بهترین دوربین‌های بدون آینه فول فریم 2019

تا همین اواخر انتخاب بهترین دوربین‌های بدون آینه فول فریم کار بسیار سختی بود، چرا که فقط تعداد کمی دوربین با این ویژگی موجود بودند و حق انتخاب زیادی در بین آنها نداشتیم.

در سال‌های اخیر سونی تقریبا این بازار را به طور کامل به تسخیر خود در آورده بود و سری A7 این کمپانی طرفداران زیادی داشت. این دسته از دوربین‌ها مخصوص عکاسان مبتدی و حرفه‌ای بودند و هر شخصی که به دنبال ارتقاء سطح عکاسی خود بود می‌توانست از آنها استفاده کند.

دوربین A9 سونی را همچنین می‌توان جدی‌ترین رقیب دوربین‌های DSLR پرچمدار دانست که عکاسان ورزشی زیادی به استفاده از آن تمایل نشان دادند و به نوعی این دوربین نشان قدرت سونی در زمینه تولید دوربین‌های بدون آینه فول فریم بود.

اما چندی از یکه تازی سونی در این بازار نگذشت که کانن و نیکون هم وارد بازی شدند، پیش از آنکه پاناسونیک هم به جمع آنها بپیوندد. لایکا نیز بعضی از مدل‌‌های رده بالای خود را ارتقا داده تا هم عکاسان و هم فیلم سازان را به سمت خود جذب کند.

اما با توجه به بتنوع زیاد این دسته از دوربین‌ ها در سال 2019، کدام گزینه را باید انتخاب کرد؟ بدیهی است که سنسور در دوربین یکی از مهمترین قطعات بوده و آن را قلب تپنده هر دوربینی می‌نامند. اما موردی که شاید به اندازه سنسور مهم باشد، تنوع لنزها و همچنین پشتیبانی شرکت‌های شخص ثالث از مانت‌های لنز دوربین مورد نظر است.

از این گذشته، اگر لنزهایی که به استفاده از آنها علاقه دارید برای دوربین مورد نظرتان وجود ندارند یا اینکه از محدوده بودجه شما فراتر می‌روند، بهتر است به دنبال گزینه‌های جایگزین باشید. همچنین لازم است بررسی کنید که آیا می‌توانید از لنزهای فعلی خود برای دوربین آینده‌تان استفاده کنید یا خیر، چرا که این مورد در هزینه‌هایتان خیلی صرفه جویی خواهد کرد.

اگر به صورت مداوم عکاسی می‌کنید، لازم است نه تنها به سرعت عکاسی پیاپی، بلکه به حجم بافر هم توجه ویژه‌ای داشته باشید و ببینید دوربین مورد نظرتان تا چند عکس را می‌تواند به صورت متوالی ثبت کند. همچنین عملکرد فوکوس پیوسته ( Continuous focus ) هم ممکن است روی این مورد تاثیر گذار باشد که لازم است به آن دقت کنید.

اگر از دوربین عکاسی خود برای فیلم برداری استفاده می‌کنید یا ضبط ویدیو مهمترین اولویت شماست، بهتر است به جای اینکه به دنبال دوربینی با رزولوشن خیلی زیاد بگردید، به دنبال موردی باشید که از فیلم برداری 4K پشتیبانی می‌کند، حتی اگر رزولوشن تصویر آن پایین بود. همچنین وجود درگاه اتصال میکروفون و هدفون خارجی به دوربین هم برای شما بسیار مهم است.

شاید مطالعه این مقاله نیز برای شما جالب باشد
بهترین دوربین‌های بدون آینه 2019

طراحی و وضوح منظره یاب‌های الکترونیکی ( EVF ) و صفحه نمایش های LCD در بین این مدل‌ها بسیار متفاوت است. برخی از منظره یاب‌های الکترونیکی بزرگ و با کیفیت هستند، برخی دیگر اما کمتر. صفحه نمایش‌های LCD نیز گاهی به صورت متحرک یا چرخان تولید می‌شوند، ممکن است این حرکت به صورت تیلت یا 180 درجه باشد، یا حتی ممکن است دوربینتان صفحه نمایشی ثابت داشته باشد.

