بهترین میكروفون استودیویی ارزان

میکروفون استودیویی

میکروفون استودیوییمیکروفون‌ استودیویی کاربرد وسیعی دارد. اما شاید دو کاربرد اساسی آن‌ تولید محتوای پادکست و استریم باشد. همچنین اگر اهل تولید محتوای ویدیویی در کانال‌هایی مثل آپارات Aparat و یوتیوب YouTube هستید یا در شبکه‌های اجتماعی نظیر اینستاگرام برای مخاطبین خود صحبت می‌کنید، به وجود چنین میکروفون‌هایی نیاز خواهید داشت.

در این مقاله قصد داریم به بهترین میکروفون ارزان استودیویی اشاره‌ای داشته باشیم که می‌توانید از کیفیت و دوام آن هم اطمینان حاصل کنید. میکروفون‌های استودیویی معمولاً در دو فورم مورد توجه کاربران هستند. آن‌هایی که از یک بازویی Arm Stand آویزان هستند و دسته‌ای که توسط یک استند رومیزی روی سطوح صاف قرار داده می‌شود. در مقاله به دو مورد از مدل‌های Fifine اشاره‌ای خواهیم داشت که در دو مدل برای کاربران تازه‌کار اما وسواسی، پیشنهاداتِ ارزانی دارد. در نهایت اشاره‌ای به یک میکروفون دستی هم خواهیم داشت که هم می‌تواند یک میکروفون برای میهمانان شما در پادکست و استریم باشد، و هم مناسب افرادی است که بودجه‌‌شان شدیداً محدود است و قصد دارند همچنان یک محصول با کیفیت را خریداری کنند. با ما همراه باشید.

انواع میکروفون استودیویی

میکروفون استودیوییبدون هیچ‌گونه شکی بدانید که برای پایین‌ترین سطحِ حرفه‌ای شدن، به یک میکروفون اکسترنال نیاز خواهید داشت و بی خیال میکروفون‌های داخلی built in mic حتی در گوشی‌های باکیفیتِ آیفون شوید. میکروفون‌های استودیویی در سه دسته کلی قرار می‌گیرند. میکروفون‌هایی که با رابط XLR کار می‌کنند، دسته جک 3.5 میلی‌متری و دسته‌ای که از طریق کابل USB شما را به منبع مورد منظر متصل می‌کنند. به هرحال برای بالاترین کیفیت شما نیازمند XLR و یک رابط صوتی Audio Interface هستید، اما حتی ارزان‌ترین میکروفون‌های استودیویی با رابط USB و جک 3.5 میلی‌متری هم بهتر از میکروفون‌های داخلی بهترین دستگاه‌ها، عمل می‌کنند. در کل برای هر کدام از رابط‌ها آداپتورهایی هم وجود دارند تا کار اتصال لنگ نماند.

میکروفون استودیویی با اتصال به بازو مناسب تولید محتوای ویدیویی

میکروفون استودیویی

میکروفون استودیویییکی از فورم‌های محبوب در دنیای پادکست، استریم و تولید محتواهای ویدیویی برای شبکه‌های اجتماعی و کانال‌هایی نظیر YouTube میکروفون‌های استودیویی هستند، که به یک بازو با قابلیت حرکت و تغییر زاویه متصل شده‌اند. یکی از بهترین مدل‌های ارزان FIFINE T669 است. اما چرا میکروفون Studio Mic Arm Stand فای‌فاین؟ یک معرفی کوتاه از این کمپانی داشته باشیم تا در ادامه با خصوصیات این میکروفون استودیویی محبوب آشنا شویم.

