برنامه‌ جایگزین اینستاگرام | برنامه مشابه اینستا

تکنولوژی
  • ۱۳ مهر ۱۴۰۳
  • 10
  • 493
30 دقیقه
برنامه جایگزین اینستاگرام

 

برنامه جایگزین اینستاگرامآیا شما هم مثل بعضی از ما به دنبال یک برنامه‌ جایگزین اینستاگرام هستید؟ در این متن قصد داریم به معرفی برنامه مشابه اینستا بپردازیم. اینستاگرام Instagram‌ از شبکه‌های اجتماعی محبوب و پرترافیک محسوب می‌شود که با زندگی روزمره تعداد زیادی از افراد در سرتاسر دنیا گره خورده است. برنامه مشابه اینستاگرام متعددی در خارج از کشور برای رقابت با آن و ارائه سرویس‌های جذاب‌تر به دنیا معرفی شده‌اند که تیک تاک TikTok و لایکی Likee در این امر موفق بودند، البته که فعالیت هر دو این اپلیکیشن‌ها در ایران ممنوع است.

در این متن به معرفی برنامه‌ جایگزین اینستاگرام داخلی هم نگاهی خواهیم داشت و به چند مورد اشاره‌ای خواهیم کرد. در ابتدا نگاهی کوتاه به اینستاگرام می‌کنیم. با ما همراه باشید.

مختصری درباره اینستاگرام

برنامه جایگزین اینستاگراماینستاگرام Instagram معروف به اینستا، اپلیکیشنی بود که در ابتدای راهش برای سیستم‌ عامل گوشی‌های آیفون یعنی iOS به دنیا معرفی شد. آپریل 2012 میلادی بود که نسخه اندروید آن به کاربران عرضه شد و در کمتر از یک روز، بیش از یک میلیون بار دانلود شد!

طراحان این اپلیکیشن کوین سیستروم Kevin Systrom و مایک کرایگر Mike Krieger هستند. امروزه دِولوپر اینستاگرام، ابرکمپانی مِتا Meta است. دو پلتفرم فیسبوک و واتس‌اپ هم بخشی از این ابر کمپانی هستند که ریاستِ آن بر عهده مارک زاکربرگ است. امروزه اینستاگرام بر روی iOS، اندروید و ویندوز قابل اجراست.

این اپلیکیشن در ابتدا با هدف انتشار عکس فوری از طریق گوشی‌های موبایل آغاز به کار کرد. اینستاگرام Insta+Gram در واقع ترکیبی از دو واژه Instant Camera به معنی دوربینِ فوری و Telegram به معنی پیام‌رسانی است. با محبوبیتی که این اپلیکیشن در بین کاربران به دست آورد امروزه از آن به عنوان یکی از پرطرفدارترین شبکه‌های اجتماعی یاد می‌شود و کاربریِ اولیه آن امروزه فقط یکی از کاربردهای آن به شمار می‌آید. نگاهی به لیست‌های فوربز Forbes بیاندازیم در یک چهارم اول 2022:

بیش‌ترین اپلیکیشن از نظر دانلود

  1. اینستاگرام
  2. تیک تاک TikTok
  3. فیسبوک

بیش‌ترین استفاده از نظر زمانی

  1. تیک تاک Tik Tok
  2. یوتیوب YouTube
  3. تیندر Tinder

بیشترین کاربران فعال به صورت ماهیانه

  1. فیسبوک
  2. واتس‌اپ
  3. اینستاگرام

با این تفاسیر می‌خواهیم بدانیم برنامه مشابه اینستاگرام کدام است؟ برنامه جایگزین اینستاگرام تا چه حد می‌توانند با این اپلیکیشن رقابت کنند؟ در ادامه به معرفی چند نمونه از این اپلیکیشن‌ها خواهیم پرداخت.

نور بلاگری

برنامه‌ جایگزین اینستاگرام خارجی

برنامه جایگزین اینستاگرامدنیای اینترنت و شبکه‌های اجتماعی همیشه در حال تحول است. بارها شده که کاربران به سمت اپلیکیشنی بهتر کوچ کرده‌اند. به همین خاطر تفاوتی ندارد که اینستاگرام چه مزیت‌هایی دارد، چقدر کاربر دارد و تا چه حد کسب و کارها به آن وابسته هستند؛ ممکن است به یکباره کاربران آن ریزش کنند. به همین خاطر تعداد زیادی از کاربران، اینفلوئنسرها و بلاگرها، برندها و کسب و کارهای آنلاین به دنبال برنامه مشابه اینستاگرام می‌گردند تا در صورتِ لزوم به آن نقل مکان کنند.