همچنین صفحه نمایش لمسی یکی از مواردی است که بعضی عکاسان نسبت به آن حساس هستند و می‌خواهند دوربینشان حتما این قابلیت را داشته باشد. اگرچه خیلی هم ضروری نیست، اما برای انجام دادن ساده‌تر کارهایی مثل فوکوس کردن یا اعمال تنظیمات مختلف واقعا کاربردی و عالی است.

شکی در این نیست که تا پایان سال جاری موارد بسیار بهتری به این لیست اضافه می‌شوند، اما حالا ما می‌خواهیم ببینیم از بین دوربین‌های حال حاظر کدام یک بهتر است.

ما می‌دانیم که سونی آلفا A7 III یکی از بهترین دوربین‌های بدون آینه فول فریم حال حاظر در بازار محسوب می‌شود، با ترکیبی فوق‌العاده از یک سنسور 24 مگاپیکسلی ، لرزشگیر تصویر یکپارچه و فوق‌العاده، کیفیت فیلم برداری عالی و یک بدنه فوق‌العاده، این دوربین به یکی از بهترین‌ها با قیمتی معقول تبدیل شده است.

اما چندین گزینه دیگر هم وجود دارد که ممکن است با نیازهای خاص شما هماهنگی بیشتری داشته باشد. در این مقاله قصد دارم بهترین دوربین‌های بدون آینه فول فریم سال 2019 را برایتان معرفی کنم. پس همراه من باشید …


بهترین دوربین‌های بدون آینه فول فریم 2019

سونی آلفا  A7 III

سونی آلفا A7 III

سایز سنسور: فول فریم CMOS | رزولوشن: 24.2 مگاپیکسل | فوکوس خودکار: 693 نقطه‌ای | صفحه نمایش: 3 اینچی چرخان لمسی با 921,000 نقطه | سرعت عکاسی پیاپی: 10 فریم بر ثانیه | فیلم برداری: 4K | کاربران هدف: مبتدی / حرفه‌ای

  • + محدوده داینامیکی فوق‌العاده
  • + کیفیت عکاسی و فیلم برداری بسیار عالی
  • – منظره یاب الکترونیکی متوسط
  • – صفحه نمایش لمسه می‌توانست کمی بهتر باشد

این جدیدترین دوربین در لیست ما نیست، اما قطعا با وجود امکانات بسیار عالی در کنار قیمت مناسب، می‌شود آن را به عنوان بهترین و شاید متعادل‌ترین دوربین در این سطح معرفی کرد.

سنسور 24 مگاپیکسلی با جزئیات بسیار زیاد، عملکرد فوق‌العاده در نور کم و البته حجم کمتر تصاویر نسبت به رقبای دیگر با رزولوشن مشابه از ویژگی‌های فوق‌العاده این دوربین است. البته می‌توان گفت که حفظ تعادل دوربین به دلیل وزن کم آن ممکن است مشکل باشد.

سونی A7 III همچنین یک سیستم تثبیت کننده تصویر پنج محوره دارد که عملکرد آن بسیار عالی بوده و می‌تواند لرزش‌های دست شما را در هنگام عکاسی با سرعت‌های شاتر کم جبران کند. کیفیت فیلم برداری نیز در این دوربین بسیار خوب است و شاید برای یک فیلم ساز کاملا حرفه‌ای، مناسب به نظر برسد.

این دوربین از زمان معرفی و عرضه به بازار، کاهش قیمت بسیار خوبی را تجربه کرده و همچنین در مقابل تازه واردها، تنوع لنز مناسبی دارد. همچنین لنزهای این کمپانی روز به روز در حال توسعه هستند. این دوربین واقعا برای هر سبک عکاسی مناسب است. به این دلایل است که ما از سونی آلفا A7 III خوشمان می‌آید و آن را بهترین دوربین این لیست می‌دانیم.


