شیائومی می 10 پرو ؛ حاکم جدید دنیای عکاسی با موبایل از دید DxOMark !

کمپانی بزرگ و معتبر DxOMark چندی پیش امتیازات مربوط به دوربین‌های گوشی هوشمند می 10 پرو شیائومی را منتشر کرد و با توجه به نتایج به دست آمده، این گوشی در صدر لیست و بالاتر از میت 30 پرو 5G و V30 پرو هوآوی قرار بگیرد.

اجازه بدهید مشخصات دوربین اصلی چهارگانه شیائومی می ۱۰ پرو را با هم مرور کنیم:

  1. دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی با حسگر تصوی بزرگ ۱/۱.۳۳ اینج مجهز به لنز ۲۵ میلی متری با f/1.69 و لرزشگیر اپتیکال (خروجی تصویر ۲۵ مگاپیکسل)
  2. دوربین تله فوتو کوتاه برد ۱۲ مگاپیکسلی با حسگر تصویر ۱/۲.۶ اینچی مجهز به لنز ۵۰ میلی متری با f/2.0
  3. دوربین تله فوتو دوربرد ۸ مگاپیکسلی با حسگر تصویر ۱/۴.۴ اینچی مجهز به لنز ۹۴ میلی متری با f/2.0
  4. دوربین فوق عریض ۲۰ مگاپیکسلی با حسگر تصویر ۱/۲۸ اینچی مجهز به لنز ۱۶ میلی متری با f/2.2

می 10 پرو دارای یک دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی با گشودگی دهانه لنز f/1.69 است که تکنولوژی‌هایی نظیر لرزشگیر اپتیکال و الکتریکی دارد و عکس های آن به طور پیش فرض ۲۵ مگاپیکسلی هستند. یک لنز تله فوتو ۱۲ مگاپیکسلی با زوم دو برابری و گشودگی دهانه لنز f/2، لنز ۸ مگاپیکسلی تله فوتو با زوم هیبریدی ۱۰ برابری و گشودگی دهانه لنز f/2 و در نهایت لنز اولترا واید ۲۰ مگاپیکسلی با گشودگی دهانه لنز f/2.2 دیگر اجزای دوربین چهارگانه این پرچمدار را تشکیل می دهند.

در مجموع این دوربین‌ها به کمک همدیگر می‌توانند زوم دیجیتال 50 برابری را برای شیائومی می 10 پرو به ارمغان بیاورند که شاید در مقایسه با زوم دیجیتال 100 برابری اس 20 اولترا سامسونگ کمی کمتر باشد، اما در عمل شاید این میزان زوم تنها در 0.1 درصد از مواقع به درد ما بخورد !

تصاویر ثبت شده با دوربین اصلی این گوشی بسیار شبیه به تصاویر گرفته شده با دوربین می CC9 Pro هستند که سال پیش توسط همین شرکت معرفی شد اما از نظر پردازش بافت، تیزی گوشه‌ها و جزئیات در نور کم به مراتب بهتر عمل می‌کنند. عملکرد حالت HDR نیز در می 10 پرو پیشرفت‌های خوبی داشته و حالا در محیطهای بسته و کم نور یا خیلی روشن عملکرد بهتری را از خود به نمایش می‌گذارد.

عکاسی در شب نیز یکی دیگر از بخش‌هایی بود که مورد ستایش کارشناسان کمپانی DxOMark قرار گرفت. عکس‌های ثبت شده با دوربین اصلی این گوشی در حالت عادی یا در حالت نایت مود نویز بسیار کمی دارند و جزئیات بالایی را ثبت می‌کنند، همچنین محدوده‌ی داینامیکی واقعا فوق‌العاده است. توازن مناسب نور سفید و همچنین عملکرد بسیار خوب فوکوس خودکار این دوربین نیز ستودنی بوده است.

اما با تمام این تفاسیر دوربین می 10 پرو شیائومی کاملا بی نقص نبوده و ایراداتی را هم می‌توان به آن وارد کرد. برای مثال رنگ پریدگی گاه و بی گاه تصاویر و تار شدن آنها به خاطر استفاده از نایت مود یا حالت HDR از جمله مشکلاتی هستند که در بررسی‌های DXoMark به آن اشاره شده است. این وب‌سایت همچنین خاطر نشان کرده که فوکوس کردن روی سوژه‌ها با حسگر ۱۰۸ مگاپیکسلی این گوشی به خاطر عمق میدان اندک آن کمی دشوار است و از این لحاظ عملکرد ضعیف‌تری را از برخی رقبای خود به نمایش می‌گذارد.

در بخش فیلم برداری نیز شیائومی می 10 پرو می‌تواند جزئیات بسیار خوبی را ثبت کند و فیلم‌های گرفته شده با آن ضمن اینکه نوردهی بسیار خوبی دارند، جزئیات و محدوده داینامیکی نیز در آنها واقعا فوق العاده است. فوکوس خودکار چه در روز و چه در شب بسیار سریع بوده و به دلیل استفاده از فناوری لرزشگیر اپتیکال، لرزش بسیار کمی در تصاویر دیده می‌شود.

البته هرچه نور کمتر شود محدوده داینامیکی کاهش یافته و نویز محدودی نیز در تصاویر مشاهده می‌شود. اما در مجموع عملکرد آن بسیار خوب است.

شما می‌توانید بررسی کامل دوربین شیائومی می 10 پرو را در وبسایت DxOMark مطالعه کنید.

امیدوارم مقاله ” شیائومی می 10 پرو ؛ حاکم جدید دنیای عکاسی با موبایل از دید DxOMark ! “ برایتان جذاب بوده باشد. نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید. همچنین اگر پرسشی وجود داشت، آن را در بخش نظرات همین پست مطرح کنید تا پاسخ دهم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1
شروع به تایپ کردن برای دیدن پستهایی که دنبال آن هستید.