز اهمیت است. وزن فرستنده میکروفون بویا مدل  BY-WM4 Pro-K4 فقط 47 گرم است و با گیرۀ‌ محکمی که دارد به خوبی به جایگاه مورد نظر ما نظیر یقۀ لباس ثابت می‌شود.

میکروفون بی سیماگر خبرنگار هستید، بلاگر یا ولاگر هستید، برای شبکه‌های اجتماعی نظیر اینستاگرام محتوا تولید می‌کنید این میکروفون بی‌شک سطح کاریِ شما را دگرگون می‌کند. با توجه به کیفیت ساخت و دوام قابل توجه و بازتولید فوق‌العادۀ‌ صدا می‌تواند تا مدت‌ها نیاز شما را برآورده کند.

دستگاه‌های سطح بالا نظیر آیفون iPhone هم از میکروفون‌های داخلی built-in mic متوسطی برخوردار هستند. کافی است صدای ضبط شده با میکرفون بویا بی‌ سیم را با میکروفون هر دستگاهی قیاس کنید. تفاوت قابل توجه خواهد بود. روی این لینک کلیک کنید تا با خصوصیات متنوع نظیر زمان کار طولانی با باتری، اتصال و راه‌اندازی سریع و آسان و دیگر ویژگی‌های این میکروفون بی‌ سیم جذاب آشنا شوید. همچنین می‌توانید برای خرید میکروفون بی سیم به صفحه دسته‌بندی آن بروید و انواع میکروفون‌ها را با هم مقایسه کنید.

میکروفون بی‌ سیم دستی بویا

میکروفون بی سیمبویا علاوه بر فورم فاکتور lavalier در دستۀ میکروفون‌های دستی هم مدل‌های بی‌ سیم را برای کاربران خود فراهم کرده است. میکروفون بی‌ سیم دستی در مقایسه با یقه‌ای کاربرد متفاوتی دارد. کاربر می‌تواند میکروفون را در دست خود بگیرد و دهان را از منبع صدا دور یا نزدیک کند. با توجه به فورم فاکتور دستی handheld یک گزینۀ‌ عالی برای مصاحبه‌ها و همایشات است. شما دیگر نگران صداهای ناخواسته‌ای که ممکن است حین حرکت در میکروفون‌های یقه‌ای تولید شوند، نخواهید بود. فرستنده در دست شما است و می‌توانید آن را به سرعت خاموش/ روشن کنید.

یکی از این میکروفون‌ها که در ساخت آن از پلاستیک مستحکمی برای بدنۀ‌ استفاده شده است میکروفون دستی بی‌سیم By WHM8 pro است. تا فاصلۀ‌ 100 متری از گیرنده دور شوید و نگران نباشید. میکروفون با باتری قلمی AA تا 6 ساعت توان کار دارد. با توجه به پشتیبانی از فناوری نقل و انتقال UHF و قابلیت همگام‌سازی با 48 کانال مختلف در سناریوهای پر ازدحام که دستگاه‌های مختلفی در حال فعالیت هستند؛ به خوبی و بدون هیچ مشکلی کار می‌کند. جز دستۀ میکروفون‌های دینامیک به شمار می‌آید و توانایی بالایی در برابر ضربه دارد. همچنین در مواجه با منابع صوتی پرقدرت نویز در حد کمینه است. کاردیواید است و صدا از منابعی که جلوی میکروفون واقع هستند بازتولید می‌شوند. به همین خاطر برای مصاحبه، همایش و به طور کلی صدای خواننده vocal یک گزینۀ عالی به شمار می‌آید. اگر در مورد این میکروفون نیاز به اطلاعات بیشتر دارید، مشاوران متخصص ما در هر زمان آماده پاسخگویی به سوالات شما هستند.

میکروفون بی سیم

بدنه مقاوم فلزی، میکروفون بی‌ سیم Sennheiser EW 112P G4

میکروفون بی سیمیک لاوالیر پرقدرت که با بدنۀ مقاوم فلزی‌اش خودنمایی می‌کند. تجهیزات سنهایزر نامِ آشنایی در دنیای صوت است. سیستم با 12 فرکانس مختلف سازگار است. زمانی که فرستنده خاموش است با استفاده از مدار Pilot tone Squelch از تداخلات فرکانس‌های رادیویی RF ممانعت کنید. نکتۀ‌ قابل توجه دیگری که در این میکروفون بی‌ سیم حرفه‌ای به چشم می‌خورد امکان همگام‌سازی فرستنده از طریق اتصال مادون قرمز Infrared است. در صورتی که امکان اتصال رادیویی ممکن نبود می‌توان از این طریق اقدام کرد و کار شما در شلوغ‌ترین سناریوها لنگ نخواهد ماند. این مدل سنهایزر فناوری پیشرفته‌ای را به کار بسته است که در حد استودیوهای تلویزیونی و سالن‌های کنفرانس بزرگ است.