نیکون Z6

نیکون Z6

سایز سنسور: فول فریم CMOS | رزولوشن: 24.5 مگاپیکسل | فوکوس خودکار: 273 نقطه‌ای | صفحه نمایش: 3 اینچی چرخان لمسی با 2،100،000 نقطه | سرعت عکاسی پیاپی: 12 فریم بر ثانیه | فیلم برداری: 4K با نرخ 30 فریم بر ثانیه | کاربران هدف: مبتدی / حرفه‌ای

  • + کیفیت فوق‌العاده تصاویر ثبت شده با ایزوی بالا
  • + منظره یاب الکترونیکی فوق‌العاده
  • – تنها یک کارت حافظه دارد
  • – فوکوس خودکار دنبال شونده می‌توانست کمی بهتر باشد

Z6 یکی از اولین تجربه‌های نیکون در زمینه تولید دوربین‌های بدون آینه فول فریم در کنار Z7 است که نسخه معمولی‌تر آن به حساب می‌آید. اما چرا مرا متقاعد کرده که آن را جزو لیست بهترین دوربین‌های بدون آینه فول فریم قرار دهم؟

خب، این دوربین واقعا عالیست و جوابگوی تمام نیازهای شما به عنوان یک عکاس حرفه‌ای خواهد بود، مگر اینکه به سنسور با وضوح بالاتر Z7 احتیاج داشته باشید. شما می‌توانید تمام کارهایی که با Z7 انجام می‌دهید را با Z6 هم انجام دهید، تنها با هزینه‌ای کمتر.

سرعت عکاسی پیاپی سریع‌تر و همچنین فیلم برداری بهتر، از برتری‌های Z6 نسبت به Z7 است. در واقع می‌توان گفت شاید حتی کمی بهتر باشد ! کنترل فوق‌العاده در دست، کیفیت ساخت بسیار عالی و یک منظره یاب الکترونیکی بی نظیر از ویژگی‌های این دوربین است. همچنین یک لرزشگیر تصویر پنج محوره برای این دوربین در نظر گرفته شده که در مقایسه با DSLR های نیکون عملکرد بهتری دارد.

شاید مطالعه این مقاله نیز برای شما جالب باشد
بهترین دوربین‌های DSLR سال 2019

می‌ـوان گفت تنها نکته منفی در این دوربین فرمت کارت حافظه آن است. مطمعنا فرمت XQD رایج نبوده و برای همه‌ی عکاسان مناسب نیست. با توجه به امکانات فوق‌العاده نیکون Z6 در کنار قیمت معقول آن، می‌شود این دوربین را به عنوان رقیبی مناسب برای سونی A7 III در نظر گرفت و در مقام دوم قرار داد.


سونی آلفا A7R III

سونی آلفا A7R III

سایز سنسور: فول فریم CMOS | رزولوشن: 42.4 مگاپیکسل | فوکوس خودکار: 399 نقطه‌ای | صفحه نمایش: 3 اینچی چرخان لمسی با 1,440,000 نقطه | سرعت عکاسی پیاپی: 10 فریم بر ثانیه | فیلم برداری: 4K | کاربران هدف: حرفه‌ای

  • + جزئیات خارق‌العاده !
  • + سیستم لرزشگیر تصویر بی نظیر
  • – ظرفیت باتری می‌توانست کمی بهتر باشد
  • – تنها یکی از اسلات‌های کارت حافظه از فرمت UHS-II پشتیبانی می‌کند

این دوربین کمی قدیمی‌تر از سه گانه دوربین‌های سری A7 سونی است و از وضوح سنسور 42.4 مگاپیکسلی استفاده می کند ( از این رو پسوند ” R ” برای آن در نظر گرفته شده است ). این بدان معناست که می‌توانید جزئیات بسیار زیادی را در تصویر خود ثبت کنید و آن را در سایزهای بزرگ چاپ کنید.

این دوربین در واقع می‌تواند برتری کامل لنزهای سری G سونی را در نوردهی مشخص کند. نسل‌های قبلی این دوربین یعنی A7R II و A7R بسیار مورد استقبال قرار گرفتند و سونی بر پایه همین دوربین‌ها، برای بار سوم از یک تثبیت کننده تصویر پنج محوره در کنار قابلیت فیلم برداری 4K و یک منظره یاب با 3.69 میلیون نقطه استفاده کرده است. عکاسی پیاپی با سرعت 10 فریم بر ثانیه و سیستم فوکوس خودکار بسیار عالی، از دیگر ویژگی‌های این دوربین است.

برای این دوربین همچنین از یک اسلات کارت حافظه دوگانه استفاده شده که برای عکاسان حرفه‌ای یک مزیت بسیار مهم است. اما باتری این دوربین ایده‌آل نبوده و ما قطعا دوست داریم بتوانیم تعداد شات بیشتری را با هر بار شارژ کامل در نسخه‌های آینده این دوربین ثبت کنیم.

