گوشی‌های پرچمدار وان پلاس 8 و وان پلاس 8 پرو رسما معرفی شدند

گوشی‌های هوشمند پرچمدار وان پلاس 8 و وان پلاس 8 پرو ، سرانجام با پردازنده‌ای بسیار قدرتمند، دوربین‌هایی فوق العاده و بهترین صفحه نمایش‌های بازار معرفی شدند تا پرچمدران دیگر کمپانی‌ها را به شکلی جدی به چالش بکشند.

کمپانی وان پلاس از مدت‌ها پیش اعلام کرده بود که پرچمداران جدیدش را طی مراسمی آنلاین و در روی 15 آوریل ( 26 فروردین ) معرفی خواهد کرد. این مراسم ویژه دیروز عصر برگزار شد تا پایانی بر شایعات مختلف باشد و ما بتوانیم جدیدترین دستاورد چینی‌ها را ببینیم.

این دو گوشی از سخت افزاری فوق العاده قدرتمند استفاده می‌کنند و با پشتیبانی از فناوری 5G و ظاهری مدرن، می‌توانند بزرگان بازار را به چالش بکشند. یکی از القابی که از دوران وان پلاس 1 با گوشی‌های این کمپانی همراه بود، ” قاتل پرچمداران ” بود؛ چرا که گوشی‌های این کمپانی همواره در عین اینکه قیمت بسیار متعادلی داشتند، از بهترین مشخصات فنی هم بهره می‌بردند.

با نگاهی کلی به مشخصات فنی این دو گوشی باز هم می‌توانیم مهر تاییدی بر این گفته بزنیم، همین موضوع باعث شده تا با بالا رفتن هزینه‌ی نهایی تولید این گوشی‌ها، شاهر قیمتی بالاتر از همیشه باشیم، گرچه هنوز هم تا پرچمداران گران قیمت سامسونگ و اپل و هوآوی فاصله‌ی زیادی دارند.

پیشنهاد نویسنده : دروغ‌های سازندگان را در مورد زوم دوربین گوشی‌های هوشمند باور نکنید !

همانطور که انتظار می‌رفت گوشی‌های جدید وان پلاس در دو نسخه‌ی استاندارد و پرو معرفی شده‌اند. هر دو گوشی مشخصات سخت افزاری یکسانی دارند، اما تفاوت اصلی در باتری، نمایشگر و دوربین آنها است. با من همراه باشید تا در این مقاله نگاهی کوتاهی به این دو گوشی پرچمدار جدید داشته باشیم …

وان پلاس 8 پرو

گوشی وان پلاس 8 پرو گران‌ترین و بزرگترین عضو این خانواده محسوب می‌شود که از نمایشگری 6.78 اینچی از نوع امولد بهره می‌برد. رزولوشن این نمایشگر 3168 در 1440 بوده و از نرخ بازسازی یا رفرش ریت 120 هرتز بهره می‌برد که دقت بسیار زیادی در نمایش رنگ‌ها دارد.

این نرخ نوسازی باعث می‌شود محتوای بصری نظیر انیمیشن‌ها، ویدئوها و بازی‌ها به شکلی بسیار روان‌تر نشان داده شوند و تماشای آن‌ها لذت بیشتری به چشم منتقل کند. وان پلاس 8 پرو تراشه‌ای ویژه با نام MEMC دارد که نرخ فریم ویدئوها را بالا می‌برد؛ بدین ترتیب امکان بهره گیری از مزیت‌های نمایشگر ۱۲۰ هرتز دستگاه فراهم می‌شود. با این فناوری وان پلاس 8 پرو می‌تواند ویدیوهای مبتنی بر 24 فریم در ثانیه را به 120 فریم در ثانیه تبدیل کرده و نمایش دهد.

از دیگر امکانت این نمایشگر می‌توان به پشتیبانی از فناوری‌های HDR10 و +HDR10 اشاره کرد. همچنین برای این گوشی از نسبت تصویر غیر معمول 19/8:9 استفاده شده است. این صفحه نمایش توانایی دست یابی به حداکثر روشنایی 1.300 نیت را دارد.

