پایه پرژکتور مناسب من کدام است؟

پایه پروژکتور

ویدیو پروژکتورها ابزاری برای بازنمایش تصاویر از یک منبع بر روی یک پرده هستند. در هنگام پخش، این دستگاه‌ها باید محکم در جایِ مناسب خودشان ثابت باشند تا نور مطلوبی بر روی پرده پخش شده و تصویر دلخواه به نمایش درآید.

پایه پروژکتورپایه پروژکتورها برای ثابت نگاه داشتن این دستگاه‌ها یک ضرورت حیاتی هستند. بسته به نوع ویدیو پروژکتور و نیاز افراد، انواع مختلفی از پایه پروژکتور با کاربری‌های مختلف عرضه می‌شوند.

اگر بخواهیم به یک دسته‌بندی کلی برسیم می‌توان آن‌ها را از نظر مکان نصب به سه دسته کلی تقسیم کرد:

  • سقفی
  • دیواری
  • سه‌پایه زمینی

پایه پروژکتورهمچنین دو دستۀ کلی ثابت و متحرک را می‌توان نام برد که دستۀ متحرک خودشان به دو دستۀ مکانیکی و الکتریکی تقسیم‌بندی می‌شوند. همین تقسیم‌بندی کلی نشان می‌دهد که تا چه حد پایه پروژکتور می‌تواند مطابق با نیاز کاربر انتخاب شود.

قصد داریم به برخی از خصوصیات‌شان اشاره کنیم تا شاید راهنمایی برای این پرسش باشیم که کدام پایه پروژکتور برای من مناسب است؟ بعد از خواندن متن اطلاعات مهمی بدست خواهید آورد، اما اگر سوالی برایتان پیش آمد نگران نباشید، ما در هر زمان همراه شما هستیم. حالا با ما همراه باشید تا به دنیای پایه پرژکتورها پا بگذاریم.

چرا باید در انتخاب پایه پروژکتور دقت کنم؟

پایه پروژکتورها نگه‌دارندۀ ویدیو پروژکتور هستند. هدف قرار دادن ویدیو پروژکتور نسبت به پرده Screen در بهترین حالت است، تا به مطلوب‌ترین شکل ممکن نور را روی پرده پخش کند.

پایه پروژکتورهمچنین باید بتواند نیاز افراد را مطابق با شرایط کاری برطرف کند. باید از نظر اقتصادی به صرفه باشد. هزینه‌ای مازاد خرج به دوش کاربر نیوفتد. باید مطابق با پروژه‌های کاری یا کاربری خانگی آینده‌نگری کنیم.

پایه پروژکتور مناسب می‌تواند تجربۀ‌ کاربری شما را از یک ویدیو پروژکتور بهبود بخشد. برخی از آن‌ها اجازۀ تغییر زاویه و چرخش در جهات مختلف را می‌دهند تا به یک تصویر مطلوب روی پرده برسید.

بک گراند فون عکاسی

چگونه بهترین پایه پروژکتور Projector Mount را انتخاب کنم؟

پایه پروژکتورپایه پروژکتور سقفی، دیواری، براکت‌ها و سه‌پایه شما را قادر می‌سازند تا پروژکتور را در جای خود ثابت و امن قرار دهید. هر کدام از این روش‌های نصب بسته به شرایط و کاربری مورد انتظار از ویدیو پروژکتور انتخاب می‌شود. محیط نصب کجاست؟ سقف ثابت است یا کاذب؟ ارتفاع سقف چقدر است؟ آیا کاربر روش نصبی را ترجیح می‌دهد یا سه‌پایه‌های متحرک؟ محدودیت نصب وجود دارد؟ تمام این موارد در کنار جزئیات دیگر باید مشخص شوند تا به بهترین روش نصبی با قیمتی مناسب برسیم.

پایه پروژکتور

ویدیو پروژکتورهای سقفی

از محبوب‌ترین انواع نصب ویدیو پروژکتور، پایه‌های سقفی است. پروژکتور مانند یک لوستر از سقف آویزان می‌شود. اکثر پروژکتورها با این روش نصبی سازگار هستند. تنظیم align کردن جهت تابش روی پرده با این روش نصبی آسان‌تر خواهد شد.

پایه پروژکتوریکی از امکاناتی که نصب سقفی به کاربر می‌دهد نزدیک کردن ویدیو پروژکتور به پرده است. خصوصاً در اتاق‌های بزرگ نصب دیواری چندان به کار نمی‌آید. شما می‌توانید هرجای سقف در یک فاصلۀ مناسب آن‌ها را نصب کنید تا به تصویر مورد نظر خود روی پرده دست یابید.