سونی A7R III برای عکاسانی که به جزئیات بسیار زیاد نیاز دارند تا عکس‌های خود را در کارهای گرافیکی استفاده کنند یا آنها را در سایزهای بزرگ به چاپ برسانند، این یک گزینه کاملا مناسب است.

به تازگی نسل جدید این دوربین یعنی A7R IV معرفی شده که از یک حسگر 61 مگاپیکسلی استفاده می‌کند، اما قطعا همانطور که این کمپانی همچنان تولید A7 III را حفظ کرده، این دوربین فوق‌العاده را هم در خط تولید خود نگه خواهد داشت.


نیکون Z7

نیکون Z7

سایز سنسور: فول فریم CMOS | رزولوشن: 45.7 مگاپیکسل | فوکوس خودکار: 493 نقطه‌ای | صفحه نمایش: 3.2 اینچی چرخان لمسی با 2,100,000 نقطه | سرعت عکاسی پیاپی: 9 فریم بر ثانیه | فیلم برداری: 4K | کاربران هدف: حرفه‌ای

  • + کیفیت تصاویر کم نظیر !
  • + جابجایی و کنترل بسیار آسان و لذت بخش
  • – انتخاب محدود لنزهای بومی
  • – تنها یک اسلات کارت حافظه دارد

نیکون Z7 در حال حاظر پرچمدار سری Z نیکون محسوب شده و جزو بهترین دوربین‌های بدون آینه فول فریم به حساب می‌آید. در این دوربین از یک سنسور 45.7 مگاپیکسلی بسیار با میفیت استفاده شده که جزئیات بسیار زیادی را می‌تواند در عکس ثبت کند و برای چاپ درسایزهای بزرگ کاملا مناسب است.

این دوربین بر پایه دوربین‌های DSLR نیکون ساخته شده و از این رو برای افرادی که می‌خواهند از دنیای DSLR ها به بدون آینه‌ها کوچ کنند مناسب‌ترین گزینه خواهد بود. منظره یاب الکترونیکی بزرگ، روشن و با جزئیات و یک صفحه نمایش لمسی چرخان با 2.1 میلیون نقطه، مواردی هستند که سعی دارند هواداران دوربین‌های DSLR را به سمت خود جذب کنند.

شاید مطالعه این مقاله نیز برای شما جالب باشد
بهترین گوشی‌‎های سال 2019 از نظر دوربین

همچنین از سایر ویژگی‌های فوق‌العاده این دوربین می‌توان به لرزشگیر تصویر مبتنی بر سنسور، ضبط فیلم 4K و بدنه جمع و جور کوچک آن اشاره کرد. از این گذشته، Z7 با استفاده از سیستم فوکوس خودکار 493 نقطه‌ای، مساحت بیشتری را نسبت به D850 نیکون پوشش خواهد داد.

عکاسی پیاپی با سرعت 9 فریم بر ثانیه برای این دوربین در نظر گرفته شده که برای عکاسان ورزشی مناسب نیست، اما برای سایر ژانرها مناسب به نظر می‌رسد. وقتی این دوربین را بررسی می‌کردم، موارد زیادی در آن وجود داشت که من دوستشان داشتم و این مرا متقاعد کرد تا Z7 را در لیست بهترین دوربین‌های بدون آینه فول فریم سال 2019 قرار دهم.


کانن EOS RP

کانن EOS RP

سایز سنسور: فول فریم CMOS | رزولوشن: 26.2 مگاپیکسل | فوکوس خودکار: 5,655 نقطه‌ای | صفحه نمایش: 3 اینچی چرخان لمسی با 1,040,000 نقطه | سرعت عکاسی پیاپی: 5 فریم بر ثانیه | فیلم برداری: 4K | کاربران هدف: مبتدی

  • + استفاده از یک سنسور فول فریم در بدنه‌ای کوچک
  • + قیمت فوق‌العاده و ارزش خرید بالا
  • – باتری ایده‌آل نیست
  • – انتخاب محدود لنزهای بومی

EOS RP یک جایگزین مناسب برای پرچمدار بدون آینه‌های کانن یعنی EOS R ( که در ادامه‌ی این لیست مشاهده خواهد شد ) است که دقیقا در ابتدای آخرین خط تولید بدون آینه‌های کانن معرفی شد. EOS RP اکنون برای بسیاری از عکاسان گزینه بسیار بهتری است. در حالی که شاید در بعضی کشورها چندان فروش خوبی نداشته باشد، اما کوچکتر، سبک‌تر و البته بسیار ارزان‌تر است و ارزش خرید بسیار بالایی دارد.