در نهایت باید بگوییم که این یک پنل ۱۰ بیت واقعی با پشتیبانی از 1.07 میلیارد رنگ توصیف شده و سطح تنظیم روشنایی آن از ۱۰۲۴ به ۴۰۹۶ ارتقا یافته است؛ چیزی که برای نمایش محتوای HDR مفید خواهد بود. به گفته‌ مدیرعامل وان پلاس این تکنولوژی از مرحله تحقیق و توسعه عبور کرده و آماده‌ی بهره‌برداری است. نرخ نمونه‌برداری تاچ ۲۴۰ هرتزی و زمان رندرینگ ۸.۳ میلی‌ثانیه‌ای برای هر فریم، از دیگر ویژگی‌های ممتاز آن محسوب می‌شوند.

همچنین وان پلاس 8 پرو با کسب امتیاز A+ از Display Mate توانست عنوان بهترین نمایشگر حال حاظر بین تمامی گوشی‌های هوشمند را به دست بیاورد. این آزمون بر اساس مواردی همچون میزان روشنایی، کنتراست، عمق رنگ‌های سفید و مشکلی، دقت رنگ و موارد دیگر است. به گفته‌ی دیسپلی میت این گوشی توانسته بیش از 13 رکورد را در بخش صفحه نمایش از خود به جای بگذارد.

بر خلاف نسل فبلی، در وان پلاس 8 دیگر نه شاهد دوربین پاپ آپ هستیم و نه ناچ در بالای نمایشگر. برای این گوشی از طراحی متفاوتی استفاده شده و حالا بالای نمایشگر میزبان یک حفره‌ی کوچک است که دوربین سلفی درون آن قرار گرفته است؛ این زبان طراحی برای بسیاری از گوشی‌های پرچمدار کاملا نام آشنا است. وان پلاس تمام تلاش خود را به کار گرفته تا با کاهش حاشیه‌های نمایشگر، به بالاترین درصد ممکن برای نسبت نمایشگر به بدنه برسد و در عین حال ظاهری بسیار مدرن داشته باشد.

وان پلاس 8 پرو حالا به استاندارد IP68 مجهز شده که باعث می‌شود مقاومت بسیار زیادی در برابر نفوظ آب و گرد و غبار داشته باشد. لازم به ذکر است حسگر اثر انگشت این گوشی در زیر نمایشگر قرار گرفته و عملکرد بسیار خوبی در مقایسه با دیگر پرچمداران بازار دارد.

پیشنهاد نویسنده : آیا دوربین سامسونگ گلکسی S20 اولترا می‌تواند با دوربین‌های DSLR رقابت کند ؟

وان پلاس 8 پرو 199 گرم وزن دارد و ضمن بهره مندی از بلوتوث 5.1، از استاندارد وای فای 6 هم پشتیبانی می‌کند. پرچمدار چینی‌ها باتری 4.510 میلی آمپر ساعتی با شارژ سریع 30 وات دارد و از فناوری شارژ بی سیم 30 وات هم پشتیبانی می‌کند. فناوری شارژ سریع عادی، درصد باتری وان پلاس 8 پرو را در عرض نیم ساعت، از صفر به 60 می‌رساند. به‌علاوه فناوری شارژ بی سیم سریع در همین بازه‌ی زمانی درصد شارژ را از صفر به 50 می‌رساند. در ضمن از طریق وان پلاس 8 پرو امکان شارژ دستگاه‌های دیگر با توان 3 وات وجود دارد.

و اما می‌رسیم به یکی از مهمترین بخش‌ها در وان پلاس 8 پرو، یعنی ماژول دوربین آن. در پنل پشتی شاهد چهار دوربین هستیم که به عنوان دوربین اصلی از حسگر ۴۸ مگاپیکسلی IMX689 سونی استفاده شده که ابعادی برابر با 1/1.4 اینچ دارد. این حسگر حاصل همکاری مشترک کمپانی‌های سونی و وان پلاس است.

