بهترین میکروفن‌های رومیزی دنیا

میکروفون

خرید میکروفون رومیزی می‌تواند تبدیل به کابوس زندگی شما شود! چرا که برای این خرید باید عوامل مختلفی را در نظر بگیرید و با وجود لیست بلند و بالای ویژگی میکروفون‌ها، پیدا کردن یک انتخاب عالی، کاره ساده‌‌ای نیست.

میکروفوناز طرف دیگر شاید این دستگاه‌های کوچک ظاهر مشابهی داشته باشند، اما نکته اینجاست که ممکن است زمین تا آسمان متفاوت باشند!

برای این که کمر شما زیر بار این همه گزینه‌های مختلف خم نشود، در این بخش بهترین میکروفون‌های رومیزی دنیا را برای شما جمع آوری کردیم تا انتخاب‌های محدود و بهتری داشته باشید. پس اگر قصد خرید میکروفون رومیزی یا دسکتاپی را دارید، این بخش را از دست ندهید.

1. میکروفون رومیزی Audio-Technica AT2020

آدیوتکنیکا برندی است که در سال‌های اخیر خوش درخشیده و توانسته محصولات متنوعی را با قیمت مناسب روانه بازار کند. این میکروفون آدیو تکنیکا در دسته میکروفون‌های کاندنسر یا خازنی قرار می‌گیرد که امکان ضبط دیجیتالی با کیفیت بالا دارد. جک هدفون آن کنترل مناسبی برای صدا دارد تا کاربر بتواند سیگنال میکروفون را به موقع ردیابی کند. حتی یک کنترل ترکیبی وجود دارد که به کاربران این امکان را می‌دهد تا سیگنال میکروفون را با صداهای موجود در هم مخلوط کند.

میکروفونبه طور کلی این محصول صداهای واضحی را ضبط می‌کند و با هر نوع نرم افزار ضبط صدا سازگاری دارد. اگر قصد تولید پادکست دارید یا حتی خواننده و پرودوسر افکت‌های صوتی هستید، قطعاً از خرید میکروفون آدیو تکنیکا Audio-Technica AT2020 راضی خواهید بود. خروجی این میکروفون USB است و می‌توانید از آن در کنار کامپیوترهای رومیزی و لپ‌تاپ‌ها استفاده کنید. برای بررسی بیشتر مشخصات این میکروفون می‌توانید به صفحه اختصاصی‌اش بروید و اگر سوالی داشتید، مشاوران ما در سایت دیدنگار همواره با شما در ارتباط هستند.

2. میکروفون آپوجی Apogee MiC 96K

میکروفوناین محصول را باید در دسته میکروفون‌های حرفه‌‌ای استودیویی قرار داد. این میکروفون رومیزی به گونه‌‌ای طرحی شده که ضبط صدای شفافی از انواع صدای سازهای آکوستیک و وکال داشته باشد. برای نوازندگان و افرادی که مصاحبه یا پادکست ضبط می‌کنند، این مدل یکی از بهترین انتخاب‌هاست. می‌توانید آن را در کنار دستگاه‌های اپل مثل آیپد، آیفون و آیپدتاچ استفاده کنید و نیازی به خرید کابل ندارید؛ چرا که تمام کابل‌های Mac USB در داخل جعبه آن قرار داده شده است.

از طرف دیگر باید به کیفیت بدنه و طراحی جمع و جور این میکروفون اشاره کنیم که به شما اجازه می‌دهد آن را با خود به سفرهای مختلف هم ببرید. قیمت این میکروفون هم رقابتی است و در بین محصولات مشابه خود حرف‌های بیشتری برای گفتن دارد.

میکروفون استودیویی

3. میکروفون بلو مدل Blue Microphones Snowball

میکروفوناگر به دنبال میکروفون‌های رومیزی USB با کیفیت صدای HD هستید، این میکروفون مناسب شماست. کپسول خازن سفارشی آن صدای کاملاً واضحی را در اختیارتان می‌گذارد و می‌توانید بدون نیاز به نصب درایورها، آن را مستقیم به سیستم رایانه‌‌ای یا Mac خود وصل کنید. این میکروفون همچنین دارای کابل USB و پایه قابل تنظیم رومیزی است. قیمت آن نیز در برابر سایر مدل‌ها، مقرون به صرفه‌تر است.

میکروفون

4. میکروفون شور Shure PG 27

میکروفونیکی از بهترین مدل میکروفون‌های رومیزی مربوط به برند معتبر Shure است. این میکروفون که یک تقویت کننده دارد، کنترل گین (gain) را ساده‌تر کرده و مانیتورینگ آن هیچ گونه تاخیری ندارد. جک هدفون این میکروفون رومیزی از نوع 8/1 اینچی بوده و امکان پخش چندگانه و Real Time هم در آن وجود دارد.