در اتاق‌هایی که سقف کوتاهی دارند ممکن است این روش چندان به کار نیاید. همچنین سقف‌های کاذب ممکن است توانایی تحمل وزن تجهیزات را نداشته باشند، که در صورت انتخاب این روش باید به آن دقت کرد.

به خاطر اینکه معمولاً جایگاه اتصال ceiling mount زیر پروژکتورها تعبیه شده است، برعکس قرار داده می‌شوند که به راحتی از طریق تنظیمات تصویر را برعکس invert می‌کنیم. به همین خاطر باید توجه داشت که پروژکتوری که به سقف آویزان می‌شود باید از این امکان برعکس کردن برخوردار باشد.

پایه سقفی کوتاه

پایه پروژکتوراگر سقف کوتاهی دارید و قصد ندارید هزینه بالای انواع پایه با قابلیت تنظیم ارتفاع را خریداری کنید، می‌توانید VIVO VP01W را انتخاب کنید. یک نمونه مستحکم که محدودۀ خوبی از حرکت چرخشی دارد. با توجه به اینکه حفره‌های مشخصی برای اتصال دارد نمی‌تواند برای تمام پروژکتورها مناسب باشد.

پایه سقفی پروژکتور QualGear PRB-717 با ارتفاع پایه 154 میلی‌متر انتخاب مناسب دیگری در این رده کاربری است. این پایه سقفی قابلیت تحمل وزن تا 13 کیلوگرم را دارد که اکثر پروژکتورها را شامل می‌شود. جنس بدنه مقاوم تا مدت‌ها نیاز شما را از این حیث برطرف خواهد کرد. برای خرید آسان این محصول به راحتی سری به سایت دیدنگار بزنید و اگر متناسب با نیاز شما بود، سفارش خود را ثبت کنید.

شاید تحمل وزن از این‌ها هم مهم‌تر باشد. مدل Peerless-AV PRGS-UNV می‌تواند تا 22 کیلوگرم وزن را تحمل کند. توجه کنید که سقف باید توانایی چنین پروژکتورهایی را داشته باشد. در غیر این صورت بهتر است از استند سه‌ پایه بهره ببرید.

پایه سقفی با قابلیت تنظیم ارتفاع

پایه پروژکتوراگر به دنبال یک پایه سقفی با توانایی تنظیم ارتفاع و قیمتی بسیار مناسب هستید روی این لینک کلیک کنید. از قابلیت تنظیم ارتفاع 100 تا 180 سانتی‌متر برخوردار است. امکان تغییر زاویه دارد، با این حال توانایی چرخش به شما نمی‌دهد، اما حسابی کاربردی است.

در صورتی که به دنبال یک پایه سقفی قدرتمند با قابلیت تنظیم ارتفاع برقی هستید به شما پایه برقی پروژکتور اسکوپ Scope را پیشنهاد می‌دهیم. از یک محفظه 30 سانتی‌متری برخوردار است که انواع پروژکتور را می‌توان در آن جای داد. ارتفاع بین 60 تا 210 سانتی‌متر از طریق یک موتور برقی تنظیم می‌شود که کار را برای شما بسیار راحت خواهد کرد. چنین مدلی برای سقف‌های بلند بسیار سازگار خواهد بود.

پایه پروژکتوراگر تنظیم ارتفاع برای شما مهم است و قصد دارید که مدام اینکار را بکنید، قطعاً این مدل یک انتخاب عالی خواهد بود. همچنین توانایی تحمل وزن 14 کیلوگرمی را دارد که اکثر پروژکتورها را شامل می‌شود. برای بررسی بیشتر این پایه پرژکتور برقی به صفحه اختصاصی‌اش بروید و تصاویرش را به طور کامل ببینید.

خب بعد از آشنایی با مدل‌های سقفی نوبت به پایه پرژکتور دیواری می‌رسد. در ادامه به معرفی این مدل می‌پردازیم.

فیلتر رنگی عکاسی

پایه‌ پروژکتور دیواری

این احتمال وجود دارد که به هر دلیلی روش نصب سقفی امکان‌پذیر نباشد. ممکن است تداخل با دیگر وسایل مثل پنکه یا تجهیزات نوری داشته باشد. همچنین سقف کاذب توانایی تحمل وزن را نداشته باشد یا از نظر ابعاد اتاق جایگاه مناسبی برای نصب پیدا نکنیم. در این صورت می‌توان از روش نصب پایه پروژکتور دیواری بهره ببریم. اگر قدرت پرتاب پروژکتور پایین باشد short throw ratio، یک پایه دیواری درست بالای پرده screen قابل نصب است و نیازی به نصب قفسه نیست.