این دوربین به دیافراگم f/1.78 مجهز شده و از فناوری ترکیب پیکسل‌ها نیز بهره می‌برد که با ادغام می‌تواند ابعاد هر یک از این پیکسل‌ها را به 2.24 میکرومتر برساند. همچنین این دوربین به سیستم لرزش‌گیر تصویر اپتیکال (OIS) و لرزش گیر تصویر الکترونیکی (EIS) مجهز شده است؛ وان‌پلاس از این سیستم به‌عنوان سیتم لرزش‌گیر تصویر هیبریدی یاد می‌کند.

دوربین دوم دستگاه نیز حسگری 48 مگاپیکسلی دارد؛ اما این حسگر از نوع IMX586 است که نسبت ‌به حسگر دوربین اصلی، قدیمی‌تر به ‌شمار می‌آید. دوربین 48 مگاپیکسلی دوم به ‌لنزی فوق عریض ( اولترا واید ) با دیافراگم f/2.2 مجهز شده است و زاویه‌ی دید 120 درجه‌ای را ارائه می‌دهد. این دوربین همچنین می‌تواند به عنوان سنسور ماکرو نیز عمل کند.

سومین دوربین از نوع تله فوتو بوده و رزولوشنی برابر با 8 مگاپیکسل دارد. این دوربین به دیافراگم f/2.4 مجهز شده و از لرزشگیر اپتیکال هم بهره می‌گیرد که به شما در عکاسی با لرزش بسیار کمتر کمک زیادی می‌کند. این دوربین می‌تواند تا 3 برابر زوم اپتیکال و 30 برابر زوم دیجیتال را به ارمغان بیاورد.

در نهایت به دوربین آخر می‌رسیم که حسگری 5 مگاپیکسلی دارد و به ‌منظور فیلتر رنگ‌ها به ‌کار می‌رود. این دوربین از فناوری فوکوس خودکار تشخیص فاز ( PDAF ) و فوکوس خودکار لیزری بهره ‌مند است. وان‌ پلاس 8 پرو همچنین در پنل پشتی، فلاش دوگانه‌ی LED دارد.

همانطور که کمی قبل‌تر اشاره کردم، برای محل قرار گیری دوربین سلفی درون نمایشگر دستگاه یک حفره‌ی کوچک تعبیه شده که ابعادی بسیار کوچک داشته و بخش زیادی را از نمایشگر اشغال نمی‌کند. این حفره میزبان دوربینی سلفی با یک حسگر 16 مگاپیکسلی از نوع IMX471 سونی است و از فوکوس ثابت بهره می‌گیرد. دوربین سلفی وان پلاس 8 پرو لرزشگیر الکترونیکی داشته و از لنزی با دیافراگم f/2.4 استفاده می‌کند.

دوربین اصلی این گوشی می‌تواند ویدئوهایی را با رزولوشن 4K و نرخ 60 فریم بر ثانیه ثبت کند. همچنین امکان فیلم برداری صحنه آهسته با رزولوشن فول اچ دی و نرخ 240 فریم بر ثانیه نیز وجود دارد. در این گوشی از نرخ بیشتری برای فیلم برداری اسلوموشن استفاده نشده است، این را به طور کلی نمی‌توان یک ضعف بزرگ به حساب آورد، اما قطعا نبودش بهتر از بودنش نیست.

نرم افزار دوربین وان پلاس 8 پرو رابط کاربری فوق‌العاده‌ای داشته و از قابلیت‌های مختلفی نظیر Cine Mode ،Nightscape ،Super Macro ،Pro Mode و Audio Zoom بهره می‌گیرد.

قلب تپنده‌ی وان پلاس 8 پرو یک چیپست اسنپدراگون 865 است که در حال حاظر به عنوان قدرتمندترین پردازنده‌ی موبایلی در جهان شناخته می‌شود. اسنپدراگون 865 تراشه‌‌ای پرچمدار است که تمرکزی ویژه روی نسل پنجم شبکه‌های موبایل ( 5G ) و البته قابلیت‌های متنوع مبتنی‌بر هوش مصنوعی ( AI ) دارد.

کوالکام هنگام معرفی اسنپدراگون ۸۶۵ از این تراشه‌ی موبایلی به عنوان ” پیشرفته‌ترین پلتفرم 5G دنیا ” یاد کرد. این پردازنده‌ی قدرتمند دارای مودم 5G مجزای X55 است.

