بهترین میکروفون‌های استودیویی در دنیا 2021

میکروفون استودیویی

برای خرید میکروفون استودیویی گزینه‌های زیادی پیش روی شما قرار دارد. ممکن است این گزینه‌ها در برخی از ویژگی‌ها مشابه یکدیگر باشند؛ اما قیمت آنها قطعاً متفاوت است. همین موضوع می‌تواند خرید میکروفون استودیویی را کمی سخت کند.

میکروفون استودیوییاگر شما هم برای خرید این تجهیزات سردرگم شده‌اید و‌ نمی‌دانید کدام میکروفون همان چیزی است که استودیوی شما آن را کم دارد، نگران نباشید. در این بخش بهترین انتخاب‌ها برای خرید میکروفون استودیویی را بر اساس قیمت آنها برای شما گردآوری کرده‌ایم؛ از میکروفون‌های زیر صد دلار تا نمونه‌های گران قیمت.

پس تا انتهای این بخش همراه ما باشید تا به شما کمک کنیم بر اساس بودجه، بهترین انتخاب را داشته باشید. در این بخش میکروفون‌هایی از برندهای معتبر مثل آدیو تکنیکا، شور، بهرینگر و موارد دیگر را برای شما گلچین کردیم.

میکروفون‌های استودیویی با بودجه اقتصادی

میکروفون استودیوییبرای کار در استودیو و ضبط وکال، میکروفون‌های کاندنسر یا خازنی بهترین انتخاب محسوب می‌شوند. این تجهیزات به دلیل داشتن دیافراگم بزرگ، نسبت به جزئیات صدایی حساس‌تر هستند و به کوچک‌ترین فشارهای ناشی از سیگنال‌های صوتی پاسخ می‌دهند.

در گذشته این میکروفون‌ها قیمت‌های گزافی داشتند، هر چند که هنوز هم گران هستند، اما با وجود تنوعی که در بازار میکروفون‌های کاندنسر وجود دارد، می‌توانید نمونه‌های مقرون به صرفه را هم پیدا کنید.

میکروفن آدیو تکنیکا Audio-Technica AT2020

میکروفون استودیوییمیکروفون Audio-Technica AT2020 یکی از گزینه‌های اقتصادی است. این میکروفون با بدنه فلزی خود و قیمت پایینش، مقاومت بالایی دارد. طیف داینامیکی آن وسیع بوده و الگوی قطبی در آن از نوع کاردیوئید است که باعث می‌شود صداهای محیطی مزاحم از پشت میکروفون و طرفین آن، وارد دیافراگم نشوند. یکی از نقطه ضعف‌های میکروفون‌های کاندنسر ثبت هر گونه جزئیات صدایی با فرکانس پایین در محیط است؛ اما برای استفاده در استودیو دیگر خبری از این نقطه ضعف نیست و می‌توانید از این مدل با خیال راحت استفاده کنید.

این میکروفون یکی از فرصت‌های استثنایی برای ضبط‌های استودیویی است که می‌توانید آن را از سایت فروشگاه دیدنگار تهیه کنید. پیشنهاد می‌کنیم قبل از خرید سری به صفحه اختصاصی‌اش بزنید و نقد و بررسی آن را مرور کنید.

میکروفون شور Shure SM58

میکروفون استودیوییاین میکروفون قیمتی تقریباً برابر با مدل قبلی دارد، با این تفاوت که در دسته میکروفون‌های کلاسیک قرار می‌گیرد و برای اجرای صحنه‌ای مناسب‌تر است. این میکروفون در اولین نسل میکروفون‌هایی که سر توپی دارند، قرار دارد. با این حال مدل SM58 نسبت به نسخه‌های قبلی بهبودهایی یافته و جالب است بدانید که یکی از پرفروش‌ترین میکروفون‌های استودیویی کره زمین است!

میکروفون Shure SM58 یک میکروفون داینامیک است و به اندازه میکروفون‌های کاندنسر روی سیگنال‌های صوتی پس زمینه حساس نیست. علاوه بر این نیازی به تجهیزات اضافی و منبع تغذیه برای کار کردن ندارد. الگوی قطبی در این مدل میکروفون به صورت کاردیوئید است و بیشتر صداها از بخش جلویی میکروفون به دیافراگم آن می‌رسند. برای مقایسه و خرید میکروفون استودیویی بهتر است به دسته‌بندی میکروفون استودیویی بروید و بهترین گزینه را انتخاب کنید.

میکروفون بهرینگر Behringer SL 84C

نمی‌شود از میکروفون‌های استودیویی ارزان حرف بزنیم اما نام برند بهرینگر را نیاوریم. این برند در سال‌های اخیر تعداد زیادی از میکروفون‌ها را تولید کرده که شبیه به مدل شور SM58 هستند. در واقع شاید در ظاهر نتوانید تفاوتی بین میکروفون‌های این برند و برند قدیمی شور پیدا کنید؛ اما از نظر قیمت زمین تا آسمان بین آنها تفاوت وجود دارد!

