معرفی عکاس: استیو مک کوری Steve McCurry
معرفی هنر و هنرمند![عکاسی پرتره](https://www.didnegar.com/wp-content/uploads/2018/08/image001-5.jpg)
معرفی استیو مک کوری
برای موفقیت در هر زمینهای، کمهزینهترین و راحتترین راه آموزش و کسب تجربه، شناخت افراد موفق در آن حوزه است.
اگر شماهم علاقهمند به شناخت بهترین عکاسان و آثار برجستهشان هستید، با ما همراه باشید.
اگر بخواهیم در دنیای عکاسی و دنیای فتوژورنالیسم بهدنبال افراد موفق بگردیم، بدون تردید مک کوری (Steve McCurry) یکی از آنها میباشد. درواقع از وی میتوان به عنوان یک عکاس خبری نام برد.
کوری یکی از برجستهترین افراد در زمینه عکاسی از جنگها و رویدادهای مهم جهانیست، که دقیقاً بههمین علت در لیست برترین عکاسان نشنال جئوگرافی قرار گرفته است. تصاویر وی با انتقال احساسات و عواطف انسانی، منجربه تقویت روحیهی صلح طلبی انسانها در گرداگرد جهان شده است. شاید برای شما هم جذاب باشد تا بدانید که مک کوری، کار عکاسی را چطور آغاز کرد و موفقیتش را مدیون چه چیزیست!
بیوگرافی
استیو مک کوری در سال 1950 در شهر فیلادلفیا ایالت متحدهی آمریکا به دنیا آمد. وی در دانشگاه به تحصیل در زمینه تاریخ و سینما پرداخت و پس از پایان تحصیلاتش بود که فعالیت خود را در زمینه عکاسی آغاز کرد.
مک ابتدا در یک روزنامه محلی کوچک شروع به کار کرد و کار او عکاسی از جشنها و مسابقات ورزشی و هنری در مدارس بود. به دلیل اینکه لحظات ثبت شده توسط مک کوری خیلی مورد توجه عوام و روزنامههای معتبر و رسمی قرار نمیگرفت، وی تصمیم گرفت تا برای مدتی از عکاسی کناره گیری کند و به دنبال رویای دیگرش یعنی ” سفر ” برود.
حتی اگر عکاس هم نباشید، احتمالاً عکس دختر افغان را دیدهاید، مک کوری درسال 1984 با عکاسی از دختر افغان که در اردوگاه پناهندگان نصیرآباد پاکستان بود به شهرت رسید. این عکس که درواقع نماد مبارزات مردمی کشور افغانستان است جز مشهورترین و برترین عکسهای ثبت شده توسط عکاسان نشنال جئوگرافیست!
پیج اینستاگرام: stevemccurryofficial@
تکنیکهای طلایی عکاسی استیو مک کوری
1_ استفاده از کل کادر
صاحب این پرتره معروف که در سال 1985 دختری 12 ساله بود، هیچ اطلاعی از شهرتی که موفق به کسب آن شده بود نداشت!
تصویر او زینت بخش جلد مجلهی نشنال جئوگرافیک سال 1985 شده و پرترهی او به عنوان ” مونالیزای جهان سوم ” شناخته شد. علارغم مشهور شدن این دختر افغان، طی 17 سال از وضعیت و سرنوشت این دختر کسی اطلاعی نداشت و همین قضیه استیو را واداشت تا به جستجوی این دختر برود و رد و نشان او را دنبال کند.
سرانجام مک کوری در سال 2002 موفق شد مونالیزای جهان سوم که حال زنی 30 ساله شده بود را پیدا کند. این دختر که شربت گل (Sharbat Gula ) نام داشت، اکنون ازدواج کرده و صاحب چندین فرزند است. اما در این فاصلهی زمانی، حوادث و سختیهای زندگی او از دختری نوجوان به زنی شکسته تبدیل نموده بود. با همهی تفاصیر، این عکس نمود واقعی یک پرتره هدفمند است که دنیایی از حرف و سختی را در یک نگاه سرد جلوه کرده است.
2_ قانون یک سوم طلایی
3_ خطوط هدایت کننده
4_ استفاده از خطوط مورب
5_ توجه به فریم و استفاده از تکنیک قاب در قاب
6_ نقوش و حالات پس زمینه
شاید برای شماهم جالب باشد که بدانید:
_ دوربین و لنز مناسب عکاس خبری کداماند؟
_ برندگان مسابقات عکاسی پرتره سال 2017 چه کسانی بودند؟
_ چطور میتوان با تلفن همراه بهترین عکس پرتره را گرفت؟
اگر در زمینه عکاسی پرتره فعالیت میکنید، نظرات و تجربیات خود را با ما درمیان بگذارید
⭐️ مشاهده فروشگاه اینترنتی دوربین و لوازم عکاسی دیدنگار ⭐️