سیستم فوکوس خودکار بسیار عالی، بافر با ظرفیت زیاد و صفحه نمایش لمسی با کیفیت بسیار عالی از ویژگی‌های اصلی این دوربین محسوب می‌شوند که آن را به یک محصول ارزشمند تبدیل کرده است.

قطعا این دوربین انتخاب من برای فیلم بردارها نبوده و بهتر است این دسته از افراد، به دنبال گزینه‌های دیگری باشند. همچنین لنزهای بومی این دوربین فعلا محدود هستند و هنوز آنقدر توسعه نیافتند و تنوع زیادی ندارند.

البته این در مورد لنزهاییست که مستقیما به دوربین وصل می‌شوند، در حالی که شما می‌توانید از طریق یک آداپتور، لنزهای مانت EF کانن را به این دوربین متصل کرده و استفاده کنید، بنابراین شاید این مورد برای شما محدودیت خیلی مهمی نباشد.

این دوربین مناسب افرادی است که دوست دارند دوربین بدون آینه فول فریم بسیار با کیفیتی داشته باشند و از آن برای هر سبک عکاسی استفاده کنند و در عین حال حساب بانکیشان را برای خرید یک دوربین خالی نکنند، و البته به فیلم برداری با کیفیت خیلی بالا هم علاقه چندانی نداشته باشند.


سونی A9

سونی A9

سایز سنسور: فول فریم CMOS | رزولوشن: 24.2 مگاپیکسل | فوکوس خودکار: 693 نقطه‌ای | صفحه نمایش: 3 اینچی چرخان لمسی با 1,440,000 نقطه | سرعت عکاسی پیاپی: 5 فریم بر ثانیه ( قابل ارتقا تا 20 فریم بر ثانیه با e-shutter ) | فیلم برداری: 4K | کاربران هدف: حرفه‌ای

  • + عکاسی پیاپی با نرخ 20 فریم بر ثانیه
  • + ظرفیت بافر بسیار عالی
  • – بسیار گران !
  • – باتری ایده‌آل نیست

در حال حاظر، اگر شما از آن دسته عکاسانی ستید که به سرعت فوق‌العاده زیاد شاتر و عملکرد فوق‌العاده سیستم فوکوس خودکار کانن EOS-1D X Mark II یا نیکون D5 متکی هستید و البته می‌خواهید به دنیای دوربین‌های بدون آینه کوچ کنید، سونی A9 بهترین گزینه برای شما خواهد بود.

این دوربین به قابلیت عکاسی پیاپی با سرعت 20 فریم بر ثانیه مجهز شده تا یکی از بهترین گزینه‌ها برای عکاسان ورزشی باشد. همچنین سیستم فوکوس خودکار 693 نقطه‌ای آن یکی از بهترین مواردی است که تا به حال در یک دوربین بدون آینه دیده‌اید.

ظرفیت بافر برای عکاسی پیاپی با فرمت خام RAW ( فشرده شده )، حدود 241 شات است که واقعا مرا شگفت زده کرد ! این برای سریع‌ترین حرکات ورزشی نیز کاملا مناسب به نظر می‌رسد. همچنین با آپدیت فریمور سیستم به عامل به نسخه 5.0، فوکوس خودکار در این دوربین به مراتب بهبود یافته و بهتر از قبل شده است.

شاید مطالعه این مقاله نیز برای شما جالب باشد
بهترین لنزهای دوربین هر برند بر اساس ژانرهای عکاسی

این نه تنها باعث می‌شود روی سوژه‌ها با سرعتی بسیار زیاد، که تا کنون در هیچ بدون آینه دیگری ندیدید فوکوس کنید، بلکه حتی اثبات می‌کند که اگر یک سوژه از مقابل دوربین در حال گذشتن باشد، آن را هم از دست نخواهید داد !