میکروفون استودیوییمیکروفون Behringer SL 84C با جک رابط XLR و یک پایه نگهدارند مرغوب تولید شده و برخلاف انتظار، کیفیت صدا در آن قابل قبول است. در واقع اگر می‌خواهید با کمترین بودجه به سراغ خرید میکروفون استودیویی بروید، این مدل بهترین انتخاب است.

یک مدل دیگر از میکروفون‌های این برند به نام Behringer BA 85A کمی گران‌تر است اما کیفیت بیشتری دارد. این مدل حتی از میکروفون Sure Beta 58 کمی بهتر است؛ با این حال کیفیت صدا در این سه مدلی که گفتیم به میکروفون قدیمی‌تر شور یعنی SM58‌ نمی‌رسد.

میکروفون بی سیم

میکروفون استودیویی

میکروفون استودیویی با قیمت متوسط به بالا

اگر به دنبال کیفیت واقعی برای ضبط‌های استودیویی می‌گردید، بهتر است کمی بیشتر هزینه کرده و یکی از مدل‌هایی را که در این بخش معرفی می‌کنیم، انتخاب کنید.

میکروفون Aston Stealth

میکروفون استودیوییAston Stealth یک میکروفون همه کاره است که به شما اجازه می‌دهد 4 حالت صدایی را در آن تنظیم کنید. در واقع فناوری داخلی این میکروفون بسته به کارایی آن می‌تواند قابل تنظیم باشد. 2 تنظیم صوتی برای رنگ‌های صوتی مختلف وکال در این محصول بهینه شده؛ حالت گیتار برای ضبط گیتار آکوستیک یا گیتار برقی؛ و حالت «Dark» که تنظیماتی مشابه با میکروفون‌های قدمی ریبون دارد.

تنظیماتی که در این میکروفون وجود دارد از طریق فیلتر انجام‌ نمی‌شوند. به همین دلیل اعوجاج صدا بسیار کمتر از حالتی که سیگنال‌ها را با فیلتر تغییر می‌دهند، اتفاق می‌افتد. Stealth چهار میکروفون را در یک محصول به شما می‌دهد؛ انعطاف پذیری یک میکروفن داینامیک با قدرت پری امپ کلاس A، با قابلیت ‌فوق‌العاده ضد نویز و کیفیت صدای کاملاً حرفه‌ای.

میکروفون شور Shure SM7B

میکروفون استودیوییمیکروفون Shure SM7B یک افسانه مدرن است که این روزها از آن برای تولید محتوای ویدیویی در استودیوها استفاده می‌شود. این میکروفون با پایه مناسب خود دقیقاً مقابل صورت قرار می‌گیرد و صدا را با کیفیت بالا ضبط می‌کند.

این مدل میکروفون شور یک میکروفون داینامیک است . برای این که کیفیت صدا را بیشتر کنید، بهتر است که نزدیک به آن باشید. اما داینامیک بودن این میکروفون به این معنا نیست که‌ نمی‌توان از آن در استودیوها استفاده کرد یا کیفیت صدا در آن به اندازه میکروفون‌های کاندنسر نیست. این محصول صدای ‌فوق‌العاده‌ای را به شما می‌دهد؛ با این حال نسبت به سیگنال‌های صوتی پس زمینه حساسیت زیادی نداشته و آن را دریافت‌ نمی‌کند. میکروفون Shure SM7B محدوده فرکانسی گسترده و الگوی قطبی کاردیوئید کلاسیک را دارد.

میکروفون Lewitt LCT 440 Pure

میکروفون استودیوییاین مدل میکروفون یکی از بهترین میکروفون‌های برند Lewitt است که قطعات و کپسول خازنی درجه یکی را در بدنه‌ای مقرون به صرفه و جمع و جور گردآوری کرده است. این میکروفون با ظاهر مدرن خود، عملکرد عالی داشته و صدا را کاملاً متعادل و شفاف در اختیارتان می‌گذارد. الگوی قطبی یا نمودار دریافت صدا در آن به صورت کاردیوئید بوده و داینامیک رنج آن نیز کاملاً رضایت بخش است. این میکروفون را می‌توانید برای ضبط هر چیزی به کار بگیرید. از ضبط وکال گرفته تا ضبط گیتار و انواع سازها و حتی گروه‌های آواز.

میکروفون استودیویی

میکروفون استودیویی حرفه‌ای با قیمت بالا

اگر برای ضبط در استودیوی خود به دنبال یک انتخاب حرفه‌ای هستید و بودجه و قیمت برای شما در اولویت نیست، با گزینه‌هایی که در ادامه آورده‌ایم می‌توانید معجزه واقعی ضبط صدا را تجربه کنید.

میکروفون Warm Audio WA-251

میکروفون استودیویینام Warm Audio همیشه در کنار تجهیزات کمیاب و گران قیمت دیده شده است. این برند با مدل WA-251 میکروفون قدیمی Telefunken ELA M 251 را زنده کرده است که برای اولین بار در دهه 60 معروف شد. برای نسخه E این میکروفون قدیمی باید نزدیک به 9500 دلار هزینه کنید؛ اما میکروفون Warm Audio WA-251 فقط نزدیک به 800 دلار هزینه دارد. کسپول این میکروفون به طور کامل از فلز برنج طراحی شده و دیافراگم آن از فلز طلا ساخته شده و 6 میکرون قطر دارد. طراحی این میکروفون کاملاً ظریف بوده و کیفیت صدا در آن خیره کننده است.