برخی افراد هم از کاهش reach و engagement در این شبکه اجتماعی، به خاطر الگوریتم‌های آن دل خوشی ندارند و می‌گویند رقابت در این شبکه کار بسیار سختی است و گاهاً افرادی که محتوای بی‌ارزش تولید می‌کنند حتی موفق‌تر هم هستند.

به هر حال اینکه قبل از شلوغ شدن یک پلتفرم بتوانید در آن نامی دست و پا کنید، حرکتی هوشمندانه به نظر می‌رسد. به همین خاطر برای شما همراهانِ دیدنگار لیستی از برنامه‌های جایگزین اینستاگرام تهیه کردیم. با ما همراه باشید.

۱) بی بی BeBee؛‌ زنبور باش!

حال و هوای بی بی BeBee به نحوی است که انگار بچه دو پلتفرم اینستاگرام و لینکدن LinkedIn است. این برنامه یک شبکه اجتماعی است که به شما اجازه می‌دهد تصاویر را به اشتراک بگذارید، محتوا تولید کنید و کسب و کار راه بیاندازید.

برنامه جایگزین اینستاگرام با نام بی بی BeBeeبرنامه جایگزین اینستاگرام با نام بی بی BeBee

فلسفه برنامه به این شکل است که افراد در واقع زنبور هستند و مطابق با علایق و سلایقی که دارند در جوامعِ کندویی خود با دیگران مرتبط می‌شوند. در حال حاضر این پلتفرم اپلیکیشنی ندارد و از طرفی ایران در لیست کشورهایش نیست و شما نمی‌توانید شماره خودتان را وارد کنید. پس آن را کنار می‌گذاریم و سراغ گزینه بعدی می‌رویم.

۲) ویرو VERO یک شبکه اجتماعی متنوع و برنامه‌ جایگزین اینستاگرام

از همان ابتدا این پلتفرم خود را با حال و هوای یک شبکه اجتماعی جدید رونمایی کرد. شبکه‌ای که مشابه با اینستاگرام است، اما تفاوت‌هایی نیز دارد. پست‌ها در آن بر اساس زمان انتشار برای شما نمایش داده می‌شوند. نه تنها می‌توانید عکس و ویدیو آپلود کنید، بلکه موزیک، فیلم، برنامه‌های تلویزیونی، کتاب، لینک‌ها و لوکیشن‌های پیشنهادی از دیگر مواردی است که می‌توانید با دیگر کاربران ویرو به اشتراک بگذارید.

اپلیکیشن ویرو را می‌توان ترکیبی از اپلیکیشن‌های فیسبوک، اینستاگرام، توییر و به واسطه قابلیت به اشتراک‌گذاری کتاب و موسیقی، اپلیکیشن گودریدرز و ساوندکلود دانست. این اپلیکیشن در سال 2013 در لبنان پایه‌گذاری شد و در سال 2015 توانست راه خود را به پلی‌ استور اپل باز کند. از جمله مزیت‌های این اپلیکیشن می‌توان به ادعای این برنامه برای عدم جذب تبلیغات و البته مرتب‌سازی محتواهای به اشتراک‌ گذاشته شده بر اساس زمان انتشار اشاره کرد. البته اشاره به این نکته نیز ضروری بوده که ویرو قابلیت‌های اینستاگرام از جمله امکان لایو و اشتراک‌گذاری استوری را ندارد.

ویرو VERO یک برنامه جایگزین اینستاگرام با تنوعی بیش‌ترویرو VERO یک برنامه جایگزین اینستاگرام با تنوعی بیش‌تر

ویرو در مقایسه با شبکه‌های اجتماعی غول‌پیکر، قابلیتِ بهتری در مدیریتِ دیدپذیری محتواها دارد. مخاطبان را می‌توان در سه دسته آشنایان، دوستان و دوستان صمیمی دسته‌بندی کرد. می‌توان برای هر پُست پرایوسی تنظیم کنید که چه کسانی قادر به دیدن آن هستند و دیگر مثل اینستاگرام قرار نیست اکانتِ شما عمومی یا خصوصی شود.

ویرو VERO یک برنامه مشابه اینستاگرام است و برای iOS و اندروید قابل استفاده است. در اَپ استور از 713 نمره،‌ امتیاز 3.9 از 5 را دارد. در گوگل پلی که اندازه فایل آن 147 مگابایت است از 1 میلیون دانلود، 32 هزار نمره گرفته و امتیاز آن 4.2 از 5 است.