اما این دوربین به همان اندازه که فوق‌العاده است، بسیار گران قیمت است و هیچ یک از این ویژگی‌های عالی نمی‌تواند قیمت بسیار زیاد آن را توجیه کند.


سونی A7 II

سونی A7 II

سایز سنسور: فول فریم CMOS | رزولوشن: 24.2 مگاپیکسل | فوکوس خودکار: 117 نقطه‌ای | صفحه نمایش: 3 اینچی چرخان لمسی با 1,228,000 نقطه | سرعت عکاسی پیاپی: 5 فریم بر ثانیه | فیلم برداری: Full HD | کاربران هدف: متوسط / حرفه‌ای

  • + برچسب قیمتی فوق‌العاده در حال حاظر
  • + کیفیت تصاویر بی نظیر
  • – باتری می‌توانست کمی بهتر باشد
  • – عدم وجود قابلیت ضبط فیلم با رزولوشن 4K

سونی برای تولید یک جانشین مناسب برای A7، سعی کرد تمام ویژگی‌های خوب آن نسخه را در دوربین جدیدش تکرار کند و آن‌ها را ارتقا دهد. در نسخه سوم هم همین اتفاق می‌افتد و ما شاهد پیشرفت‌هایی در این سری هستیم.

مشخصات این دوربین روی کاغذ نشان می‌دهد که برای عکاسان حرفه‌ای امروزی کاملا مناسب است و می‌تواند جوابگوی آنها در تمام ژانرهای عکاسی باشد. یک سنسور 24.3 مگاپیکسلی در کنار یک لرزشگیر 5 محوره با عملکردی عالی، توانسته ترکیبی فوق‌العاده را برای هر عکاسی بسازد.

از دیگر ویژگی‌های این دوربین می‌توان به منظره یاب الکترونیکی با 2.36 میلیون نقطه، سیستم فوکوس خودکار ترکیبی و همچنین بهره مندی از قابلیت‌های ارتباطی نظیر وای فای و NFC اشاره کرد که باعث می‌شود در هر زمان بتوانید عکس‌های خود را به گوشی هوشمندتان منتقل کرده و آنها را بررسی کنید.

همچنین این نکته را به یاد داشته باشید که در این نسخه، می‌توانید از لنزهای قدیمی استفاده کنید. خط تولید لنزهای سونی برای این سری هم کاملا رو به پیشرفت بوده و می‌تواند نیازهایتان را تامین کند. کمپانی‌های دیگر تولید لنز هم به ساخت لنزهایی برای این سری دوربین‌ها علاقه نشان داده‌اند.


کانن EOS R

کانن EOS R

سایز سنسور: فول فریم CMOS | رزولوشن: 30.3 مگاپیکسل | فوکوس خودکار: 5,655نقطه‌ای | صفحه نمایش: 3.15 اینچی چرخان لمسی با 2,100,000 نقطه | سرعت عکاسی پیاپی: 8 فریم بر ثانیه | فیلم برداری: 4K | کاربران هدف: مبتدی / حرفه‌ای

  • + منظره یاب فوق‌العاده
  • + پشتیبانی بسیار خوب از لنزهای سری EF
  • – کنترل M-Fn ایده‌آل نیست
  • – خیلی کوچکتر از DSLR ها نیست !

کانن EOS RP که در ابتدای این لیست قرار داشت، ممکن است انتخاب بهتری برای عکاسانی با بودجه محدود یا افراد باشد که به عملکرد دوربین‌های پرچمدار نیازی ندارند. اما EOS R پیشرفته‌ترین و بهترین دوربین بدون آینه کانن است و مناسب عکاسان حرفه‌ای‌تر خواهد بود.

از جمله مواردی که در این دوربین نسبت به EOS RP پیشرفته‌تر است می‌توان به منظره یاب الکترونیکی بزرگتر و دقیق‌تر به همراه صفحه نمایش LCD بهتر، حسگر با وضوح بالاتر و عکاسی سریعتر اشاره کرد.

شاید مطالعه این مقاله نیز برای شما جالب باشد
بهترین دوربین فیلمبرداری برای ساخت کلیپ و ویلاگینگ

بدنه بزرگتر این دوربین نیز کنترل را برای کاربران ساده‌تر کرده و باعث شده از لنزهای سنگین‌تر سری RF کانن پشتیبانی کند. البته آداپتورهایی توسط کانن تولید شده که با استفاده از آنها می‌توانید همچنان به استفاده از لنزهای سری EF روی این دوربین، بدون هیچ مشکلی ادامه دهید.