پایه پروژکتوریکی از مشکلات اساسی در این روش نصبی دشواری در تنظیم پروژکتور نسبت به پرده است. در صورتی که به درستی در مقابل هم قرار نگیرند تصویر دچار اختلال distortion خواهد شد. البته کاربر می‌تواند از طریق امکان تصحیح تصویر keystone correction قدری تنظیمات را دستکاری کند، که منجر به کاهش کیفیت تصویر خواهد شد.

برخی پایه‌های دیواری به همراه یک بازو عرضه می‌شوند که امکان تغییر طول را دارد. این بازو به کاربر امکان تنظیم زاویه و مکان پروژکتور نسبت به پرده را می‌دهد. به هرحال به عنوان یک راهنما می‌توان گفت که پروژکتورهای سنگین برای چنین روش نصبی مناسب نیستند.

یکی از مدل‌های چنین پایه‌هایی Elitech Projector Wall Mount است. پایه فولادی ضد زنگ و مستحکم از توانایی نگه‌داشتن 11 کیلوگرم وزن برخوردار است. از یک بازو با قابلیت تغییر طول بهره‌مند است که می‌توان از 100 سانتی‌متر تا 144 سانتی‌متر تغییر داد. همچنین توانایی تغییر زاویه تا 30 درجه و چرخش دورانی 360 درجه آن را به یک گزینۀ جذاب بدل کرده است.

پایه نصب Bracket نگه‌دارنده پروژکتور

پایه پروژکتوراین روش نصب شبیه به نوع اتصالی mount است با این تفاوت که تجهیزات کوچک‌تری دارند. اکثر براکت‌ها طراحی L شکل دارند که آن‌ها را مناسب نصب دیواری می‌کند. هیچ امکان تنظیم بعد از نصب وجود ندارد و خیلی محکم در جای خود ثابت هستند. قیمت ارزان‌تری دارند و گاهاً از کیفیت پایین‌تری برخوردار هستند. براکت‌هایی هم وجود دارند که پروژکتور از چنگک آن‌ها آویزان است.

نوبت به آخرین مدل از انواع پایه پرژکتورها رسید. در واقع سه پایه پروژکتور! اگر از آن دسته عکاسان هستید که دائماً نقل مکان می‌کنید، این بخش را از دست ندهید.

پایه پروژکتور

سه‌پایه پروژکتور Stands

پایه پروژکتوردر این روش پروژکتور به جایی متصل نمی‌شود، بلکه محلی برای قرار گرفتن آن مهیا می‌شود. برخی از این استندها ممکن است تعداد پایه‌های کمتر یا بیش‌تری داشته باشند، اما اکثر این استندها سه‌ پایه هستند. یک سطح صاف شبیه به قفسه روی این سه‌پایه‌ها طراحی می‌شود که پروژکتور روی آن قرار داده می‌شود. یکی از منعطف‌ترین روش‌های قرارگیری پروژکتور نسبت به پرده است. شما می‌توانید آن را از جایی به جای دیگر منتقل کنید. برخی از آن‌ها را می‌شود جمع و جور کرد تا جای کمتری در صورت عدم استفاده اشغال کند.

هر چند که مزیت‌هایی به همراه دارند، اما معایبی نیز هست که با آن‌ها دست و پنجه نرم می‌کنیم. کاربر باید هر بار پروژکتور را در جای خود قرار دهد. البته ممکن است شما تصمیم بگیرید که پروژکتور همیشه روی سه‌ پایه بماند، اما گمان نمی‌کنید چنین کاری با ریسک همراه باشد؟ همچنین ممکن است افراد به صورت تصادفی با آن برخورد کنند و موجب سقوط پروژکتور شوند. حتی ممکن است کودکان به عمد موجب افتادن آن از روی استند شوند. به عنوان یک اصل کلی می‌توان گفت انعطاف در تنظیم و حمل و نقل بیش‌تر، اما امنیت در این روش کمتر است.

پایه پروژکتوراز مدل‌های قابل اشاره می‌توان به Pyle Pro PLPTS2‌ اشاره کرد. وزن این سه‌ پایه 5/2 کیلوگرم است. پلتفرمی که پروژکتور روی آن قرار می‌گیرد ابعاد 35 در 28 سانتی‌متری دارد. نصب آن بسیار آسان است.