اگر قصد دارید صدای موسیقی انواع سازها را ضبط کنید، پادکست تولید کنید یا هر نوع صدای وکالی را ضبط کنید، این محصول انتطارات شما را برآورده می‌کند. از بین تمام مدل‌های میکروفون‌ رومیزی، Shure PG 27 را باید یکی از بهترین‌ها معرفی کنیم. این برند 80 ساله کیفیت بی‌نظیری از صدا را در محصولات خود ارائه می‌دهد که نادیده گرفتن آن واقعاً سخت است.

5. میکروفون بلو Blue Microphones Yeti

میکروفونمیکروفون رومیزی Yeti یک انتخاب فوق‌العاده در میان میکروفون‌های رومیزی در دنیاست. خروجی هدفون برای مانیتورینگ بدون تاخیر، دکمه میوت کردن، کنترل گین و موارد دیگر از ویژگی‌های این محصول است. یکی از ویژگی‌های منحصر به فرد این مدل طراحی کپسول خازنی میکروفون است. آرایش 3 کپسولی میکروفون به گونه‌‌ای طراحی شده که کاربر می‌تواند الگوی قطبی دلخواه خودش را از اومنی دیرکشنال گرفته تا الگوی قطبی دو جهته یا کاردیوئید را تنظیم کند. علاوه بر این قابلیت سازگاری با تمام سیستم عامل‌ها از ویندوز 7 تا مک ورژن 10 و بیشتر را دارد.

6. میکروفون رومیزی سامسون Samson Meteor

میکروفوناین میکروفون یکی از میکروفون‌های نسبتاً بزرگ استودیویی است که در دسته میکروفون‌های کاندنسر قرار می‌گیرد. این میکروفون را می‌توانید در کنار آپیدها استفاده کنید. پاسخ فرکانسی یکپارچه و تخت یکی از ویژگی‌های متمایز این میکروفون است که ضبط صدایی کاملاً واضح و شفاف را فراهم می‌کند. جک هدفون 8/1 اینچی است و مانیتورینگ صدا بدون تاخیر در این میکروفون انجام می‌شود. صدایی که با این میکروفون ضبط می‌کنید، کاملاً حرفه‌‌ای و باکیفیت است و این موضوع باعث شده که Samson Meteor ستایش کردنی باشد.

از این میکروفون می‌توانید برای ضبط هر نوع صدا و هر سبک محتوای صوتی استفاده کنید. بدنه میکروفون یک روکش کروم دارد و طراحی پایه‌های آن به صورت تاشو است. بنابراین می‌توانید پایه‌ها را تنظیم کنید تا سیگنال‌های صوتی در مسیر مستقیم به کپسول میکروفون برسند.

میکروفون بی سیم

7. میکروفون‌‌ ای کی جی AKG Perception 420

میکروفوناگر به دنبال یک میکروفون رومیزی حرفه‌‌ای می‌گردید که محدوده داینامیکی بالا و کیفیت صدای بی‌نظیری داشته باشد، مدل 420 از برند AKG را از دست ندهید. این میکروفون با سه الگوی قطبی ساخته شده است: دو جهته، اومنی دیرکشنال و کاردیوئید. علاوه بر این SLP یا حداکثر فشار صوتی آن نیز بالاست و می‌توانید برای ضبط صداهایی که حجم بالایی دارند، از این میکروفون استفاده کنید. همچنین با وجود فیلتر باس میکروفون لازم نیست نگران خراب شدن صداها در فرکانس‌های صوتی مختلف باشید. نویز الکترونیک این میکروفون پایین بوده و دو دیافراگم برای تنظیم الگوی قطبی صدا دارد.

8. میکروفون رود Rode NT-USB

میکروفونآیا می‌خواهید هر کجا که تصمیم به استفاده از لپ‌تاپ خود گرفتید، امکان ضبط صداهای دیجیتالی را داشته باشید؟! اگر می‌خواهید در هر موقعیتی صداها را ضبط کنید، این میکروفون Rode بهترین انتخاب برای شماست. Rode NT-USB یک میکروفون رومیزی همه کاره است که خیلی سریع و آسان در کنار سیستم عامل‌های مختلف از ویندوز گرفته تا مک، آماده ضبط می‌شود. اتصال این میکروفون به کمک جک 3.5 میلی‌متری فراهم شده و مانیتورینگ صدا در آن هیچ گونه تاخیری ندارد.