سونی A7S II

سونی A7S II

سایز سنسور: فول فریم CMOS | رزولوشن: 12.2 مگاپیکسل | فوکوس خودکار: 169 نقطه‌ای | صفحه نمایش: 3 اینچی چرخان لمسی با 1,228,000 نقطه | سرعت عکاسی پیاپی: 5 فریم بر ثانیه | فیلم برداری: 4K | کاربران هدف: مبتدی / حرفه‌ای

  • + محدوده داینامیکی فوق‌العاده
  • + لرزشگیر بی نظیر بر پایه سنسور
  • – عدم وجود قابلیت فوکوس خودکار هیبریدی
  • – برخی از مشخصات فیلم برداری در حال حاضر کمی قدیمی شده است

اگرچه بسیاری احساس می‌کنند که دوربین سونی A7S II یک نسخه به روز رسانی شده و جدید است، اما باید بگویم که این دوربین بیش از سه سال است که توسط سونی معرفی و به بازار عرضه شده.

این دوربین مناسب افرادی است که وضوح تصویر خیلی زیادی نخواهند یا قصد چاپ آثارشان را در سایزهای بسیار بزرگ نداشته باشند، و البته هدف اصلیشان عکاسی در نور کم یا فیلم برداری باشد.

یک سنسور 12.2 مگاپیکسلی در قلب این دوربین عکاسی قرار گرفته که کیفیت مطلوبی دارد. ایزوی A7S II تا 102,400 قابل افزایش است و می‌توان آن را تا 409,600 هم ارتقا داد. فیلم برداری با رزولوشن 4K هم برای این دوربین در نظر گرفته شده تا در کنار یک سیستم لرزشگیر پنج محوره، برای فیلم برداران گزینه مناسبی باشد.

اما از معایب این دوربین می‌توان به سیستم فوکوس خودکار نچندان قدرتمند تشخیص کنتراست و همچنین عدم وجود صفحه نمایش لمسی اشاره کرد. اگر چه تمام اینها باعث نشده تا عکاسان حرفه‌ای که به عکاسی با محدوده دینامیکی بالا و عملکرد فوق‌العاده در نور کم علاقه دارند، از این دوربین نا امید شوند.


پاناسونیک لومیکس S1

پاناسونیک لومیکس S1

سایز سنسور: فول فریم CMOS | رزولوشن: 24.2 مگاپیکسل | فوکوس خودکار: 225 نقطه‌ای | صفحه نمایش: 3.2 اینچی چرخان لمسی با 2,100,000 نقطه | سرعت عکاسی پیاپی: 9 فریم بر ثانیه | فیلم برداری: 4K | کاربران هدف: مبتدی / حرفه‌ای

  • + کیفیت عکاسی و فیلم برداری بی نظیر
  • + منظره یاب دیجیتال خارق‌العاده
  • – بسیار بزرگ و سنگین !
  • – در حال حاظر تعداد کمی لنز برای آن موجود است

S1 پاناسونیک یکی از گزینه‌های مقرون به صرفه‌تر در لیست بهترین دوربین‌های بدون آینه فول فریم سال 2019 است، همچنین S1R گزینه مقرون به صرفه‌تری برای سری S پاناسونیک محسوب می‌شود. اگرچه هنوز هم برخی از فناوری‌های بسیار پیشرفته و چشمگیر را در خود جای داده است.

یک سنسور فول فریم 24 مگاپیکسلی برای این دوربین در نظر گرفته شده که هنگام عکاسی و فیلمبرداری با رزولوشن 4K، عملکردی کم نقص دارد. یک سیستم لرزشگیر تصویر بی نظیر نیز در کنار آن قرار گرفته تا برای فیلم برداری یکی از گزینه‌های بسیار خوب باشد.

عملکرد سریع و روان، کیفیت ساخت بسیار عالی ویک منظره یاب خیره کننده ( واقعا مبالغه آمیز نیست )، از ویژگی‌های اصلی این دوربین است. منظره یاب این دوربین در S1R هم استفاده شده است.

شاید مطالعه این مقاله نیز برای شما جالب باشد
بهترین دوربین‌های مسافرتی جمع و جور 2019

تنها مشکل S1 این است که کمی بیش از حد بزرگ و سنگین است و برای اکثر عکاسان کنترل کردن آن کمی دشوار خواهد بود. سیستم فوکوس خودکار اما کاملا رقابتی بوده و عملکردی عالی دارد.

این دوربین با وجود تمام ویژگی‌ها و معایبش، هنوز هم به عنوان گزینه‌ای محسوب می‌شود که بسیاری از عکاسان را هیجان زده خواهد کرد.

همچنین در نظر داشته باشید …


لایکا M10

لایکا M10

سایز سنسور: فول فریم CMOS | رزولوشن: 24 مگاپیکسل | فوکوس خودکار: ندارد | صفحه نمایش: 3 اینچی ثابت با 1,036,800 نقطه | سرعت عکاسی پیاپی: 5 فریم بر ثانیه | فیلم برداری: ندارد | کاربران هدف: حرفه‌ای

  • + بدنه بسیار زیبا و مقاوم
  • + پشتیبانی از لنزهای فوق با کیفیت سری M لایکا
  • – عدم وجود قابلیت‌های فوکوس خودکار و ضبط ویدیو
  • – صفحه نمایش LCD ثابت و غیر لمسی

این دوربین نه DSLR است و نه یک دوربین سنتی بدون آینه مانند موارد ذکر شده در بالا، اما M10 چیز دیگری است که حتما باید در لیست خود در نظر بگیرید. البته اگر مشکلی برای هزینه کردن ندارید و ترجیح می‌دهید برای عکاسی از روش‌های قدیمی استفاده کنید.

این دوربین ادامه دهنده‌ی سری کلاسیک لایکا یعنی M است و از سیستم فوکوس قدیمی این سری استفاده می‌کند که کیفیت بسیار بالایی را برای عکس به ارمغان می‌آورد و مورد علاقه بسیاری از عکاسان در سال‌های گذشته بوده است.

مطمعنا با انتخاب این دوربین کلاسیک، قابلیت فیلم برداری، فوکوس خودکار و همچنین صفحه نمایش لمسی را از دست خواهید داد، اما با توجه به قابلیت‌های دیگر این دوربین، احتمالا می‌تواند شما را راضی نگه دارد؛ مخصوصا اگر به عکاسی با شیوه عکاسان چند دهه پیش علاقه دارید.

جمع بندی و نکات پایانی

در این مقاله سعی کردم بهترین دوربین‌های بدون آینه فول فریم سال 2019 را برایتان معرفی کنم تا اگر قصد انتخاب از دوربین‌های این دسته را دارید، بتوانید بهترین مورد را تشخیص داده و تهیه کنید.

ابتدا سعی کنید نیازهای خود را به طور کامل بسنجید و سپس با توجهبه ویژگی‌هایی که نوشتم یکی را انتخاب کنید. همچنین فراموش نکنید که بودجه شما نیز یک عامل بسیار مهم در انتخاب یک دوربین خوب است.

امیدوارم نکاتی که در مقاله ” بهترین دوربین‌های بدون آینه فول فریم 2019 “ برایتان گفتم مفید بوده باشد. آیا شما تجربه استفاده از دوربین‌های بدون آینه را دارید؟ تا به امروز از کدام یک از دوربین‌های معرفی شده در این لیست استفاده کرده‌اید ؟

نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید. همچنین اگر پرسشی داشتید، آن را در بخش نظرات همین پست مطرح کنید تا پاسخ دهم.

جدیدترین دوربین‌های بدون آینه در فروشگاه دیدنگار
دوربین عکاسی بدون آینه کانن Canon EOS R50 Mirrorless with 18-45mm Lens
دوربین عکاسی بدون آینه کانن Canon EOS R50 Mirrorless Body
دوربین عکاسی بدون آینه سونی Sony a7C II Mirrorless with 28-60mm Lens نقره ای
دوربین عکاسی بدون آینه سونی Sony a7C II Mirrorless with 28-60mm Lens مشکی
دوربین عکاسی بدون آینه سونی Sony a7C II Mirrorless body نقره ای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1
شروع به تایپ کردن برای دیدن پستهایی که دنبال آن هستید.