۳) اِستیمیت Steetmit با قواعدی جذاب

یک برنامه جایگزین اینستاگرام دیگر Steemit است که حال و هوای یک شبکه اجتماعی خاص را دارد. خدماتی مشابه با Reddit و Tumblr دارد. یک پلتفرم شبکه اجتماعی و بلاگ بر پایه بلاک چین غیرمتمرکز است. به جای لایک، کاربران به هم یک ارز دیجیتال با نام STEEM می‌دهند. پست‌ها و کامنت‌هایی که امتیاز می‌گیرند در کنار محتواهای محبوب، به آن‌ها پاداش می‌دهد تا بتوانند به پست‌های دیگران بدهند.

امنیت استیمیت Steemit و سیستم پاداش، آن را به یک برنامه مشابه اینستاگرامامنیت استیمیت Steemit و سیستم پاداش، آن را به یک جایگزین جذاب بدل می‌کند

همانند دیگر پلتفرم‌ها، کاربرانِ استیمیت Steemit می‌توانند دیگران را فالو کنند، پست‌های متنی ایجاد کنند و تصاویر را به اشتراک بگذارند. هر چند تصاویر، ویدیو و موزیک multimedia روی خود پلتفرم به اشتراک گذاشته نمی‌شود و لینک آپلود را در استیمیت به اشتراک می‌گذارید.

طراحی آن به شکلی نیست که مخاطبان را جذب کند، اما مشخصاً امنیتِ بر بستر بلاک چین خیلی بیش از درگاه‌هایی مثل فیسبوک و اینستاگرام است. از طرفی برخلاف شبکه‌های اجتماعی بزرگ از محتوای کاربران برای بزرگ شدن خودش استفاده می‌کند و دیتای آن‌ها را هم جمع آوری می‌کند، در استیمیت به خاطر سیستم پاداش، تولیدکنندگان ذینفع خواهند بود. این پلتفرم هم همانند BeBee اپلیکیشن ندارد.

۴) رقیب جدی اینستاگرام تیک تاک TikTok و برنامه‌ جایگزین اینستا

هر چند این شبکه اجتماعی به کاربران ایرانی اجازه ثبت نام نمی‌دهد، یکی از محبوب‌ترین شبکه‌های اجتماعی است که کاربران زمان زیادی را در آن می‌گذارند. اپلیکیشن تیک‌ تاک که جزو رقیبان سرسخت اینستاگرام به شمار می‌آید، یک اپلیکیشن چینی بوده که قدرت خود را از موسیقی کسب کرده است. در واقع موسیقی‌هایی که روی کلیپ‌های 3 تا 15 ثانیه موجود در این اپلیکیشن قرار داده می‌شود، به سرعت جزو ترندهای روز دنیا شده و همین امر سبب می‌شود تا کاربران زیادی خواستار تولید محتوا با موسیقی‌های یاد شده باشند. در اپلیکیشن تیک‌ تاک، محدودیت زمانی برای تولید ویدیو (نهایتا ویدیوهای 15 ثانیه‌ای) سبب می‌شود تا کاربران خلاقیت بیشتری در محتواهای خود به خرج داده و به این ترتیب، محتواهایشان وایرال شود.

 تیک تاک TikTok و برنامه‌ جایگزین اینستاگرامتیک تاک TikTok برنامه جایگزین اینستاگرام و رقیب شماره یک آن

تمرکز بر روی ویدیوهای کوتاه و محتواهای سرگرم کننده منجر به محبوبیت عظیم تیک تاک در چند سال اخیر شد. شما علاوه بر این می‌توانید نسبت به ویدیوهای دیگران واکنش reaction تولید کنید؛ قابلیت‌هایی که اینستاگرام به صورت ریل Reel برای کاربران فراهم کرد تا از این نظر از رقیب خود عقب نماند.

همانند اینستاگرام شما می‌توانید از فیلترهای متنوع، افکت‌های سرگرم کننده، هشتگ‌ها،‌ دایرکت و اجرای لایو بهره‌مند شوید. همانطور که گفتیم کاربران ایرانی امکان ثبت یوزر در این پلتفرم را ندارند و ما بیش از این درباره آن حرف نمی‌زنیم. اما در نظر داشته باشید این برنامه جدی‌ترین رقیب اینستاگرام است.

۵) کافئین شبکه‌ای برای اجرای لایو

کافئین Caffeine یک سیستم پخش لایو است. دو طراح سابق کمپانی اپل آن را خلق کردند و حال و هوایی شبیه به Twitch یکی از شبکه‌های استریم آنلاین برای گیمرها است. تولیدکنندگان می‌توانند آیتم‌های دیجیتال خود را از این طریق به فروش برسانند.

برنامه جایگزین اینستاگرامکافئین برای استریم لایو

افراد کانال‌های متنوعی نظیر تالک شوها، پادکست‌های لایو و مواردی از این دست را در این شبکه اجتماعی اجرا می‌کنند.