میکروفون

9. میکروفون شور Shure MV5

میکروفونمیکروفون رومیزی Shure MV5 نه تنها یک میکروفون دسکتاپی خوب است، بلکه گواهی نامه Apple MFi را نیز دارد. این گواهی نامه بدان معناست که می‌توانید آن را مستقیم به دستگاه‌های iOS بدون هیچ گونه آداپتوری متصل کنید. در بسته بندی محصول هم دو نوع کابل لایتنینگ و USB قرار دارد. پس لازم نیست نگران خرید کابل‌های جداگانه باشید.

این میکروفون جمع و جور را می‌توانید به راحتی جابجا کنید. علاوه بر این امکان جدا کردن کسپول میکروفون از پایه هم وجود دارد تا برای حمل آن دچار دردسر نشوید. اگر به دنبال بهترین میکروفون رومیزی زیر 100 دلار می‌گردید، برای خرید از برند معتبر شور هیچ گاه تردید نکنید! توانایی استفاده مستقیم در کنار محصولات اپل، امتیازی است که به سادگی در میکروفون‌های دیگر پیدا نمی‌شود.

میکروفون

10. میکروفون آدیو تکنیکا Audio-Technica ATR2100x

Audio-Technica ATR2100x یکی از میکروفون‌های باکیفیت رومیزی است که امکان اتصال آن هم از طریق پورت USB و هم XLR وجود دارد. در نتیجه می‌توانید آن را به شکل مستقیم به سیستم‌های رایانه‌‌ای متصل کنید یا این که از رابط‌های صوتی و میکسر صدا برای اتصال استفاده کند.

میکروفوناین میکروفون یکی از بهترین انتخاب‌ها در دسته میکروفون‌های داینامیک است. بنابراین در زمان استفاده از آن، صداهای پس زمینه ضبط نخواهند شد. میکروفون‌های داینامیکی برای ضبط صداهایی که حجم بالایی دارند، عملکرد خوبی خواهند داشت. در نتیجه می‌توانید از این محصول برای ضبط صدای انواع سازهای موسیقی هم استفاده کنید.

از این میکروفون هم می‌توان به شکل دستی استفاده کرد و هم این که آن را روی پایه نصب کرد و به شکل دسکتاپی مورد استفاده قرار داد. این مدل از میکروفون‌های آدیو تکنیکا، میکروفونی است که بسیاری از افراد فعال در دنیای وب از آن به عنوان میکروفون بلاگ یا پادکست یاد می‌کنند. چرا که عملکرد فوق‌العاده‌‌ای برای ضبط صدای وکال دارد.

با بهترین میکروفون‌های رومیزی دنیا در حال حاضر آشنا شدید. شاید دسترسی برای خرید بعضی از آنها آسان نباشد. اما اگر میکروفون مد نظر شما در بین این لیست است، در خرید آن شک نکنید. ممکن است همه این محصولات در بازار ایران موجود نباشد، اما بد نیست نام و مدل آنها را در ذهن داشته باشید.

شما کدام میکروفون رومیزی را ترجیح می‌دهید؟!

برای خرید میکروفون بهتر است که ویژگی‌های آنها را بشناسید. در واقع باید بدانید که میکروفون‌های کاندنسر و داینامیک چه تفاوتی با یکدیگر دارند و الگوی قطبی میکروفون چگونه روی صدای ضبط شده شما تاثیر می‌گذارد.

این دو ویژگی اولین قدم‌هایی هستند که می‌توانند شما را برای خرید میکروفون رومیزی و انواع میکروفون‌های دیگر راهنمایی کنند. علاوه بر این دو ویژگی، باید مشخصات دیگری مثل محدوده فرکانسی، حداکثر فشار صوتی و حتی ویژگی‌های ظاهری میکروفون را بررسی کنید.

در این بخش برای این که خرید میکروفون دسکتاپی را برای شما ساده‌تر کنیم، لیستی از 10 میکروفون رومیزی برتر را در اختیارتان قرار دادیم. پیش از خرید هر یک از این میکروفون‌ها، ویژگی‌های آنها را به دقت بررسی کنید تا محصولی مطابق با نیاز خودتان را تهیه کنید. همچنین می‌توانید لیستی از میکروفون‌های رومیزی را در فروشگاه دیدنگار بررسی کرده و بعد از مطالعه مشخصات محصولات، آنها را سفارش دهید.

حالا شما بگویید که کدام برند و کدام مدل میکروفون رومیزی را استفاده کردید؟! آیا از مدل خاصی راضی بودید؟! چه مشکلاتی برای راه‌اندازی میکروفون دسکتاپی داشتید؟! در بخش دیدگاه‌ها منتظر شنیدن داستان‌های شما هستیم. اگر این لیست برای شما کارآمد بود، آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

پیشنهاد می‌کنیم این مقاله را بخوانید

میکروفون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1
شروع به تایپ کردن برای دیدن پستهایی که دنبال آن هستید.