سنهایزر سری G4 مدل بی‌ سیم دستی نیز دارد، که نیاز کاربرانی که به دنبال این فورم فاکتور هستند را تامین می‌کند. میکروفون EW 135 G4 برای سخنرانی،‌ تهیه گزارش خیابانی و اجراهایی از این دست است. گیرنده به کفشک shoe دوربین متصل می‌شود و سوژه به راحتی با در دست داشتن میکروفون به بازتولید صدا می‌پردازد. برای خرید این میکروفون حرفه‌ای، می‌توانید پیش از خرید امکانات آن را بررسی کنید و با راهنمایی مشاوران دیدنگار سفارش خود را ثبت کنید.

اسکن سریع، میکروفون بی‌ سیم دستی Sony UWP – D12

میکروفون بی سیممیکروفون دستی بی‌ سیم سونی با قابلیت Clear Channel Scan و قابلیت جستجوی Active Channel Scan در کنار IR Sync، یک شرایط ویژه برای حذف کانال‌های غیرمجاز ایجاد کرده است. مناسب‌ترین کانال به صورت خودکار انتخاب می‌شود و زمان کمی صرف اتصال فرستنده به گیرنده خواهد شد. همه چیز آمادۀ کار است. خیلی سریع به پوشش گسترۀ فرکانسی دسترسی پیدا کنید و برای دوربین‌هایی که خروجی هدفون ندارند یک انتخاب عالی است. از پردازشگر صوتی دیجیتال سونی برای افزایش کیفیت و دقت صدا بهره‌مند است. سونی هرآنچه برای کار نیاز دارید را فراهم کرده است.

اگر به دنبال فورم فاکتور لاوالیر یا همان بی‌ سیم یقه‌ای هستید سونی یک مدل حرفه‌ای برای شما تدارک دیده است. میکروفون بی‌سیم یقه‌ای Sony UWP D11 می‌تواند نیازهای شما را برآورده سازد. این میکروفون از پهنای باند 72 مگاهرتزی بهره‌مند است که ضریب اطمینان و پایداری سیگنال قابل توجهی در اختیار کاربر می‌گذارد. می‌توان تا 16 میکروفون را در یک محیط شلوغ راه‌اندازی کرد. بدنه فلزی مقاومت بسیار بالایی به آن بخشیده است. با درگاه USB دستگاه را راه‌اندازی کنید و باتری داخل فرستنده را شارژ کنید. می‌توان به جای اتصال بی‌ سیم از طریق کابل XLR یا TRS سیستم صوتی راه‌اندازی کنید.

تا اینجا با بهترین میکروفون‌های بی سیم 2021 آشنا شدید. اینکه شما چه مقدار بودجه در نظر گرفته‌اید، بستگی به نیازتان دارد. همانطور که می‌دانید گرانی به معنای بهترین کیفیت نیست. ما سعی کردیم میکروفون‌های قابل خرید را به شما معرفی کنیم تا تجربه یک خرید لذت‌بخش را داشته باشید.

هنگام خرید به چه مواردی توجه کنم؟‌

میکروفون بی سیممیکروفون‌ها بی سیم از محبوبیت ویژه‌ای در جهان برخوردار هستند. بسیاری از ما، از ولاگرها گرفته تا نوازندگان به میکروفون نیاز داریم. هر چند تنوع این ابزارهای کاربردی در برند و مدل زیاد است. اما توجه به تکنولوژی ساخت، کیفیت و بازدهی همیشه مهم است. شاید در لیست سال 2021 میکروفون دلخواه شما وجود نداشته باشد، ولی با کمی بررسی و شاید راهنمایی ما بتوانید بهترین میکروفون را تهیه کنید. به طور کلی پیش از خرید منهای دستی یا یقه‌ای بودن میکروفون بی‌ سیم باید به الگوی قطبی، محدودۀ فرکانسی، حساسیت و سطح فشار SPL، کاهنده‌های نویز و نحوۀ اتصال به دستگاه‌های مختلف را مورد توجه قرار داد.

شما از چه نوع میکروفونی استفاده می‌کنید؟ به نظرتان مهم‌ترین ویژگی یک میکروفون‌ بی سیم حرفه‌ای چیست؟ خوشحال می‌شویم تجربیات خود را با ما در میان بگذارید. اگر این مقاله برای‌تان مفید بود، آن را با دوستان خود در دنیای صدا به اشتراک بگذارید.

پیشنهاد می‌کنیم این مقاله را بخوانید

میکروفون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1
شروع به تایپ کردن برای دیدن پستهایی که دنبال آن هستید.