در اپ استور کاربران iOS تعداد 2540 رای به آن داده‌اند و نمره میانگین 3.9 را دارد. در گوگل پلی بیش از یک میلیون دانلود، 9 هزار رای، نمره 3.8 را دارد. نمرات نشان از استقبال کم کاربران می‌دهد و این مورد جایگزین قابلی برای اینستاگرام محسوب نمی‌شود.

۶) استلر Steller مناسب علاقه‌مندان به سفر و برنامه‌ جایگزین اینستا

استلر یک پلتفرم برای به اشتراک‌گذاری استوری‌های شما در قالب متن،‌ صوت، تصویر و ویدیو است. آنچه که آن را اینستاگرام متفاوت می‌کند لی‌آوت‌های متنوع‌تر، تم‌های جذاب و ابزارهای شخصی‌سازی است. عکاسان، بلاگرهای سفری، منتقدین و برندهای متمرکز بر استوری شانس زیادی برای جلب توجه در این شبکه اجتماعی را دارند.

برنامه جایگزین اینستاگراماستلر Steller شبکه اجتماعی جایگزین اینستاگرام

شبکه اجتماعی استلر Steller از 924 رای در اپ استور نمره بسیار خوب 4.8 را دارد. با وجود 100 هزار دانلود در گوگل پلی نمره میانگین آن‌ها مشخص نیست؛ اما کاربران در نظرات خود چندان راضی به نظر نمی‌رسند و می‌توان نمره آن را بین 3.5 تا 3.8 حدس زد.

۷) تریلر Triller

این شبکه اجتماعی خود را یک پلتفرم برای سرگرمی می‌داند. به کاربران اجازه می‌دهد تا ویدیوهای کوتاه در حد 15 ثانیه را ایجاد کنند، ادیت کنند و به اشتراک بگذارند. همانند تیک تاک، اساس کار ساده است. کاربران موزیکی از خود پلتفرم یا فضای ذخیره خود انتخاب می‌کنند، ویدیو را ضبط می کنند و با همگام سازی و اعمال فیلتر مخاطب را جلب می‌کنند.

تریلر Triller برنامه جایگزین اینستاگرامتریلر یکی دیگر از برنامه‌های جایگزین اینستاگرام با اقبال کم عموم

اما شاید بخش هیجان‌انگیز ماجرا این باشد که الگوریتم پلتفرم به صورت اتوماتیک، ویدیوهای کاربران را به صورتِ حرفه‌ای ادیت می‌زند و شما می‌توانید در آن ادیت تغییراتی ایجاد کنید. با این حال با نگاهی به نمره آن در گوگل پلی از نارضایتی شدید کاربران خبر می‌دهد که از حدود 248 هزار رای،‌ نمره بسیار ضعیف 2.6 را کسب کرده است و کاربران آن را یک تیک تاک درب و داغان معرفی می‌کنند.

۸) ماستودون Mastodon و خدمات اوپن سورس

ماستودون یک برنامه‌ جایگزین اینستاگرام دیگر است. همانند دیگر شبکه‌های اجتماعی کاربران در این پلتفرم می‌توانند پروفایل داشته باشند، پست‌هایی به اشتراک بگذارند که در قالب تصویر و ویدیو باشد.

ماستودون برنامه مشابه توییتر

از جمله اپلیکیشن‌های جدیدی که به تازگی مورد توجه قرار گرفته و به واسطه به روزرسانی‌های پی‌ در پی می‌تواند به عنوان جایگزین خوبی برای اپلیکیشن اینستاگرام باشد، می‌توان به اپلیکیشن Mastodon اشاره کرد. این اپلیکیشن امکان اشتراک‌گذاری فیلم و عکس را فراهم کرده و به واسطه دسته‌بندی قرار داده برای پست‌های خود، کار کاربران را برای پیدا کردن محتوای مورد علاقه خود آسان کرده است. از جمله دسته‌بندی‌های این اپلیکیشن می‌توان به تکنولوژی، فشن، سفر، محتواهای خنده‌دار و … اشاره کرد.

همانند Reddit، اجتماعات متعددی دارد. همانند تویتر Twitter چیزی شبیه به تویت tweet دارد که آن را توت toot می‌خوانند و به جای ریتویت retweet از بوست boost استفاده می‌کند. این گزینه هم چندان قابلیتی ندارد که بتواند جایگزین مناسبی برای اینستاگرام باشد. از 3 هزار رای نمره نسبتاً خوب 3.9 را دارد و باید ببینیم در آینده چگونه پیش خواهد رفت.