اسنپدراگون 865 درمجموع به هشت هسته‌ی پردازشی مجهز شده است؛ یک هسته‌ی کورتکس A77 با فرکانس پردازشی ۲/۸۴ گیگاهرتز، سه هسته‌ی کورتکس A77 با فرکانس پردازشی ۲/۴ گیگاهرتز و در نهایت چهار هسته‌ی کورتکس A55 با فرکانس پردازشی ۱/۸ گیگاهرتز. این چیپست، پردازش‌های گرافیکی را با اتکا بر پردازنده‌ی گرافیکی آدرنو 698 انجام می‌دهد و بر پایه‌ی لیتوگرافی 7 نانومتری FinFET ساخته شده است.

بر اساس اطلاعات منتشر شده، وان پلاس 8 پرو از 8 یا 12 گیگابایت حافظه‌ی رم از نوع LPDDR5 بهره می‌گیرد و با جدیدترین نسخه از رابط کاربری اکسیژن OS مبتنی‌بر سیستم عامل اندروید 10 روانه‌ی بازار خواهد شد. حافظه داخلی این گوشی هم مبتنی بر فناوری UFS 3.0 است.

پیشنهاد نویسنده : جنگ مگاپیکسل‌ها ادامه دارد، احتمال معرفی گوشی هوشمندی با دوربین ۱۹۲ مگاپیکسلی در ماه آینده !

این گوشی در دو نسخه با حافظه‌های مختلف عرضه می‌شود. نسخه‌ی ارزان‌تر با 128 گیگابایت حافظه‌ی داخلی و 8 گیگابایت حافظه‌ی رم، قیمتی معادل 899 دلار آمریکا خواهد داشت و برای خرید نسخه‌ی گران‌تر با 256 گیگابایت حافظه‌ی داخلی و 12 گیگابایت رم، باید 999 دلار بپردازید.

وان پلاس 8 پرو در سه رنگ آبی، سبز و مشکی، از تاریخ 24 ( 4 اردیبهشت ) آوریل به بازار عرضه خواهد شد.