به این روش نصب می‌توان در اکثر شرایط محیطی اعتماد کرد. سه‌پایه ویدئو پروژکتور مدل Scope Music Stand با قابلیت تحمل وزن تا 15 کیلوگرم اکثر ویدیو پروژکتورهای بازار را روی خود حمل می‌کند. شما می‌توانید این سه‌پایه 5 کیلوگرمی را به تنهایی از اتاقی به اتاق دیگر جابه‌جا کنید. ارتفاع این محصول از 80 تا 170 سانتی‌متر قابل تنظیم است تا بهترین وضعیت قرارگیری ویدیو پروژکتور نسبت به پرده برای نمایش تصویر با کنتراست و کیفیت بالا به دست آید. اگر در چندین اتاق نیاز به پرژکتور دارید و یا معمولاً محل نمایش را تغییر می‌دهید، پیشنهاد می‌کنیم از این مدل استفاده کنید.

نمونۀ‌ دیگری که هولدر قابل انعطافی و ارتفاع بالایی هم دارد Yonader Laptop Projector Tripod است. ارتفاع بین 43 تا 122 سانتی‌متر قابل تنظیم است. 8/2 کیلوگرم وزن دارد. اندازه پلتفرم آن 28 در 38 سانتی‌متر است. توانایی چرخش تا 45 درجه برخوردار است.

تا اینجا با انواع پایه‌ پروژکتورها آشنا شدیم و مزایا و معایب هر کدام را شناختیم. در نهایت انتخاب با شماست. بهتر است قبل از هر چیز با مشاوران فروش ما در ارتباط باشید تا شرایط شما را بررسی کنند و بهترین را در اختیارتان بگذارند.

آموزش ساخت لایت بلاستر

قبل از خرید پایه پروژکتور از خود بپرسید

پایه پروژکتور

  • به روش اتصال دقت کنید. مطابق با نیاز و شرایط اقدام کنید.
  • به وزن پروژکتور دقت کنید. زمان در وزن روی پایه اثرگذار است.
  • روش نصبی ثابت باشد یا قابل تنظیم Fixed or Adjustable ؟ انواع ثابت برای شرایطی است که نسبت قرارگیری پروژکتور به پرده تغییر نخواهد کرد. معمولاً انواع ثابت هزینۀ کمتری در بر خواهند داشت.
  • قابلیت تنظیم در چه حدی باشد؟ مکانیکی باشد یا برقی؟
  • قابلیت تنظیم ارتفاع داشته باشد؟ خصوصاً در انواع سقفی به این مورد توجه کنید. علاوه بر تنظیم صحیح روی پرده، می‌توان زمانی که از پروژکتور استفاده‌ای ندارید آن را جمع کنید تا مزاحمت ایجاد نکند.
  • آیا فقط یک پروژکتور را به آن متصل می‌کنید یا قرار است چندین نوع مختلف را استفاده کنید؟

شما کدام نوع را انتخاب می‌کنید؟

هر کاربری نیازمند نوع خاصی از پایه پروژکتور است. اگر کاربر خانگی ویدیو پروژکتور هستید یا محل کاری شما طراحی به خصوصی دارد علاوه بر موارد ذکر شده، حتماً باید به دیزاین کار دقت کنید که موجب به هم ریختن طراحی داخلی نشود.

پایه پروژکتورهمانطور که گفتیم محبوب‌ترین نوع پایه پروژکتور، مدل سقفی است و بعد از آن دیواری. پایه‌های برقی امکانات و زوایای خوبی در اختیارتان قرار می‌دهند که بنا بر هزینه‌ای که می‌کنید، خالی از لطف نیست. برای کسانی که به دنبال حمل و یک پایه جمع و جور هستند، نوع سه پایه پروژکتور پیشنهاد می‌شود.

برای کسب اطلاعات بیش‌تر و رسیدن به یک انتخاب صحیح با مشاورین تخصصی دیدنگار به صورت رایگان در تماس باشید. ما سعی می‌کنیم تا شما را گام به گام به یک انتخاب صحیح نزدیک کنیم. شما چه تجربه‌ای دارید؟ به نظر شما کدام مدل برای مصرف خانگی بهتر است؟ خوشحال می‌شویم اگر این مقاله برای شما کارساز بود، آن را با دیگران به اشتراک بگذارید. همچنین می‌توانید با نوشتن تجربیات و نظرات خود برای ما کمکی به سایر خوانندگان این متن برای انتخاب بهتر انجام دهید.

پیشنهاد می‌کنیم این مقاله را بخوانید

فون عکاسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1
شروع به تایپ کردن برای دیدن پستهایی که دنبال آن هستید.