۹) لاسو Lasso و عدم موفقیت

موفقیتِ چشمگیر تیک تاک باعث شد که خیلی از شبکه‌های اجتماعی بزرگ محبوبیت خودشان را از دست بدهند. فیسبوک با وجود آن همه کبکبه و دبدبه، امروزه در بین نسل جوان و نوجوان چندان مورد توجه نیست. همین باعث شد تا از طریق لاسو Lasso،، راه تیک تاک Tik Tok را تکرار کند. این پلتفرم فقط روی گوشی‌های موبایل قابل دسترس بود. کاربر می‌تواند ویدیوهای کوتاه را با فیلترها و افکت‌های متنوع به اشتراک بگذارد.

لاسو و شباهت بیش از حد به تیک تاک

هر چند شباهت زیاد آن به تیک تاک شاید نقطه ضعف آن بود! البته این کمپانی با اطلاع از این موضوع که تیک تاک در هند مسدود است، سعی داشت تا سیل عظیمی از کاربران را به سمت خود بکشاند و رقابت را پی بگیرد. به دلایل نامشخص فیسبوک اعلام کرد که لاسو Lasso دیگر به کار ادامه نخواهد داد.

۱۰) برنامه‌ جایگزین اینستاگرام قدرتمند لایکی Likee

وقتی نام لایکی Likee را تلفظ می‌کنیم یاد برند نام‌ آشنای نایکی Nike می‌افتیم. این پلتفرم برای تولید ویدیوهای کوتاه به وجود آمد و بیش از آنکه با اینستاگرام رقابت کند، با تیک تاک رقابت دارد. برخلاف Weishi و Lasso، لایکی Likee امکاناتی در اختیار کاربر قرار می‌دهد که باعث می‌شود با تیک تاک متفاوت باشد.

برنامه‌ جایگزین اینستاگرام قدرتمند لایکی Likee

لایکی برنامه رقیب تیک تاک

اپلیکیشن Likee ساز و کاری شبیه به تیک‌ تاک داشته و به رقیب قدری برای اینستاگرام تبدیل شده است. در این اپلیکیشن کاربران قادرند ویدیوهای 15 تا 30 ثانیه‌ای و در برخی موارد 60 ثانیه‌ای ساخته و آن‌ها را با دیگر کاربران به اشتراک بگذارند. سپس در صورت کسب امتیاز در این اپلیکیشن، لایکی به آن‌ها اجازه اشتراک‌گذاری ویدیوهایی تا سقف 30 دقیقه را نیز می‌دهد. این اپلیکیشن از قابلیت لایو برای افرادی که امتیاز بالایی کسب کرده‌اند نیز برخوردار بوده و در قابلیت Nearby آن کاربر می‌تواند کلیپ‌ها و موزیک‌ ویدیوهایی که در محیط اطراف وی ساخته شده است را مشاهده کند. البته لازم به ذکر است که این اپلیکیشن تنها برای اشتراک‌گذاری ویدیو ساخته شده و امکان آپلود عکس در آن وجود ندارد.

تعداد وسیعی از ابزارهای ادیت، افکت‌های ویژه، فیلترهای متنوع و استیکرها را در آن شاهد هستیم. علاوه بر ویدیوهای سرگرم کننده، دابس‌مش، رقص و غیره، این پلتفرم پر از روش‌هایی برای زیبایی،‌ فیتنس،‌ آشپزی و راه و روش زندگی است. این پلتفرم در اپ استور از 450 هزار رای، نمره بسیار خوب 4.5 را دارد. همچنین در گوگل پلی بیش از 500 میلیون بار دانلود شده و از 11 میلیون و 600 هزار رای نمره بسیار خوب 4.4 را دارد. این اقبال و رضایت کاربران نشان می‌دهد که تا چه حد رقابت بین اینستاگرام، تیک تاک و لایکی جدی است. این برنامه هم در ایران مسدود است.

11) اِلو Ello

اپلیکیشن الو یک شبکه اجتماعی با قابلیت‌های زیادی بوده که البته تا کنون در بین کاربران ایرانی وایرال نشده است. این اپلیکیشن برخلاف اینستاگرام و فیسبوک اطلاعات شخصی کاربران را برای ورود به پلتفرم و ثبت‌ نام در آن نخواسته و هیچ یک از اطلاعات کاربران را نیز ذخیره نمی‌کند. از این رو نسبت به فیسبوک و اینستاگرام محیط امن‌تری دارد.