مشخصات فنی وان پلاس 8 پرو

معرفی2020، آوریل 14
وضعیتعرضه در آینده نزدیک ( 21 آوریل 2020 )
نوعFluid AMOLED لمسی خازنی، 1B رنگ
ابعاد6.78 اینچ ( ~90.8% نسبت نمایشگر به بدنه )
رزولوشن1440 در 3168 پیکسل ( ~513 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی )
محافظکورنینگ گوریلا گلس
– HDR10+
– نرخ نوسازی 120Hz
ابعاد165.3 در 74.4 در 8.5 میلی‌متر
وزن199 گرم
ساختجلوی شیشه‌ای ( گوریلا گلس )، پشت شیشه‌ای ( گوریلا گلس )، فریم آلومینیومی
سیم‌ کارتدو سیم‌ کارته ( نانو-سیم، همزمان یکی فعال ( dual stand-by ))
سیستم‌ عامل در زمان عرضه– اندروید 10.0
– OxygenOS 10.0
تراشهQualcomm SM8250 Snapdragon 865 ( هفت نانومتر+ )
پردازنده‌ی مرکزی8 هسته‌ای ( یک هسته‌ی 2.84 گیگاهرتز Kryo 585 و سه هسته‌ی 2.42 گیگاهرتز Kryo 585 و چهار هسته‌ی 1.8 گیگاهرتز Kryo 585 )
پردازنده‌ی گرافیکیAdreno 650
درگاه حافظهخیر
حافظه داخلی128 گیگابایت 8 گیگابایت رم، 256 گیگابایت 12 گیگابایت رم
نوع حافظهUFS 3.0
ماژول دوربین اصلی48 مگاپیکسل ( 1.12 میکرومتر سایز پیکسل، 1/1.43 اینچ سایز سنسور، لنز واید 25 میلی‌ متری، فوکوس خودکار با تشخیص فاز و لیزر، f/1.8 )
8 مگاپیکسل ( لنز تله‌ فوتو، 1/1.0 میکرومتر سایز پیکسل، فوکوس خوکار با تشخیص فاز، لرزشگیر اپتیکال تصویر، زوم اپتیکال 3 برابر، f/2.4 )
48 مگاپیکسل ( لنز 13 میلی ‌متری اولترا واید، 1/2.0 اینچ سایز سنسور، 0.8 میکرومتر سایز پیکسل، فوکوس خودکار با تشخیص فاز، f/2.2 )
5 مگاپیکسل ( سنسور تشخیص عمق تصویر، f/2.4 )
قابلیت‌هافلاش دوگانه‌ی LED، پانوراما، HDR
فیلم‌ برداری2160p@30/60fps، 1080p@30/60/240fps، HDR خودکار، لرزشگیر الکترونیکی تصویر-ژیروسکوپی
دوربین سلفی16 مگاپیکسل ( 1.0 میکرومتر سایز پیکسل، 1/3 اینچ سایز سنسور، لنز واید، f/2.5 )
فیلم ‌برداری سلفی1080p@30fps، لرزشگیر الکترونیکی تصویر-ژیروسکوپی
جک ۳.۵ میلی‌ متریخیر
باتریباتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت 4510 میلی آمپر ساعت
شارژرشارژ سریع 30 وات، 50 درصد در 23 دقیقه
شارژ سریع بی‌سیم 30 وات، 50 درصد در 30 دقیقه
شارژ معکوس بی‌سیم 3 وات
حسگرهاحسگر اثر انگشت ( زیر نمایشگر، اپتیکال )، شتاب ‌سنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت، قطب ‌نما
فناوریGSM / CDMA / HSPA / LTE / 5G
شبکه بی ‌سیمWi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax، دو بانده، Wi-Fi Direct، DLNA، هات ‌اسپات
بلوتوث5.1، A2DP، LE، aptX HD
GPSبله، با دو بانده A-GPS، GLONASS، BDS، GALILEO، SBAS
NFCبله
رادیوخیر
USB3.1، Type-C 1.0 کانکتور ریورسبل ، پشتیبانی از OTG
رنگ‌هاسبز، آبی، مشکی
حدود قیمت در زمان عرضهحدود 900 یورو

وان پلاس 8

برادر کوچک‌تر این خانواده وان پلاس 8 نام دارد. این گوشی به یک نمایشگر ۶.۵۵ اینچی از نوع امولد با رزولوشن ۱۰۸۰p+ و نرخ رفرش ۹۰ هرتز مجهز شده است. همانند وان پلاس 8 پرو، این گوشی نیز به جای بریدگی نمایشگر موجود در نسل قبلی، از نمایشگر حفره دار بهره می‌برد که میزبان یک دوربین سلفی 16 مگاپیکسلی است.

این نمایشگر نسبت تصویر 20:9 را ارائه می‌دهد، از تراکم پیکسلی 402ppi استفاده می‌کند و حداکثر روشنایی 1.100 نیت دارد. از دیگر امکانات آن هم می‌شود به پشتیبانی از فناوری HDR10+ و همچنین دقت بسیار بالای رنگ‌های نمایش داده شده اشاره کرد که در این زمینه مشابه برادر بزرگ‌ترش است. طبق ادعای دیسپلی میت، این گوشی توانسته 10 رکورد جدید را برای صفحه نمایش خودش ثبت کند.

پیشنهاد نویسنده : چرا اندازه سنسور دوربین بسیار مهم است ؟

بر خلاف وان پلاس 8 پرو، این گوشی از یک ماژول دوربین سه تایی استفاده می‌کند. دوربین اصلی آن از یک حسگر ۴۸ مگاپیکسلی از نوع IMX586 سونی استفاده می‌کند که به دیافراگم f/1.75 مجهز شده و لرزشگیر اپتیکال و هیبریدی را هم به ارمغان می‌آورد.