میکروفن نیومن Neumann TLM 102

نیومن یکی از معروف‌ترین برندهایی است که استودیوهای معتبر سرتاسر دنیا از آن استفاده می‌کنند. میکروفون نیومن Neumann TLM 102 یک میکروفون جمع و جور و از نظر ظاهری بی نقص است. نویز بسیار پایین صداها در این میکروفون یک اعجاز واقعی است! این برند آلمانی TLM 102 را با الگوی دریافت کاردیوئید طراحی کرده که برای ضبط وکال در استودیوها بهترین انتخاب است. دامنه فرکانسی گسترده در کنار نویز داخلی ناچیز، این میکروفون را به بهترین و البته حرفه‌ای‌ترین انتخاب برای استودیوها تبدیل کرده است.

میکروفون استودیوییجالب است بدانید که نویز داخلی این میکروفون فقط 12 دسی‌بل است. از طرف دیگر حداکثر فشار صوتی در آن 144 دسی‌بل بوده و می‌تواند قوی‌ترین بیس‌ها را بدون مشکلی ضبط کند. اگر فکر می‌کنید جای این میکروفون ‌فوق‌العاده در استودیوی شما خالی است، می‌توانید در کوتاه‌ترین زمان با راهنمایی مشاوران متخصص از سایت دیدنگار خریداری کنید و نهایت بهره را ببرید.

خب بعد از معرفی این سه رنج قیمتی نوبت به میکروفون‌های گران‌قیمت می‌رسد. اگر بودجه، توانایی خرید و دسترسی دارید. میکروفون‌های پیشنهادی ما را از دست ندهید.

میکروفون

میکروفون استودیویی

میکروفون‌های پروفشنال استودیویی با قیمت بالای هزار دلار

میکروفون استودیوییاگر بودجه زیادی برای خرید میکروفون استودیویی کنار گذاشته‌اید، پیشنهاد می‌کنیم که به چند فروشگاه مختلف سر بزنید و از متخصصان مربوط به صدا مشورت بگیرید. به جز گزینه‌هایی که در این بخش معرفی کردیم، میکروفون‌های فوق حرفه‌ای دیگری هم هستند که برای استودیوهای پروفشنال و بزرگ کارایی دارند.

به عنوان مثال: میکروفون نیومن Neumann U87، میکروفون استودیویی بلو Blue Microphone Bottle، میکروفون عالی AKG C414 یا میکروفون Earthworks SV33 که همگی صدایی غیر قابل باور را ارائه می‌دهند.

البته برای خرید این میکروفون‌ها باید به فضای استودیوی خودتان هم توجه داشته باشید. اگر فضای استودیو را با متریال درجه یک عایق‌بندی کرده‌اید، این انتخاب‌ها پتانسیل واقعی خودشان را نشان می‌دهند. در غیر این صورت حتی بهترین میکروفون استودیویی دنیا هم بخشی از زنجیره سیگنالی خودش را از دست می‌دهد.

میکروفون استودیویی منتخب شما کدام است؟!

در این بخش میکروفون‌هایی را بر اساس قیمت آنها به ترتیب به شما معرفی کردیم. اگر می‌خواهید فعالیت حرفه‌ای داشته باشید، بهتر است به سراغ میکروفون‌های با قیمت متوسط بروید. با این حال اگر در شروع مسیر هستید میکروفون Audio-Technica AT2020 می‌تواند برای شما مناسب باشد.

میکروفون استودیوییفراموش نکنید که برای ضبط‌های استودیویی در کنار میکروفون حتماً از یک پاپ شیلد یا پاپ فیلتر استفاده کنید. پاپ فیلتر یا لرزه‌گیر صدا از حجم هوای زیادی که در زمان ادای برخی حروف مثل ب، پ و … ایجاد می‌شود، جلوگیری می‌کند. با این کار می‌توانید یک ضبط حرفه‌ای‌تری داشته باشید. لرزه گیر میکروفن Rode SM6 یک انتخاب عالی است؛ سایر لرزه‌گیرها و لوازم جانبی میکروفون را می‌توانید در فروشگاه دیدنگار بررسی و انتخاب کنید.

از بین گزینه‌هایی که معرفی کردیم، شما از کدام میکروفون استفاده کرده‌اید؟! آیا میکروفون استودیویی خوبی دارید که از لیست ما جا مانده باشد؟! در بخش دیدگاه‌ها برای ما بنوسید. اگر این مقاله برای شما مفید بود آن را با آشنایان‌تان به اشتراک بگذارید.

پیشنهاد می‌کنیم این مقاله را بخوانید

میکروفون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1
شروع به تایپ کردن برای دیدن پستهایی که دنبال آن هستید.