اِلو برنامه جایگزین اینستاگرام با محیط امن

این پلتفرم، یک شبکه اجتماعی بدون تبلیغ بوده و از طرفی دیده شدن کاربران در آن ارتباطی با حمایت کاربران دیگر ندارد. به بیان دیگر، برای این که کاربری در این پلتفرم فعالیت کرده و در زمینه کاری خود دیده شود، نیازی به لایک و فالو سایر کاربران ندارد. البته در Ello نیز می‌توانید در صورت تمایل، افراد مختلف را دنبال کرده، پست‌های آن‌ها را لایک کرده و برایشان کامنت نیز بگذارید.

12) پینترست Pinterest و برنامه‌ جایگزین اینستاگرام

اپلیکیشن پینترست را می‌توان از دیگر رقیبان اینستاگرام برشمرد که در آن کاربران می‌توانند عکس‌ها و ویدیوهای مختلف از جمله ویدیوهای آموزشی را به اشتراک گذاشته و به ثبت نظر در رابطه با محتواهای به اشتراک گذاشته شده توسط سایر کاربران بپردازند.

این اپلیکیشن بیشتر جنبه تجاری و بیزنسی داشته و افرادی که در یک زمینه خاص فعالیت می‌کنند از این اپلیکیشن برای آموزش دیدن و آموزش دادن بهره می‌برند.

13) فیسبوک facebook

فیسبوک را می‌توان اولین شبکه ارتباطی اینترنتی دانست که اشتراک‌گذاری فیلم و عکس با افراد مختلف در جهان را باب کرد. اگر چه این اپلیکیشن برای کاربران ایرانی فیلتر بوده اما همچنان جزو پرکاربردترین نرم‌افزارهای ارتباطی در ایران و جهان محسوب می‌شود.

فیسبوک اولین شبکه اجتماعی جایگزین اینستاگرام

فیسبوک نه‌ تنها چیزی از قابلیت‌های اینستاگرام کم ندارد، بلکه برخی از قابلیت‌های آن هنوز در اینستاگرام نیز وجود ندارد. از جمله قابلیت‌های این اپلیکیشن می‌توان به قابلیت آپلود انواع عکس و فیلم، امکان لایک کردن، امکان کامنت‌گذاری، امکان هشتگ‌گذاری، قابلیت منشن کردن، قابلیت فالو کردن افراد مختلف، امکان چت و … اشاره کرد.

14) توییتر Twitter

توییتر نیز مانند فیسبوک سال‌ها قبل از اینستاگرام ساخته و مورد استفاده قرار داده شد. در ابتدا این اپلیکیشن تنها امکان اشتراک‌گذاری متن را برای کاربران خود فراهم می‌کرد که به مرور زمان امکان آپلود عکس و فیلم نیز به آن اضافه شد.

اگر چه این اپلیکیشن در ایران فیلتر شده اما هنوز کاربران زیادی را در ایران به خود اختصاص داده است. این اپلیکیشن می‌تواند یکی از برترین جایگزین‌ها برای اینستاگرام به شمار آید.

15) پریسکوپ Periscope برنامه‌ جایگزین اینستاگرام

پریسکوپ را می‌توان از دیگر جایگزین‌های اینستاگرام در نظر گرفت که ساز و کاری شبیه به توییتر دارد. در این اپلیکیشن کاربران قادر به اشتراک‌گذاری عکس، فیلم، متن و گیف بوده و به وسیله انواع فیلترهای موجود در اپلیکیشن می‌توانند کیفیت محتواهای خود را بهبود ببخشند.

کاربران پریسکوپ می‌توانند به کامنت‌گذاری و منشن کردن افراد دیگر در زیر پست‌های مختلف پرداخته و ویدیوهای لایو را نیز به اشتراک بگذارند.

بعد از معرفی چندین برنامه جایگزین خارجی اینستاگرام، قصد داریم به تولیدات بومی هم نگاهی کنیم. در ادامه با دیدنگار همراه باشید تا گشتی در میان برنامه جایگزین اینستاگرام ایرانی بزنیم.

نور اینستاگرام

برنامه‌ جایگزین اینستاگرام ایرانی

برنامه جایگزین اینستاگرامرقابت بین شبکه‌های اجتماعی نیازمند زیرساخت‌های قدرتمند، خلاقیت و سرمایه‌گذاری‌های عظیمی است. همانطور که در بخش برنامه‌ جایگزین اینستاگرام خارجی دیدیم، اکثر رقبا توان مقابله با این غول عظیم را ندارند و فقط تیک تاک در کنار لایکی است که توانستند با خلاقیت و حال و هوای خاص به این مهم دست پیدا کنند. سوال اینجاست آیا در ایران چنین امکانی فراهم است؟