البته به دلیل استفاده از یک سنسور کوچکتر نسبت به مدل گران قیمت‌تر، حالا ابعاد هر پیکسل کمی کوچکتر شده است. دوربین دوم دستگاه به حسگری ۱۶ مگاپیکسلی مجهز شده است و لنزی فوق عریض با زاویه‌ی دید ۱۱۶ درجه‌ای دارد. برای آخرین دوربین هم از یک سنسور 2 مگاپیکسلی ماکرو استفاده شده است.

نکته‌ی منفی عدم استفاده از سنسور تله فوتو در وان پلاس 8 است. البته به ادعای وان پلاس، با استفاده از پردازش‌های نرم افزاری می‌توانید تا 2 برابر زوم را با افت کیفیت بسیار کمی تجربه کنید.

وان‌پ لاس 8 در پنل جلویی میزبان دوربین سلفی با حسگر 16 مگاپیکسلی از نوع IMX471 است. به‌ عبارتی دیگر، هیچ تفاوتی بین دوربین سلفی وان ‌پلاس 8 پرو و وان ‌پلاس 8 استاندارد به‌ چشم نمی‌خورد. دوربین اصلی این گوشی نیز می‌تواند ویدئوهایی را با رزولوشن خارق‌العاده‌ی 4K و نرخ ۶۰ فریم ‌بر ‌ثانیه ضبط کند. این گوشی همچنین توانایی ضبط ویدئوهای حرکت آهسته‌ی 1080p را با نرخ ۲۴۰ فریم‌ بر ‌ثانیه دارد.

باتری 4300 میلی آمپر ساعتی این گوشی از شارژ سریع 30 واتی پشتیبانی می‌کند و این یعنی در عرض 22 دقیقه می‌تواند شارژ آن را از 0 به 50 درصد رساند. البته بر خلاف مدل پرو، این مدل فاقد قابلیت شارژ بی سیم است.

همانطور که انتظار می‌رفت، به عنوان قلب تپنده‌ای این گوشی از یک پردازنده‌ی اسنپدراگون 865 مشابه وان پلاس 8 پرو استفاده شده است. با این‌ حال حافظه‌ی رم مدل معمولی از نوع LPDDR4X است، در حالی که مدل پرو از حافظه‌ی LPDDR5 استفاده می‌کند. لازم به ذکر است حافظه‌ی داخلی این گوشی از نوع UFS 3.0 بوده و سرعت خواندن و نوشتن بسیار زیادی دارد.

وان ‌پلاس 8 معمولی نیز با جدیدترین نسخه‌ی اکسیژن OS بر پایه‌ی اندروید 10 عرضه می‌شود و از صفحه‌نمایش فلوئید AMOLED بهره می‌گیرد. حسگر اثر انگشت این مدل هم همانند مدل پرو در زیر نمایشگر تعبیه شده است. لازم به ذکر است برای هر دو گوشی از اسپیکرهای استریو استفاده شده که کیفیت مثال زدنی دارند.

وان پلاس 8 نیز همانند وان پلاس 8 پرو در دو نسخه با حافظه‌های متفاوت عرضه خواهد شد. مدل ارزان‌تر حافظه‌ی داخلی 128 گیگابایتی داشته و رم آن نیز 8 گیگابایت است. این گوشی با قیمت 699 دلار به بازار عرضه خواهد شد و ارزان‌ترین نسخه در پرچمدارهای امسال وان پلاس خواهد بود. نسخه‌ی گران‌تر اما حافظه داخلی 256 گیگابایتی داشته و رم آن 12 گیگابایت است، ضمن اینکه برای خرید آن باید 799 دلار آمریکا را پرداخت کنید.

این گوشی نیز همانند نسخه‌ی پرو در تاریخ 24 آوریل ( 4 اردیبهشت ) و در رنگ‌های مشکی و سبز به بازار عرضه خواهد شد. این گوشی مدلی دیگر با نوعی رنگ فلوئورسنت خاص با نام درخشش میان‌ستاره‌ای ( Interstellar Glow ) دارد.

پیشنهاد نویسنده : مقایسه دوربین P40 پرو با گلکسی S20 اولترا، P30 پرو و آیفون ۱۱ پرو مکس

مشخصات فنی وان پلاس 8

معرفی2020، آوریل 14
وضعیتعرضه در آینده نزدیک ( 21 آوریل 2020 )
نوعFluid AMOLED لمسی خازنی، 16 میلیون رنگ
ابعاد6.55 اینچ ( ~88.7% نسبت نمایشگر به بدنه )
رزولوشن1080 در 2400 پیکسل، 20:9 ( ~402 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی )
محافظکورنینگ گوریلا گلس
– HDR10+
– نرخ نوسازی تصویر 90Hz
ابعاد160.2 در 72.9 در 8 میلی‌متر
وزن180 گرم
ساختجلوی شیشه‌ای ( گوریلا گلس )، پشت شیشه‌ای ( گوریلا گلس )، فریم آلومینیومی
سیم‌ کارتدو سیم‌ کارته ( نانو-سیم، همزمان یکی فعال ( dual stand-by ))
سیستم ‌عامل در زمان عرضه– اندروید 10.0
– OxygenOS 10.0
تراشهQualcomm SM8250 Snapdragon 865 ( هفت نانومتر+ )
پردازنده‌ی مرکزی8 هسته‌ای ( یک هسته‌ی 2.84 گیگاهرتز Kryo 585 و سه هسته‌ی 2.42 گیگاهرتز Kryo 585 و چهار هسته‌ی 1.8 گیگاهرتز Kryo 585 )
پردازنده‌ی گرافیکیAdreno 650
درگاه حافظهخیر
حافظه داخلی128 گیگابایت 8 گیگابایت رم، 256 گیگابایت 12 گیگابایت رم
نوع حافظهUFS 3.0، 2-LANE
ماژول دوربین اصلی48 مگاپیکسل ( 0.8 میکرومتر سایز پیکسل، 1/2.0 اینچ سایز سنسور، لنز واید 25 میلی ‌متری، f/1.8، فوکوس خودکار با تشخیص فاز، لرزشگیر اپتیکال تصویر )
16 مگاپیکسل (لنز اولترا واید 13 میلی ‌متری، f/2.2، فوکوس خودکار با تشخیص فاز )
2 مگاپیکسل ( دوربین ماکرو، f/2.4 )
قابلیت‌هافلاش دوگانه‌ی LED، HDR، پانوراما
فیلم‌ برداری2160p@30/60fps، 1080p@30/60/240fps، HDR خودکار، لرزشگیر الکترونیکی تصویر-ژیروسکوپی
دوربین سلفی16 مگاپیکسل ( 1.0 میکرومتر سایز پیکسل، 1/3 اینچ سایز سنسور، لنز واید، f/2.0 )
فیلم ‌برداری سلفی1080p@30fps، لرزشگیر الکترونیکی تصویر-ژیروسکوپی
جک ۳.۵ میلی‌متریخیر
باتریباتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت 4300 میلی آمپر ساعت
شارژرشارژ سریع 30 وات. 50 درصد در 22 دقیقه
حسگرهاحسگر اثر انگشت ( زیر نمایشگر، اپتیکال )، شتاب‌ سنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت، قطب ‌نما
فناوریGSM / CDMA / HSPA / LTE / 5G
شبکه بی ‌سیمWi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax، دو بانده، Wi-Fi Direct، DLNA، هات ‌اسپات
بلوتوث5.1، A2DP، LE، aptX HD
GPSبله، با دو بانده A-GPS، GLONASS، BDS، GALILEO، SBAS
NFCبله
رادیوخیر
USB3.1، Type-C 1.0 کانکتور ریورسبل ، پشتیبانی از OTG
رنگ‌هامشکی، سبز، نقره‌ای، ترکیبی بنفش و صورتی
حدود قیمت در زمان عرضهحدود 700 یورو

امیدوارم مقاله ” گوشی‌های پرچمدار وان پلاس 8 و وان پلاس 8 پرو رسما معرفی شدند “ برایتان جذاب بوده باشد. نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید. همچنین اگر پرسشی وجود داشت، آن را در بخش نظرات همین پست مطرح کنید تا پاسخ دهم. موفق باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1
شروع به تایپ کردن برای دیدن پستهایی که دنبال آن هستید.