کمپانی FIFINE

میکروفون استودیوییاین شرکت تولید کننده متخصص تولید تجهیزات صوتی است. فای‌فاین مدعی است که فقط برای سود کار نمی‌کند و قصد دارد تا تولید محصولات باکیفیت و کاربرپسند دلِ افراد را بدست آورد. فای‌فاین FIFINE واقع در چین از سال 2009 میلادی آغاز به کار کرده است. محصولات این کمپانی در ایالاتِ متحده، انگلستان، کانادا، ژاپن و روسیه نیز به فروش می‌رسد که نشان از جهانی بودن برند دارد. سه شعار اصلی کمپانی: خلاقیت هرگز متوقف نمی‌شود! محصول هرگز شما را ناامید نخواهد کرد! خدمات همیشه پشتیبانِ شماست!

این کمپانی تازه‌ تاسیس خیلی زود جای خود را در بین کاربرانِ دنیای صوت باز کرده است. با توجه به قیمت مناسب و کیفیت عالی محصولات فای‌فاین FIFINE ما در دیدنگار تصمیم گرفتیم که از دو محصول این کمپانی به عنوان بهترین میکروفون استودیویی ارزان یادی کنیم.

میکروفون

 

خصوصیات اساسی میکروفون استودیویی فای فاین FIFINE T669

میکروفون استودیوییاین میکروفون مثل اکثر مدل‌های استودیویی از نوع کاندنسر است. سیستم کاندنسر Condenser به خاطر بازتولید جزئیات، سطح حساسیت بالا و صحت بالا در دریافت امواجِ صوتی، مورد توجه افرادِ فعال در دنیای تولید محتوا و همچنین موزیسین‌ها قرار گرفته است.

میکروفون FIFINE T669 با الگوی قطبی polar pattern از نوع کاردیوید است. این الگو برای تولیداتی مناسب است که قصد دارند از یک منبع مشخص صدا را دریافت و صدای محیط را فیلتر کنند. به عنوان مثال: برای خواننده تنها چیزی که مهم است ثبت جزئیات تناژِ صداست و هرگونه صدایی در اطراف به عنوان نویز در نظر گرفته می‌شود. صدای هر سازی توسط یک میکروفون دیگر ضبط می‌شود و در نهایت صداها میکس می‌شوند. برای تولید پادکست یا گویندگی به هر شکل، این الگوی قطبی موردِ نظر کاربر است. همچنین محدوده فرکانسی Frequency Response بین 20 هرتز تا 20 کیلوهرتز دقیقاً محدوده شنیداری گوش انسان است که باعث شده تا هرگونه صدایی را از بَم low تا نازک frequency high را ضبط کند.

میکروفون استودیوییاین میکروفون با وجود اتصال از طریق کابل USB 2.5 متری به عنوان یک مدل با رابطِ کاربری آسان plug and play شناخته می‌شود. نرخ سمپلینگ Sample Rate 16bit /48kHz است که شاید برای کار حرفه‌ای موسیقی به شما پیشنهاد نکنیم؛ هر چند شما را در این زمینه تنها نخواهد گذاشت، ولی برای تولید در بالاترین سطح موسیقی به مدل‌های گرانقیمت نیازمند هستید. سطح سیگنال به نویز SNR در حد مطلوبِ 78 دسی‌بل است که فای‌فاین همه‌ چیز را برای تولید یک صدای مطلوب، تاکید می‌کنیم مطلوب و نه عالی، مهیا می‌کند.

سیستم پیکربندی و تجهیزات جانبی کاربردی

میکروفون استودیوییسیستم پیکربندی برای هر چه بهتر شدن صدا و کاهش نویز در کنار توانایی کاربر برای تنظیم زاویه میکروفون است. بازو Arm Stand‌ از طریق یک چفت Clamp بر روی میز یا هر سطح صافی که ممکن است ضامن می‌شود. لرزه‌گیر ShockMount به بازو متصل می‌شود و میکروفون درون این شاک‌مانت به صورت امنی ثابت می‌شود. پاپ فیلتر به بخش دیگری از بازویی اتصال مانت می‌شود و یک پیکربندی عالی برای میکروفون استودیویی در اختیار کاربر است. شاید بی‌دلیل نیست که فای‌فاین را انتخاب کردیم.

هر کدام از این تجهیزات قیمتی دارند. بازویی، شاک‌مانت یا لرزه‌گیر و پاپ فیلتر همراه بسته‌بندی در اختیار شماست. شاک‌مانت باعث کاهش اثر نویز ناشی از حرکت و لرزش میکروفون است. پاپ‌فیلتر برای خوانندگان و گویندگان بسیار حیاتی است و باعث کاهش اثر نویز فشار هوای دهان popping می‌شود. این یعنی یک صدای حرفه‌ای با کمترین هزینه. از دیگر امکانات این میکروفون می‌توان به چرخانک تنظیم حجم صدا اشاره‌ای داشت. این میکروفون 42 سانتی‌متر طول و فقط 260 گرم وزن دارد. بعد از معرفی این میکروفون به سراغ مدل دیگری از فای‌فاین می‌رویم. اگر ترجیح می‌دهید که میکروفون را روی میز قرار دهید، ادامه متن را از دست ندهید.

میکروفون

میکروفون استودیویی خانگی

میکروفون استودیویی

میکروفون استودیوییممکن است کارهای شما نیاز به پیکربندی FIFINE T669 نداشته باشد. شما می‌توانید سراغی از میکروفون فای‌فاین USB Microphone K678 را بگیرید که قیمتِ پایین‌تری هم از مدل قبلی دارد و با همان کیفیت در اختیار شماست. همانطور که در بخش معرفی کمپانی گفتیم فای‌فاین شرکت تازه‌ تاسیسی است که با هدف جلب کاربران اقدام به تولید باکیفیت محصولات در کنار قیمتی مناسب کرده است. این میکروفون هم یکی از آن مدل‌های محبوب در بین تازه‌کاران دنیای پادکست، تولید محتوا، خوانندگان و استریم در انواع مختلف است. یک استودیو خانگی حرفه‌ای و باکیفیت که سطح کاری شما را نسبت به میکروفون‌های داخلی built in mic دگرگون خواهد کرد. هرچیزی که از یک میکروفون استودیویی کاندنسر انتظار دارید در اختیار شماست.

میکروفون استودیوییطراحی ارگونومیک و ظاهر زیبای مشکی اولین چیزی است که به چشم می‌آید. شاید بپرسید ظاهر که اهمیت ندارد! اما وقتی پای ضبط ویدیو در میان باشد، یکی از تجهیزاتی که در تصویر در مرکز دید قرار می‌گیرد، میکروفون استودیویی است.

پایه از جنس فلز در کنار وزن مناسب باعث شده که میکروفون خیلی خوب روی میز بشیند و در جای خود مستحکم بماند. پایه قابل چرخش و تنظیم دو ارتفاع متفاوت را فراهم می‌کند. اتصال از طریق کابل USB فراهم است. شما می‌توانید از یک خروجی جک 3.5 میلی‌متری هدفون خود را متصل و صدا را مانیتور کنید. حجم صدای میکروفون و هدفون با پیچ‌های تنظیم قابل تغییر است.

امکان تغییر پیکربندی

میکروفون استودیوییبا توجه به یک رابط فلزی پیچی که به میکروفون متصل می‌شود،‌ کاربر اجازه پیدا می‌کند تا پیکربندی جدیدی را سرهم کند و روی انواع پایه‌ها FIFINE K678 را مانت کند. پس این میکروفون فقط یک مدل رومیزی ساده نیست و فای‌فاین به جزئیات نیاز کاربر توجه داشته است.

اتصال به انواع دستگاه‌ها

با وجود اتصال با USB امکان برقراری ارتباط آسان plug and play با هر دستگاهی نظیر PC، لپ‌تاپ، موبایل و تبلت امکان‌پذیر است. به هیچ‌گونه کارت صدا یا رابط صوتی Audio Interface نیازی نخواهد بود.

این میکروفون از فیلتر نرم کننده صدا برای کاهش نویز باد در محیط‌های استودیویی برخوردار است. همچنین از low cut filter برای برش صداهای بَم بهره‌مند است. با یادآوری قیمت، چنین فیلتری یک موهبت است.

میکروفون

میکروفون استودیویی دستی برای میهمان با تامین کیفیت و کمترین بودجه

میکروفون استودیویی

میکروفون استودیوییشاید در پادکست یا استریم شما مهمان حضور پیدا می‌کند. در این صورت نیازمند یک میکروفون در کنار میکروفون اصلی هستید. از آن‌جایی که بهتر است جابه‌جایی راحت باشد، ما سری به میکروفون‌های با کیفیت استودیویی در فورم دستی زده‌ایم. شاید فورم فاکتور یقه‌ای را نیز مدنظر داشته باشید که فقط برای پادکست با حضور یک میهمان مناسب است. در مقالات دیگری در مورد Lavalier خواهیم گفت.

اما استودیویی دستی ارزان؟ ما پیشنهادی را می‌دهیم که تا سال‌ها جزئی از تجهیزاتِ صوتی شما باشد. مدل‌های دیگری هم قطعاً وجود دارند. از مدل‌های XLR حرفی نمی‌زنیم. یک میکروفون استودیویی دستی با رابط USB ارزان اما با کیفیت Marantz Pro M4U است. به همراه این میکروفون در بسته‌بندی یک آداپتور USB و استند رومیزی مشاهده می‌شود. مناسب برای کار پادکست، Voice-Over، کارائوکه، استریم و حتی ضبط از سازهای موسیقی است. یک کاندنسر کاردیوید باکیفیت که از طریق USB-A، D adapter و کابل میکروفون به انواع دستگاه‌ها متصل می‌شود. شما می‌توانید از طریق خروجی، هدفون خود را متصل و صدای خود را مانیتور کنید.

خب دیدنگار شما را با سه میکروفون کارراه‌انداز اما باکیفیت آشنا کرد. همیشه بودجه در خرید تعیین کننده است، اما هدف و نیازتان را فراموش نکنید. انتخاب از میان انواع میکروفون با شماست.

با کیفیت آغاز کنید

میکروفون استودیوییشاید تازه‌کار باشید و بودجه محدودی برای بخشِ‌ تجهیزات صوتی کنار گذاشته‌اید. پیشنهاد ما این است نگاهی ویژه به این سه مدل میکروفون استودیویی داشته باشید. کیفیت قطعات داخلی و دوام طولانی محصولات فای‌فاین و مارانتز در ادامه راه همراه شما خواهند بود. میکروفون فای فاین FIFINE T669 برای تولید محتوای ویدیویی در شبکه‌های اجتماعی، میکروفون فای‌فاین USB Microphone K678 مناسب راه‌اندازی یک استودیوی خانگی و میکروفون Marantz Pro M4U برای زمانی که یک مهمان در استودیوی شما حضور دارد یا قصد دارید مصاحبه ضبط کنید، حسابی کارساز هستند. شما می‌توانید سراغ مدل‌های گران قیمت را بگیرید و قطعاً خروجی بهتری دریافت کنید. اما در نظر داشته باشید این مدل‌ها هم بی‌کیفیت نیستند و می‌توانند گزینه‌های خوبی برای خرید میکروفون استودیویی در بازار ایران باشند.

تجربه شما از کار با میکروفون استودیویی ارزان‌ قیمت چطور بوده است؟ آیا برند معتبری می‌شناسید که بتواند در سطح کیفی بالا، محصولاتِ درخوری برای کاربر تولید کند؟ ما را با خبر کنید و در صورت هرگونه سوال با دیدنگار در تماس باشید.‌ نظرات و تجربیات شما در بخش کامنت‌ها می‌تواند راهنما و راه‌گشای سایر خوانندگان این مقاله باشد. خوشحال می‌شویم این مقاله را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

پیشنهاد می‌کنیم این مقاله را بخوانید

میکروفون استودیویی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1
شروع به تایپ کردن برای دیدن پستهایی که دنبال آن هستید.