۱۱) ویسگون Wisgoon

یکی از برنامه‌های جایگزین اینستاگرام داخلی، ظاهری بسیار شبیه به آن دارد. همانطور که گفتیم این می‌تواند نقطه ضعف یک برنامه باشد؛ در واقع می‌توان گفت ویسگون برای رقابت نیامده، بلکه منتظر شرایطی است که کاربران ایرانی مجبور به استفاده از آن شوند. نام آن از عبارت What IS GOing ON? ترکیب شده و WISGOON‌ را شکل می‌دهد و خود را شبکه اجتماعی عکس و فیلم می‌داند. امکانات آن:

  • ارسال پست و استوری مشابه با اینستاگرام
  • دایرکت
  • کامنت و لایک
  • هشتگ
  • نسخه تحت وب
  • قابلیت بارگذاری 4000 کاراکتر

برنامه جایگزین اینستاگرامویسگون WISGOON شباهت زیادی با اینستاگرام دارد

این برنامه در اپ استور ایرانی Sibjo، از 64 هزار رای، نمره عالی 4.7 را دارد. در گوگل پلی اما از 4 هزار رای نمره نه چندان خوب 3.4 را دارد و فقط 100 هزار بار دانلود شده است. در واقع این برنامه جدی‌ترین جایگزین داخلی اینستاگرام است.

۱۲) نزدیکا nazdika

در این برنامه ایرانی هم به عنوان برنامه مشابه اینستاگرام ، می‌توانید با دوستانتان چت کنید، دوستان جدید پیدا کنید، گروه‌های مختلف بسازید و در گروه‌های دیگر عضو شوید. با فعالیت در برنامه نزدیکا امکان پست گذاشتن به صورت عکس و فیلم فراهم است. در این برنامه مانند اینستاگرام می‌توانید یک صفحه فروشگاه راه بی‌اندازید و کسب و کارتان را با تمامی اعضا به اشتراک بگذارید.

اگر به نرم‌ افزارهای ایرانی اعتماد دارید، می‌توانید اپلیکیشن نزدیکا را جایگزین اینستاگرام کنید. این نرم‌ افزار ایرانی تمامی قابلیت‌های اینستاگرام اعم از لایک، کامنت، هشتگ‌گذاری، فالو، منشن و … را در بر داشته و برای اشتراک‌گذاری عکس و فیلم محیط مناسبی محسوب می‌شود. از طرفی این اپلیکیشن مسابقات عکاسی برگذار می‌کند که عکاسان و علاقه‌مندان به این حوزه می‌توانند با اشتراک‌گذاری بهترین عکس‌‌های خود در مسابقه شرکت کرده و در صورت برنده شدن، جوایز نفیسی را کسب کنند.

۱۳) شبکه اجتماعی باهم baham برنامه‌ جایگزین اینستاگرام

باهم  یک برنامه مشابه اینستاگرام ایرانی است. در این برنامه مانند سایر برنامه‌های اجتماعی می‌توانید با دوستان خود به صورت چت در گروه‌های مختلف در ارتباط باشید. یک امکان جالب دیگر در این برنامه، بازی کردن است که روزانه بیش از 20 هزار بازی بین کاربران انجام می‌شود و یک سرگرمی عالی به حساب می‌آید.

در برنامه باهم کانال‌هایی فارسی با موضوعات مختلف وجود دارد که بنابر سلیقه خودتان می‌توانید در آنها عضو شوید و فعالیت کنید. در آخر و از همه مهم‌تر امکان به اشتراک گذاری عکس و کلیپ و … به راحتی انجام می‌شود.

دیگر برنامه‌های جایگزین داخلی برای اینستاگرام:

۱۴)ّ لنزور

اپلیکیشن Lenzor از دیگر اپلیکیشن‌های ایرانی بوده که الگوی ساخت آن برگرفته از اینستاگرام بوده و می‌تواند جایگزین این اپلیکیشن شود.

لنزور یک شبکه اجتماعی برای اشتراک‌گذاری عکس بوده که در آن کاربران می‌توانند دوستان خود در لنزور را از طریق مخاطبین خود پیدا کرده، عکس‌ها را به صورت مستقیم در گالری خود ذخیره کنند، برای دسته‌بندی عکس‌ها آلبوم‌های جداگانه بسازند و به هشتگ‌گذاری و منشن کردن افراد مختلف نیز بپردازند. ویژگی منحصربفرد این اپلیکیشن ایرانی، قابلیت نصب آن برای انواع سیستم عامل‌های اندروید و IOS است.

۱۵) روبیکا Rubika

برنامه جایگزین نسبتاً خوبی برای اینستاگرام بود که به علت نقض حریم خصوصی افراد و ساخت پیج‌های ساختگی از گوگل پلی حذف شد.

به دنبال برنامه‌ جایگزین اینستاگرام ایرانی هستید یا خارجی؟

برنامه جایگزین اینستاگراماینکه موقعیت محل زندگی شما داخل ایران است و یا خارج از ایران تاثیر مشهودی در انتخاب از میان جایگزین‌های اینستاگرام دارد. تعدادی از برنامه‌ها داخل ایران غیرقابل استفاده هستند. برنامه‌های تولید ایرانی هم شاید چندان چنگی به دل نزنند، اما فراموش نکنید که بد نیست پای خود را همه جا سفت کنید و رد و نشانی ثبت کنید تا شاید روزی به کارتان بیاید. بنابراین در میان برنامه‌های داخلی پیشنهاد ما ویسگون است.

اگر دنبال برنامه‌های خارجی به عنوان جایگزین اینستاگرام هستید، بهتر است به تیک تاک نگاهی داشته باشید. شاید این برنامه نگاهی متفاوت به کاربری داشته باشد، اما در حال حاضر جدی‌ترین رقیب به حساب می‌آید.

نظر شما چیست؟ آیا تجربه کار با برنامه‌های داخلی را داشتید؟ به نظر شما برنامه‌های داخلی می‌توانند به کیفیت برنامه‌های خارجی برسند؟ شما کدام برنامه را به عنوان جایگزین انتخاب می‌کنید؟ خوشحال می‌شویم نظرات خود را برای ما و سایر خوانندگان این متن بنویسید و اگر این مقاله را دوست داشتید برای دوستانتان بفرستید.

پیشنهاد می‌کنیم این مقاله را بخوانید

تولید محتوا
یکی از مهم ترین نیاز های برای فعالیت در شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام یا نرم افزار های مشابه داشتن عکس های حرفه ای می باشد. اگر شما هم دوست دارید در شبکه اجتماعی خود عکس های حرفه ای با گوشی موبایل خود ثبت کنید پیشنهاد می کنم در دوره موبایل گرافی آموزشگاه دیدنگار شرکت کنید.
تفاوت لپ تاپ استوک و نو و لپ تاپ روی میز
تفاوت لپ تاپ استوک و نو 💻​🧑‍💻​💫
  • 10
  • 320
مشاهده
بهترین تعمیرکاران آیفون تصویری تهران
بهترین تعمیرکاران آیفون تصویری تهران ✅​🧑‍🔧​🪛​
  • 10
  • 295
مشاهده
یهترین گوش سامسونگ در سال 2024
بهترین گوشی سامسونگ سال 2024 چه مشخصاتی دارد و کدام مدل است
  • 10
  • 384
مشاهده
بهترین برنامه فیلم و سریال
معرفی بهترین برنامه فیلم و سریال رایگان در آیفون و اندروید 🔥​🎞️​🎭
  • 10
  • 361
مشاهده

دیدگاه ها10

  1. ناشناس

    عالی بود

    1. محمد

      هیچ اپلیکیشینی جایگزین اینستاگرام نخواهد بود بخاطر محبوبیت، تعداد کاربران فوق العاده زیاد ،امکانات فراوان و باگ کم ،امنیت خوب و خیلی از چیزای دیگه.
      تیک تاک و لایکی میتونستن رقیب باشن درصورتی که هردو فیلتر هستند.
      پس سرنوشت اینستاگرام دقیقا شبیه تلگرام خواهد بود چون جایگزین بهتری نیست از همون برنامه ها مثل قبل استفاده خواهد شد.

  2. ناشناس

    دربین نرم افزارهای داخلی کدوم روپیشنهاد میکنی،کدم ازهمه پرطرفدارتره

    1. علی

      سلام ممنون از توضیحات خوبتون

  3. گرمساری

    سلام و خسته نباشید به تیم دیدنگار

  4. سامان

    خوب بود

    1. ناشناس

      درود

  5. سامان

    روبیکا بهترین جایگزین هست

  6. گرمساریان

    سلام هورسا بهترینه

  7. میلاد

    من یک برنامه نویس هستم. به جرات میتونم بگم ۹۰ درصد نرم افزارهای ایرانی کیفیت ندارند (اینجا نمیشه توضیحات فنی بدم)
    لذا باگ زیاد دارن و قابل اعتماد نیستند و مهمتر اینکه سازنده اش در مقابل ایرادها خنثی است
    به عنوان مثال به هر دلیلی اگه اطلاعات حذف بشن هیچکس پاسخگو نیست یا بهتر بگم برای هیچکس مهم نیست
    مسائل دیگه ای هم هست که نمی نویسم تا نظرم قابلیت انتشار داشته باشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *